Нужда от съвет или просто да си излея мъката

• 23 759
  • 134
  •   1
Отговори
# 45
Да, излагаш се като кифладжия. Най-добре ще му отмъстищ, като го забравиш и продължиш напред. 
+ 1  Peace

# 46
  • Blondeville
Дори и да излееш на лист хартия всичките си емоции в момента, не му го пращай, запази си го за себе си, за да ти напомня как те е карал да се чувстваш, ако някой ден ти домъчнее за него.
Няма смисъл да го пращаш на някого на когото просто не му пука. Няма да се трогне. Няма да ти стане по-добре.

# 47
Дори и да излееш на лист хартия всичките си емоции в момента, не му го пращай, запази си го за себе си, за да ти напомня как те е карал да се чувстваш, ако някой ден ти домъчнее за него.

Нищо не трябва да напомня за него. Щут отзад и толкоз.

# 48
  • В полите на Пирин планина
Няма начин да не те боли - все пак си била обвързана с него, вложила си чувства, надежди ...
Но е време да помислиш за себе си. Човекът до теб трябва да е стабилен, да имаш доверие в него, а не всеки момент да тръпнеш дали няма да реши да си тръгне ...
Няма лошо да си излееш чувствата и терзанията с писане и темата тук ще ти помогне  Peace

# 49
Не му пращай никакви писма... След като си е позволил да говори за теб по такъв начин пред твоя приятелка, той не заслужава дори гнева ти. Едно гневно писмо ще му даде аргумент и оправдание за още арогантност. Нищо чудно да те накара да се чувстваш жалка.
Удържи още малко - с всеки изминал ден ще ти става по-лесно и по-лесно да пропъждаш мислите за него.
Не е страхотен. И джентълмен не е.
Извлечи си поуките за себе си, затвори страницата и погледни напред. 

# 50

Аз го прочетох първо като "прогледни напред"  newsm78

# 51

Аз го прочетох първо като "прогледни напред"  newsm78

Назад трябва да прогледне. Да види какъв путьо е страхотният мъж.

# 52
  • София/Варна
Засега мисля да оставя нещата така. Писна ми да го мисля. Каквото има да става ще става - далеч съм от мисълта пак да се събирам с него, по-скоро очаквам поредния нож в гърба. Не знам защо, но очаквам го.

# 53
по-скоро очаквам поредния нож в гърба. Не знам защо, но очаквам го.
Защо?

# 54
Значи, ако ми позволиш подобна намеса, бих подредила нещата малко по-иначе от така, както са разказани, Julie.
Може би обективната история би изглеждала така: В началото имаме изчерпан брак, но все пак достатъчно дълъг, за да се опознаят двама души и да са отработили "живеенето заедно". 10 години не са малко и са довели до редица позитиви за двамата, главната от които е, че на такъв партньор имаш повече доверие от новия партньор.

По обективни причини обаче, такъв брак не издържа дълго, ако хората търсят любов, така че явно и за двамата се отключва един "период на проучвания", хората излизат извън двойката за да си припомнят за взрива от първата среща на мъж и жена, когато всичко изглежда възможно, ново и удивително.
И ако намерят такъв партньор - ето ти повод да прекратят един скучен брак.

Но като цяло, в личната им динамика, това което е ключово е развода, а не проучванията (новите хора, които срещат на пътя си). Според мен ти отдаваш твърде голямо значение на ролята си за тези двамата като двойка. Може би същото се е случило и с жена му... Може би тя също има силен катализатор, който да ускори развода. Так в края на деня, имаме един неизбежен развод и един първи опит на свободния мъж да намери половинка, който не е успешен.

Така че, мен ако питаш, не отдавай такова фаталистично значение на своята роля за тоя развод.
А ако човека те обича, ще се върне, както казва клишето.

# 55
  • Tам през Атлантическия океан
Знам, че темата не е за този подфорум, но нямам права за други, така че ако сметнете за нужно я преместете.

Накратко.. Влюбих се в женен мъж (брака му не е бил по любов, други са били факторите).

Стигнах до тук  и кораба майка  ми даде сигнал , че нещо не е читаво   Mr. Green

Как така си сигурна че не е бил по любов , как знаеш какви са били факторите  Rolling Eyes ...... Насила ще да е било , по заповед на Щуката.

Пича лъже себе си , жена си , тебе ......  Mr. Green акИпаЦу  ooooh! С някаква дезориентирана мадама сте се хванали и двете жени.

Връщам се да дочитам  Wink

# 56
Аз лично не бих се унижила да му пиша писма или да го търся. Такъв мъж не заслужава вниманието ми. Веднъж се излъгах. Драмата беше подобна - всички виждаха какъв боклук е, само аз влюбена-загубена мислех, че е страхотен. Чашата преля, когато един ден си позволи да ме удари през ръката, докато бяхме сред голяма компания близки приятели. Това някак преобърна всичко в мен. До преди това прощавах всички и приемах ситуацията иди ми-дойди ми. От този момент всичко приключи. Сега като го видя дори не ми трепва, а колко много го обичах някога. Дори се чудя какво съм намирала в него ooooh!

# 57
Те всички женени с любовница са закарани в гражданското с вилата на врата.  Laughing Или бракът им е "стечение на обстоятелствата". Именно и за това не ща да се бракувам, не искам някой да стои с мен 'по стечение на обстоятелствата." 

# 58
Те всички женени с любовница са закарани в гражданското с вилата на врата.  Laughing Или бракът им е "стечение на обстоятелствата". Именно и за това не ща да се бракувам, не искам някой да стои с мен 'по стечение на обстоятелствата." 
LaughingДа, и отдавна бракът им е фиктивен, секс не правят, но стоят там заради децата или заради финансова обвързаност.

# 59
  • София/Варна
Не ми се цитира всеки по отделно, та ще отговоря обощаващо за всички, които са писали. Женени бяха от 2 год., нямат деца, има причини за този брак (не са ми били изтъквани с цел да се оправдава, а и не ги знам от него), но не ми се навлиза в подробности. Честно казано в цялата история не ме интересува аз фактор ли съм била или не.

Общи условия

Активация на акаунт