Нова година при нас дойде, щастие и здрави бебета да раздаде - 151

• 19 790
  • 698
  •   1
Отговори
# 585
  • гр. София
Шоки, мале как я обичах тази книжка!  Heart Eyes Как се сети за нея?!  Hug

Ами имахме задачка рисувани картинки в Аватарната тема и веднага спретнах тези дрешки + дрешките на Маншон, Полуобувка и Мъхеста брада. Явно и на мен са ми оставили ярък спомен от детството.  Mr. Green

# 586
  • В къщурката на хълма на феите
Са да не решите, че не го храним и седи гладно детето

вИднага това си помислих Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 587
  • София
Прахи, честито и тук за малкото съкровище!  Heart Eyes С нетърпение чакаме разказ и снимки!  Hug

# 588
Прахче, да ви е жива и здрава малката манекенка, Ивейн  newsm51 Да ви носи мноого радост и щастие  bouquet  bouquet  bouquet

# 589
  Лилка ме е изпреварила с щъркеловата вест  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Blush
[/size][/color] Мамо Прахче-  честита ви сбъдната мечта   bouquet. Нека Ивейн расте здрава и засмяна , много да ви радва !!! На теб ти пожелавам на първо време бързо възстановяване и скоро да сте вкъщи !
 Сега научавам , че и Зузинка вече е гушнала своята рожба  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes. Да сте живи и здрави с малката Радина , оттук нататък само да се радваш на най- голямото щастие да си мама   bouquet   Heart Eyes.
 На всички вас, момичета , които се борите за мечтата си , не се отказвайте, знайте , че вашето детенце ще избере най- подходящият момент да се появи  Heart Eyes.
 П.П. Днес и моята дъщеричка става на девет месеца , да ми е все така здрава си пожелавам , чувствайте се почерпени и от нас  Blush.

# 590
Прашулинооооо, кога каза, че отиваш да раждаш, кога го направи! Да ви е жива и здрава дъщеричката и нека колкото мъки бяха, за да дойде на този свят, толкова по-лесен да й е животът   bouquet  bouquet  bouquet
пони, честита месечинка на Дафи, да расте малката сладкишка Hug
стискам силни палци, момичета, в следващия месец да ни зарадвате с много положителни тестове Praynig

# 591
Прахи, честита дъщеря! Да е мн. здрава и много да ви радва.Бързо възстановяване, а на таткото наздраве.
Ponyo, честити девет месеца!

# 592
  • В сърцето на любимия човек
Честита рожба, скъпа Прахи! Ти успя   bouquet Нека малката Ивейн расте здраво, усмихнато и прекрасно дете   bouquet
Пожелавам ти бързо възстановяване и скоро те очакваме с разказ  Hug

# 593
Две мами в рамките в няколко дни  Simple Smile
Зузи, Прахи, да са ви живи и здрави малките госпожички, много да ви радват, много да ги слушате и въобще от всичко хубаво по много!!!
Новината за Прахчето много добре ми дойде - днес ми е някакъв скапан ден, пълен с черни мисли - след няколко часа съм на преглед за сърчице и моето се е свило - много искам новата година да ми даде здраво бебе  Praynig Praynig Praynig

# 594
Прахче, честита ви дъщеричка,мила! Да ви е жива и здрава и много да радва мама и тати!     bouquet        bouquet        bouquet      
На теб пожелавам бързо възстановяване и скоро да гушкаш принцеса Ивейн у дома!

# 595
И като заваляха едни бебета...
Прахче, честита дъщеричка! Да ти е жива и здрава, да расте весела и щастлива и само да те радва!
Дано раждането да е било лежерно като съобщението за него  Wink

# 596
Прахче,да ти е жива и здрава малката принцеса.
Ели,да ги гониш тези лоши мисли,всичко ще бъде наред и ще видите сърчицето. Hug
Пони,честита месечинка на Дафи.
Щоки,стягай се сега след лелката,нали заедно ще бременеем с теб.Може да се уцелим пак,но този път до края.

# 597
  • София
Прахи, честито, ти успя! Да сте живи и здрави цялото семейство и много да се радвате на Ивейн!    bouquet

# 598
  • София
Я Прахчето вярно е била сериозна. Mr. Green
Да ви е жива и здрава дъщеричката, много да е здрава, щастлива и усмихната, късметът да й е вечен спътник. На теб бързо възстановяване, а на щастливият татко - наздраве!
Чакаме вълнуваш разказ, сигурна съм че е било екшън. Мислех че Зуза ще роди на днешния ден, но и Прахчето й е достоен заместник. Зузана май днес трябва да ги изписват.
Честита 9-та месечинка на Дафи, всичко най-добро и 1100х9 да има още.
Брей, много гладни деца си имате. Joy hahaha
И сега знаете ли какво? Не ми изпратиха парола за проверка на резултата по интернет, сега трябва да се обаждам, а пък заеквам / особено по телефона / Mr. Green Blush.... и докато се разберем....мани. Вчера лаборантката с такова отегчение ме чакаше да се изкажа. hahaha
Щоки,стягай се сега след лелката,нали заедно ще бременеем с теб.Може да се уцелим пак,но този път до края.
Joy А са да вземете и всички чакащи с вас. А дано. Praynig
Хубав ден прекрасни и успех на всички. Hug

Последна редакция: вт, 14 яну 2014, 08:44 от ANI BANI

# 599
  • София
Ей, да бе! Пони, да ти е жива и здрави Дафито!  Heart Eyes Hug Кога минаха 9 месеца!  ooooh!
Ани Бани, какви резултати чакаш? Thinking
Шоки, и Маншон , Полуобувка и Мъхеста Брада са ми много любими!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт