Нужда от съвет или просто да си излея мъката

• 23 762
  • 134
  •   1
Отговори
# 60
Не ми се цитира всеки по отделно, та ще отговоря обощаващо за всички, които са писали. Женени бяха от 2 год., нямат деца, има причини за този брак (не са ми били изтъквани с цел да се оправдава, а и не ги знам от него), но не ми се навлиза в подробности. Честно казано в цялата история не ме интересува аз фактор ли съм била или не.
Прекалено много потайности...

# 61
Julie, ако търсиш подкрепа и разбиране за душевните си терзания като (бивша) любовница, объркала си форума Wink

# 62
Ами явно бракът му не е бил продиктуван от "други фактори"... малко е поразнообразил с тебе и в течение на времето е осъзнал грешката си и просто е решил да се върне при жена си.

# 63
Ох, всеки път като прочета съвети да се пишат писма и си представям как въпросният ги получава, отваря и почва да се смее...после ги прочитат колегите по бюро/приятелите и те почват да се хилят ... коментарите по адрес на подателката оставям на въображението

# 64
Ами явно бракът му не е бил продиктуван от "други фактори"... малко е поразнообразил с тебе и в течение на времето е осъзнал грешката си и просто е решил да се върне при жена си.

Болднатото е противоречие. Когато някой се разнообразява, това няма как да е грешка, защото разнообразяващият се знае, че има нужда от или желание за съответното разнообразие. Тоест, той самият не го отчита реално като грешка. Като грешка може да го осъзнае и да се "върне при жена си", ако е бил наистина влюбен в другата и е предприел или поне обмислял сериозно "смяна". Когато просто се разнообразяват, са достатъчно наясно, че търсят нещо редом до брака/връзката си, че евентуално не би трябвало да го правят (защото жена им няма да го приеме, примерно), но въпреки това го правят - т.е. те самите не го считат за грешка. Надяват се просто, че няма да ги хванат.  Laughing
А като ги хванат, почват да се правят на осъзнали грешка. Грешка може човек да осъзнае, ако е мислел едно, пък се е оказало друго. Когато се разнообразяват, те са пределно наясно кое какво е, иначе не биха се крили. Направили са си сметката тоест и са преценили, че рискът си заслужава. И единствената изненада е, когато все пак ги хванат. Но тогава самото хващане се осъзнава като грешка - че са допуснали да бъдат хванати. И твърдят "изневярата беше грешка", а реално максимум осъзнават "беше грешка, че си направих сметката без кръчмар и си вярвах, че няма да ме хванат". Ако и това осъзнаят изобщо.

Като с билетите за градския транспорт. Гратисчиите не мислят, че е грешка да се возят без билет, и се надяват просто да не ги хванат. Ако ги хванат, обясняват на контрольора, че е било грешка, осъзнават, бла-бла. И ако оттам насетне започнат все пак да си купуват билетчета, то е, за да не ги хванат отново нередовни, а не защото са осъзнали, че не е честно останалите пътници да плащат допълнително и за такива като тях.

# 65

Болднатото е противоречие. Когато някой се разнообразява, това няма как да е грешка, защото разнообразяващият се знае, че има нужда от или желание за съответното разнообразие. Тоест, той самият не го отчита реално като грешка. Като грешка може да го осъзнае и да се "върне при жена си", ако е бил наистина влюбен в другата и е предприел или поне обмислял сериозно "смяна". Когато просто се разнообразяват, са достатъчно наясно, че търсят нещо редом до брака/връзката си, че евентуално не би трябвало да го правят (защото жена им няма да го приеме, примерно), но въпреки това го правят - т.е. те самите не го считат за грешка. Надяват се просто, че няма да ги хванат.  Laughing
А като ги хванат, почват да се правят на осъзнали грешка. Грешка може човек да осъзнае, ако е мислел едно, пък се е оказало друго. Когато се разнообразяват, те са пределно наясно кое какво е, иначе не биха се крили. Направили са си сметката тоест и са преценили, че рискът си заслужава. И единствената изненада е, когато все пак ги хванат. Но тогава самото хващане се осъзнава като грешка - че са допуснали да бъдат хванати. И твърдят "изневярата беше грешка", а реално максимум осъзнават "беше грешка, че си направих сметката без кръчмар и си вярвах, че няма да ме хванат". Ако и това осъзнаят изобщо.

Като с билетите за градския транспорт. Гратисчиите не мислят, че е грешка да се возят без билет, и се надяват просто да не ги хванат. Ако ги хванат, обясняват на контрольора, че е било грешка, осъзнават, бла-бла. И ако оттам насетне започнат все пак да си купуват билетчета, то е, за да не ги хванат отново нередовни, а не защото са осъзнали, че не е честно останалите пътници да плащат допълнително и за такива като тях.
+1  Peace

# 66
  • по пътя на светлината
Никой не може да избяга от съдбата си.Каквото ти е драснато ще се случи,просто живей пълноценно дните си.

# 67
  • София
Ох, всеки път като прочета съвети да се пишат писма и си представям как въпросният ги получава, отваря и почва да се смее...после ги прочитат колегите по бюро/приятелите и те почват да се хилят ... коментарите по адрес на подателката оставям на въображението
И аз така Joy

# 68
  • София
Извинявай, ама я вземи та прогледни и не се заблуждавай - всички женени обясняват на кандидат любовницата, че видиш ли случайно статало, той горкия даже не искал.
И аз много отдавна съм минала по този път, и взех, че повярвах първия път, и страдах, страдах… Накрая се срещнах с другата дама и като чух пък на нея какви й ги беше дрънкал  Joy Било му жал, щото видиш ли аз много съм се влюбила и не съм спирала да го преследвам, а той горкия от страх бил с мен - да не посегна на живота си - едни такива небивалици.Сега когато някой женен ми обяснява подобни глупости, ако искаш ми вярвай, едвам се сдържам да не се разхиля.

Както се казва "и това ще мине".
Не допускай тоя г..з повече в живота си.

# 69
  • София/Варна
Извинявай, ама я вземи та прогледни и не се заблуждавай - всички женени обясняват на кандидат любовницата, че видиш ли случайно статало, той горкия даже не искал.
И аз много отдавна съм минала по този път, и взех, че повярвах първия път, и страдах, страдах… Накрая се срещнах с другата дама и като чух пък на нея какви й ги беше дрънкал  Joy Било му жал, щото видиш ли аз много съм се влюбила и не съм спирала да го преследвам, а той горкия от страх бил с мен - да не посегна на живота си - едни такива небивалици.Сега когато някой женен ми обяснява подобни глупости, ако искаш ми вярвай, едвам се сдържам да не се разхиля.

Както се казва "и това ще мине".
Не допускай тоя г..з повече в живота си.

Склонна съм да вярвам, че брака му е грешка, допусната от глупост. И то не заради друго, а защото го знам от други хора. С жена му се познавам, говорила съм с нея преди, знам как стоят нещата. А че се е оправдавал стабилно пред нея - ясно ми е, дори мога да си съчиня успешно в главата какво точно е казал.

Дадох си сметка, че колкото повече време минава все повече спира да ми пука.

# 70
Като е грешка, защо продължава да я прави?

# 71
  • София/Варна
Като е грешка, защо продължава да я прави?

Защото е страхливец и знае, че там винаги ще го чакат, независимо от нещата, които е направил.

# 72
  • София
Julie, когато човек, независимо дали е мъж или жена, започне да се среща с друг извън връзката си (независимо дали е в брак или не), е я ясно в 99 % от случеите, че връзката, респективно бракът му е грешка - не получава това което очаква.
Друга негова изгора може да чуе от негови приятели, че връзката му с теб е грешка допусната от глупост. Но само ти и той знаете имало ли е чувства….
Продължи напред и остави тоя … да си глупавее и греши, но без ти да участваш в глупостите му!

# 73
Отмъсти му като вместо него, заобичаш себе си. За да започнеш нова връзка, трябва предната да я приключиш правилно и да оставиш назад багажа с предишни разочарования. Смени града, излизай, спортувай. И си намери приятелка за по чашка  Hug

# 74
  • София/Варна
Angela Go, Благодаря Hug С написаното от теб ми даде нов поглед върху нещата, за който всъщност не се бях замисляла.
Wallis Simpson, за съжаление ми се налага за около още година да си остана в София. Не знам аз ли съм пълно ку-ку, ама тук където и да погледна все се сещам за нещо, свързано с него. Иначе съм насочила мислите и любовта си изцяло към новородения ми племенник Heart Eyes Той ми е лекарството.

И все пак се опитвам да не го намразвам, въпреки че съзнанието ми е изцяло изпълнено само от кофти моменти и преживявания. Иска ми се да го запомня с добро и с усмивка. Имали сме безброй хубави моменти, но нещо постоянно ме кара да си мисля с презрение.

Общи условия

Активация на акаунт