Бременност или внушениe?

• 868
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте, мили дами, може би темата ми звучи малко глупаво, но истината е, че съм страшно объркана и бих искала да чуя мнение от забременели мами.
Та...до този момент не сме имали деца, не беше и планирано, но преди 2 седмици, няколко дни преди МЦ стана, каквото стана. От тогава освен МЦ, който вече 10-тина дни ми закъснява, се случва и нещо за мен лично странно с организма ми. Изпитвам адска нужда от сладко,като винаги съм се стараела да се храня здравословно. Месото почти не присъстваше в менюто ми, а сега го ям почти всеки ден, на ден ходя до WC сигурно към 20-тина пъти, което е доста досадно  newsm78 Имам болки в кръста, предимно вечер ми се гади, но не повръщам и най-притеснителното поддържам температура между 37.1 и 37.3. Всичко това симптоми на бременност ли са или просто внушение?
В момента няма как да си купя тест за бременност понеже сме при родителите в провинцията, към 10-ти ще се приберем и веднага ще го взема, ако е положителен ще направя и кръвен, но до тогава има цяла седмица, а това не ми дава мира. Знам, че всичко е относително, и всеки организъм е различен, но все пак бих искала да чуя мнение и на някое момиче минало вече по този път, да знам дали са напразни притесненията ми.  bouquet
И не на последно място за много години на всички, да сте живи и здрави и нека всяка ваша мечта се сбъдне през новата 2014г.  party006

# 1
Разбира се няма как да се вземе тест в провинцията, там няма аптеки... Да не говорим, че не е ясно колко дни ти е цикъла и кога е била овулацията ти (според това, което си обяснила, би трябвало да е минала и да няма бременност). И накрая - има такава тема.

# 2
  • София
Всичко това симптоми на бременност ли са или просто внушение?

Симптоми са. Честито!

# 3
Разбира се няма как да се вземе тест в провинцията, там няма аптеки... Да не говорим, че не е ясно колко дни ти е цикъла и кога е била овулацията ти (според това, което си обяснила, би трябвало да е минала и да няма бременност). И накрая - има такава тема.

Да, видях темата, последните няколко дни изчетох не малко теми от форума, но запитването на момичето беше относно чертичките на теста, в случая аз нямам такъв, прочетох не малко теми за симптомите.
А относно овулацията (според това, което лекарката ми даде ) най - висок шанс са ми дните от 10-ти до 18-ти декември, като денят на овулацията ми беше 14-ти.
Днес ми е 38-мият ден от последният цикъл, и преди се е случвало да ми закъснява, но в рамките на 2-3 дни, а доколкото съм информирана ( нямам претенции, че съм много добре запозната) менструацията е средно през 28 дни.

# 4
Да, симптоми са, а и с такова закъснение... Започни да пиеш фолиева киселина!След седмица можеш да отидеш и на гинеколог.

# 5
А относно овулацията (според това, което лекарката ми даде ) най - висок шанс са ми дните от 10-ти до 18-ти декември, като денят на овулацията ми беше 14-ти.
Днес ми е 38-мият ден от последният цикъл, и преди се е случвало да ми закъснява, но в рамките на 2-3 дни, а доколкото съм информирана ( нямам претенции, че съм много добре запозната) менструацията е средно през 28 дни.

Пак не става ясно колко дълъг е твоят цикъл и как варира. Според първият пост ''белята'' е станала няколко дни преди М. Ако предположим, че цикълът ти е 28 дни, а няколко дни са 5, то рисковият секс е бил на 23ти ден, който е не фертилен. НО ако си имала и други рискови контакта през месеца, късна овулация, по-дълъг цикъл от предположения от мен, то - ДА, може да си бременна. Но тук във форума никой не може да ти каже дали си или не си.
Ето и линк към закованата тема, в която трябва да пишеш: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=748128.0

# 6
Не мога да ви разбера с тези теми. Иди и си намери тест, ние откъде да знаем дали си бременна, или не?!

Общи условия

Активация на акаунт