Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните новогодишни пожелания в темата на форума?
Какви са някои от решенията, които участниците споделят за новата година?
Какви са някои от темите, обсъждани във форумната тема?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните новогодишни пожелания в темата на форума?
-
Какви са някои от решенията, които участниците споделят за новата година?
-
Какви са някои от темите, обсъждани във форумната тема?
-
Какви са разликите между закуска, богата на въглехидрати, и закуска, богата на протеини и мазнини?
-
Какво е значението на протеините за костната плътност?

Том Нотън споменава, че в книгата си Primal Body, Primal Mind авторката Нора Гедгаудас твърди, че алкохолизмът всъщност е признак на пристрастеност към въглехидратите - тялото си търси глюкозата и алкохолът се явявал заместител. И съответно твърди, че когато се мине към НВ-ВМХ и след кетоадаптацията, когато се излезе от зависимостта от глюкозата като източник на енергия, алкохолизмът се "излекува" от само себе си
Много интересно ми прозвуча, но ми се струва малко далечна връзката, така че не знам какво да мисля, но ще потърся повече по въпроса.

) от стотина грама свинско филе на скара + 15 грама масло.
Дори покрай тях и салатите намалих...Сега съм си приготвила за утре всичко, каквото ще хапвам, и много сериозно ще го давам, че не ми се качват пак сланини.. Качила съм малко, но по скоро е може би и задържане на течности..дрешките ми стават, но аз самата не се чувствам,както трябва... като отровена...какво ли има в тези луканки ...?