НВ-ВМХ, част 71

  • 38 482
  • 726
  •   1
Отговори
# 360
  • Бургас
  • Мнения: 255
една рецепта и от мен за пиле,в случая със сирене и кашкавал,но и с хляб,който може рабира се да замените или изключите http://www.gotvetesmen.com/recipes/categories/competition/favori … -planka-ot-sirene

# 361
  • SA
  • Мнения: 3 350
 Joy
W'A'S'P' , вашите мечки вече отплуваха ли в морето? Извинете за спама, ама не мога да спра да се хиля.  Laughing

# 362
  • Мнения: 1 809
Joy
W'A'S'P' , вашите мечки вече отплуваха ли в морето? Извинете за спама, ама не мога да спра да се хиля.  Laughing
и аз леко спам, ама много заразително си го написала и ми стана хем смешно, хем любопитно - какви мечки? Grinning

# 363
  • Мнения: X
не знам
чакам с нетърпение


една вегедама любезно обясни в клюто как и китът бил бозайник
преди да отплува

# 364
  • SA
  • Мнения: 3 350
MALVINA ,
Скрит текст:
Това са прозрения на W'A'S'P' от онази тема " За или против месото" по повод на разни теории, които там се обясняват.  Joy

# 365
  • Мнения: 1 809
една вегедама любезно обясни в клюто как и китът бил бозайник
преди да отплува
аха, ясно  Joy Joy Joy Така става, когато се прекали с треволяците и кълновете Grinning


Ама какво ли разбираме ние нещастните хищници  Laughing

# 366
  • Мнения: 6 425
Сега ще ме накарате да ходя да търся какво пише за мечките Laughing

Дробчетата и аз мисля да ги пробвам скоро, благодаря!  bouquet

# 367
  • Мнения: 1 809
Сега ще ме накарате да ходя да търся какво пише за мечките Laughing

Дробчетата и аз мисля да ги пробвам скоро, благодаря!  bouquet
пак спам , че темата не е за рецепти...Обаче мисля, че ще стане чудно ако към тях се прибави обилно пресен зелен лук и гьозум...Направо като агнешко ще стане Grinning

# 368
  • Мнения: 6 425
За лука съм на друго мнение Peace (защото не го обичам, особено пресен зелен, и особено в обилни количества Laughing).

# 369
  • Пловдив
  • Мнения: 1 665
Krasi**, какво да се прави, нещастни сме и трудно можем да те преглътнем...Това е положението. Тънеща в нещастие, ще си изям вареното свинско рагу... JoyНо не всекиму е дадена мъдростта да бъде щастлив...Оммммм... Whistling
Момичета, благодаря за вкусните рецепти!  bouquet Heart Eyes Hug
Аз напоследък се храня изключително семпло. Оказва се, че това наистина е най-добрият вариант. Но все още се прокрадва страх от еднообразие от време на време (по-скоро страх да не се появи този страх, луда работа  Crazy). Та за такива моменти е добре да имам под ръка някоя по-засукана рецепта...

# 370
  • Варна
  • Мнения: 4 817
Искам съвет за закупуването на скара за печене, тъй като настоящата ми скара е тефлонова и вече сдаде багажа. Желателно е скарата да се пере в съдомиялна. Обикновена скара дали мога да сложа да се мие там?
Гледам, че някои от вас ползват грил тиган, имам такъв на Цептер, обаче не ми харесва. Соковете от месото загарят и за втората порция месо трябва да се мие тигана. Дайте някой акъл, моля. Благодарско!

# 371
  • Мнения: 1 809
Гледам, че някои от вас ползват грил тиган, имам такъв на Цептер, обаче не ми харесва. Соковете от месото загарят и за втората порция месо трябва да се мие тигана. Дайте някой акъл, моля. Благодарско!
И аз ползвам грил тигана на Цептер и нямам този проблем. Странно , че така ти се получава. Редовно пека по килограм пържоли и нищо не загаря newsm78
От къде купуваш месото? То вярно че си пуска, ама чак толкова до степен и да загори..Пробвай да подсушиш месото преди това, хубаво загрей тигана преди да го сложиш и нали знаеш, докато само не е отлепи от тигана, не го обръщаш. То когато е готово си се отлепя, не се налага да го дърпаш. Аз леко намазвам дъното на грил тигана със свинска мас.

Последна редакция: пт, 10 яну 2014, 13:09 от MALVINA

# 372
  • Мнения: 884
Според мен няма нужда да се мие толкова често-има едни специални четки-грапички за скара-аз си почиствам тигана с тази четка-тел-грапичка Crazy, но моят е чугунен, не знам за тефлоновите дали няма да се надраскат.

# 373
  • Мнения: 10 677
Не й се връзвайте на Красимира - оставете я да бърка торти и сладкиши  Wink
А и, ако сте я виждали, само ще се доубедите, че няма никаква причина да се вслушвате в думите й  Peace Знам, че съм гааадна, но каквото почукало, такова се обадило

# 374
  • USA
  • Мнения: 2 463
Не й се връзвайте на Красимира - оставете я да бърка торти и сладкиши  Wink
А и, ако сте я виждали, само ще се доубедите, че няма никаква причина да се вслушвате в думите й  Peace Знам, че съм гааадна, но каквото почукало, такова се обадило
Гадно, ама точно! Жена, изглеждаща като нея, да ми раздава съвети за хранене!? Как не и е неудобно?

Общи условия

Активация на акаунт