Парфюмни размисли и страсти - 177

• 61 508
  • 723
  •   1
Отговори
# 540
  • Отвъд алеята зад шкафа
Хаха, аз подносих Нинфеото и Градините...студ, студ, ама на мен ми се носи нещо пролетно-лятно, направо ги попивам като гладна и жадна  Laughing

# 541
Моето мнение за Ботегата се припокрива с мнението на Бижу-точно топъл,луксозен и елегантен го усещам и аз. Представата ми за як шипър е Ароматния Еликсир на Клиник или пък Агент Провокатор,но Ботега Венета няма нищо общо с тях.

Аз пък в този студ и сняг ,изведнъж се размислих за пролетни парфюми.Чудя се на La Tulipe Byredo ,наистина ли мирише на лалета, а  и как точно миришат лалетата Thinking?
Моля за някакви мнения,става ли да се поръча на сляпо?
Hug

Не знам как мирише La Tulipe Byredo, но лалетата миришат много красиво! Heart Eyes  Иска ми се фин аромат на лалета, защото преди време открих лалета тук, но са някак твърде нерафинирани.

# 542
  • Sofia
На мен и двете Ботеги ми харесват. Heart Eyes
Обичам кожа в парфюм, затова освен Ботегата, харесвам много и Аметистовата кожа. Според моя нос си приличат. Hug

За мен Аметистовата кожа е една по-наситена и осезаема Ботега.
А Ботегата ми е като изплакнато шише от Аметистовата, малко ми е слабичка и бледичка като аромат.  Laughing

Последна редакция: ср, 29 яну 2014, 17:02 от Karen

# 543
  • София
Нищо шипрово не намирам и аз в Ботега Венета, пък все си мисля, че са ми попадали шипри като шипри  Mr. Green Този парфюм го усещам като японски акварел - само няколко движения с четката, но всичко е толкова фино и балансирано, че всичко друго би нарушило равновесието.

Най-омразната ми думичка, описваща парфюм, е сладникав  baby_neutral

Днес отидох на работа с Омбре Роуз Л Оригинал, много ми е комфортен и удобен. Малко след мен дойде колежката и още от вратата заяви: Личи си, че в стаята е влязла жена, тук ухае страхотно Simple Smile (работим 2 жени и 3 мъже в една стая). Хем гледам да не обгазявам народа с термоядрени аромати, но не предполагах, че този мил парфюм оставя чак такава пътека след себе си. Пък дори не бях прекалила с количеството  Embarassed

# 544
Момичета, знаете ли нещо similar на miss dior cherie 2005 edp?  Rolling Eyes

# 545
Нищо шипрово не намирам и аз в Ботега Венета, пък все си мисля, че са ми попадали шипри като шипри  Mr. Green Този парфюм го усещам като японски акварел - само няколко движения с четката, но всичко е толкова фино и балансирано, че всичко друго би нарушило равновесието.

Атти, чудно си го казала  Hug  bouquet. Много точно за Ботегата.

Аместистовата кожа отдавна ме интригува, много искам да я пробвам.... Thinking

# 546
Наистина има нюанси, наподобяващи Ботега Венета, но в Аметистовата кожа са сложили машинно масло и аз не мога да я нося. Confused

# 547
  • Франция
Като излезе Ботега Венета и като се разчу, че е кожен шипър, и аз като се затърчах да го търся, намерих го на едно летище. Полях се с него и изпаднах в недоумение. Къде е тук развалената майонеза (Мицуко) или пък конското гумно (Бандит) или пък вампирския труп във влажното мазе на замъка (О дю Соар)  Mr. Green
Като да се бях поляла с някакъв много хубав ликьор, ей така я усетих Ботегата - луксозна, ама и да ти потекат лигите.

ПП. Вчера получих Нощите на Адриен. То хубаво , не е лош аромата макар и нетраен сега, но мен това не ме притеснява. Обаче като го извадих гледам че не е със оранжевата панделка както на снимката в сайта и във фр.а със златиста тънка Simple Smile В първия момент помислих че са ми пратили Водата.На етикетчето обаче си пише нощите. Сега понеже не ги познавам и двата ми е все тая обаче ако бях в София щях да ида при мосюто да се напръскам да се уверя Joyда ми реши проблема Grinning Grinning
Честито, със здраве да си ги пръскаш!  Hug Няма го вече в Съркъл, днес минах оттам и си взех Голямата любов, последната в едп концентрация. Останали са двете любови в едт концентрация и Момината сълза. Защо ли така никой не я купува, толкова е красива и миличка.

# 548
  • София
От всичко което само днес прочетох за Ботега Венета, мисля че вече я искам  Heart Eyes дали я има на Красно село. Поне да знам ще е ли любов от първо пръскане или ще я взимам на сляпо, като си я поръчам за подарък  Blush

# 549
  • София
Наистина има нюанси, наподобяващи Ботега Венета, но в Аметистовата кожа са сложили машинно масло и аз не мога да я нося. Confused
Еее, най-накрая разбирам, че не съм единствена... Досега си мислех, че имам някакъв проблем, точно остра миризма на машинно масло в Аметистовата кожа усещам. Пробвах го няколко пъти, след като четох чудесни отзиви за него, и реших, че моят нос е причината. Бях отписала Ботега Венета, като четях за приликата му с Аметистовата кожа, може би трябва да я пробвам, след като не са толкова идентични с Аметистовата кожа.

# 550
Бях отписала Ботега Венета, като четях за приликата му с Аметистовата кожа, може би трябва да я пробвам, след като не са толкова идентични с Аметистовата кожа.
Просто в нея не са сложили машинно масло. Wink

# 551
Мислех я тая Ботега да я пробвам, но като чета май няма да ми хареса изобщо. Засега отпада от намеренията ми, но ако случайно ми попадне и ме впечатли, тогава ще помисля пак. Нилските градини ме заинтригуваха. Бях решила чак наесен да купувам друго, но като видях гардеробчетата на някои дами и реших, че няма причина да отлагам нови покупки с моите налични 5-6 парфюмчета. Mr. Green

# 552
  • Sofia
От всичко което само днес прочетох за Ботега Венета, мисля че вече я искам  Heart Eyes дали я има на Красно село. Поне да знам ще е ли любов от първо пръскане или ще я взимам на сляпо, като си я поръчам за подарък  Blush

Имат я .  Grinning
И леката и версия също.

# 553
Брех, какво оживление около мечтаната от мен Ботега, много се радвам!  Hug

Тези дни обезателно ще мина да я подуша. И Аметистовата кожа, с машиното масло, и нея, за всеки случай.

И един малко фонетичен въпрос имам около Ботега Венета - къде са точно ударенията? Да не произнеса някоя глупост. В момента, покрай работата ми, пиша статия за Ботев и този парфюм ми звучи като нещо средно между Ботев и Венета (онази, дето после Отечеството е обичал най-много).

# 554
  • София
И на двете имена - по средата Simple Smile Баш Венетка си е Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт