Та...до този момент не сме имали деца, не беше и планирано, но преди 2 седмици, няколко дни преди МЦ стана, каквото стана. От тогава освен МЦ, който вече 10-тина дни ми закъснява, се случва и нещо за мен лично странно с организма ми. Изпитвам адска нужда от сладко,като винаги съм се стараела да се храня здравословно. Месото почти не присъстваше в менюто ми, а сега го ям почти всеки ден, на ден ходя до WC сигурно към 20-тина пъти, което е доста досадно
Имам болки в кръста, предимно вечер ми се гади, но не повръщам и най-притеснителното поддържам температура между 37.1 и 37.3. Всичко това симптоми на бременност ли са или просто внушение?В момента няма как да си купя тест за бременност понеже сме при родителите в провинцията, към 10-ти ще се приберем и веднага ще го взема, ако е положителен ще направя и кръвен, но до тогава има цяла седмица, а това не ми дава мира. Знам, че всичко е относително, и всеки организъм е различен, но все пак бих искала да чуя мнение и на някое момиче минало вече по този път, да знам дали са напразни притесненията ми.

И не на последно място за много години на всички, да сте живи и здрави и нека всяка ваша мечта се сбъдне през новата 2014г.