Парфюмни размисли и страсти - 177

• 61 537
  • 723
  •   1
Отговори
# 510
Мимс, напълно съм съгласна за "новите дрехи" на форума. Не обичам да ме принуждават да чета "горещи теми" и реклами на половин екран когато искам да чета една-единствена тема, например.

Скрит текст:
Участвам в друг форум, не български, и когато смениха облика, хората започнаха да се оплакват. След около година, върнаха оригиналния образ на форума, но аз вече бях започнала да пиша по-малко там, а и други хора направиха същото.

# 511
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз току-що натиснах бутона горе в дясно "стара версия" на сайта и отново си е така, както беше. За огромна моя радост. Иначе е нечетимо и натоварващо.

# 512
Не виждам такъв бутон  newsm78    Както се казва, "If it ain't broke, don't fix it" в такива случаи.

Забравих: честит Амбър Уд на Денси! Тази серия на Килиан съдържа най-добрите удове за мен. Амбър Уд е страхотен през зимата--като топла, кашмирова прегръдка. Аз не мога да го нося повече от 1 ден на година, но го оценявам  Peace    Тези дни нося често Розовия Уд.... ммм.... вкусен..... Ако само мога да намеря такъв чай сега....

# 513
  • Sofia
Този парфюм подходящ ли е за 50 год.жена http://dezire.org/published/publicdata/DEZIREORSUITE/attachments … lvw_enldf_enl.jpg

# 514

Само за Nuit de Cellophane мога да се включа. Бели цветя със силна тубероза и/или гардения (в състава не ги виждам, но се кълна, че са там). Главоболен и тежък. От групата на Фракас, Джуси Кутюр и подобни. Аз лично нежен и крисп не мога да го нарека. По-скоро като менгеме, нахален, твърд и силен.

Мацки, някой намери ли парфюмът за коса на L'Oreal Mythic Oil?
Много искам да си взема, обаче в нашето село го няма... newsm78

Последна редакция: ср, 29 яну 2014, 10:46 от Анонимен

# 515
Vrabcho_, L'Oreal Mythic Oil се води професионален продукт, т.е. можеш да си го поръчаш във фризьорски салон, който работи с L'Oreal, но ако фризьора не ти е приятел/ка ще си сложи чудна надценка  ooooh! Иначе цялата серия шампоан, маска и олиото са супер, миришат уникакно, пробвах ги преди година. Ако косата или скалпа са склонни към омазняване не ти препоръчвам да ползваш Simple Smile

# 516
  • София
Аз имам "целофана" и ми е много нежен Mr. Green Не го пръскам сега, защото ме и лекичък. Цветен, непретенциозен и красив. Завирам нос и си викам: да го бяха направили по-силен.Laughing Ще видим на топло дали няма да ме души, но едва ли.

# 517
Vrabcho_, L'Oreal Mythic Oil се води професионален продукт, т.е. можеш да си го поръчаш във фризьорски салон, който работи с L'Oreal, но ако фризьора не ти е приятел/ка ще си сложи чудна надценка  ooooh! Иначе цялата серия шампоан, маска и олиото са супер, миришат уникакно, пробвах ги преди година. Ако косата или скалпа са склонни към омазняване не ти препоръчвам да ползваш Simple Smile

Знам това, но фризьорите не зареждат парфюма.... newsm78 Crossing Arms
Иначе другите продукти от серията са страхотни, имам маска и балсам, познавам ги.  И точно, защото ухаят прекрасно ми се искаше да си взема парфюм.

# 518
  • София
gadamer, на мен Средиземноморските ми е страхотно траен, държи 8-10 часа без проблем. И на мен много ми харесва, но сега не го слагам, приела съм го за аромат за топло време.  Grinning

Денси, и от мен честит Амбър Уд! Страхотен подарък! Много да те радва!   bouquet

# 519
  • София

Мацки, някой намери ли парфюмът за коса на L'Oreal Mythic Oil?
Много искам да си взема, обаче в нашето село го няма... newsm78

Аз вчера бях на фризьор и попитах фризьорката,те работят само с Л'ореал  и Керастасе,но тя дори не е чувала.Пък са известна верига салони.Аз помирисах олиото,но не ми хареса аромата.Виж аромата на олиото на Керастасе е убийствен, дори лятото не ми се слагаше парфюм,заради божествения аромат на косата ми от него.

# 520
Всички продукти от Митик Ойл серията ли миришат еднакво? Преди известно време си взех маската, която имаше много слаб аромат на нещо солено и рибено.  Sick От Златна рибка е и не се притеснявам за автентичността и, но въобще не мога да си представя, че го искам за парфюм.

Ето тази е: http://www.zlatnaribka.com/maska-mythic-oil-200-ml

П.С. при мен Средиземноморските са не просто трайни, а вмирисват целия гардероб.  Peace

# 521
Аз имам тази маска и си ухае като другите продукти, малко на кокос, малко на жасмин, малко на още нещо, но комбинацията е прекрасна.
Маската може да си е оригинална, но да е престояла или развалена, защото според мен не би трябвало да мирише рибено... Sick

# 522
От доста време чета и тук, и по разни ревюта все хубави неща за Bottega Veneta. За съжаление, не ми се е случвало да я помириша на живо, все по сайтове я намирам. Обаче се влюбих в този парфюм по описания.

Мислите ли, че е лесно поносим за човек, който, без да е пълнен дилетант, все пак не е достигнал до висините на знанието за парфюмите? Искам да кажа, че, примерно, харесвам и разни акватици (които обикновено са недолюбвани от истинските ценители), понякога шипровите аромати ми идват в повече (не съм сигурна, например, дали мога да понеса Шанел 5).

Та, за по-обикновен вкус, който обаче има желание да се развива, дали Bottega Veneta би паснал?

# 523
  • Отвъд алеята зад шкафа
Всички продукти от Митик Ойл серията ли миришат еднакво? Преди известно време си взех маската, която имаше много слаб аромат на нещо солено и рибено.  Sick От Златна рибка е и не се притеснявам за автентичността и, но въобще не мога да си представя, че го искам за парфюм.

Ето тази е: http://www.zlatnaribka.com/maska-mythic-oil-200-ml

П.С. при мен Средиземноморските са не просто трайни, а вмирисват целия гардероб.  Peace

Възможно ли е аз да спирам да ги усещам  newsm78 Или е студено в момента за тях? Като пръсна от вътрешната страна на китката си след 2 часа няма никой. Не се съмнявам в оригиналността, защото тествах 2 отделни аромата.

# 524
Vrabcho_, би трябвало да може да ти поръча от дистрибутора, който я зарежда Simple Smile
gadamer, и на мен ми се е случвало често след 2-3 часа да не усещам аромата, а в същото време да ме питат на какво ухая така приятно. Привикваш към аромата явно. Пробвай с качествено кафе на зърна в стъклено бурканче, помирсваш кафето и после душиш китката  Joy

Общи условия

Активация на акаунт