Нужда от съвет или просто да си излея мъката

• 23 761
  • 134
  •   1
Отговори
# 30
Времето изисква време и винаги природата създава равновесие - основен закон ... Както искаш ме разбирай . Аз бях нарушила равновесието , поради незнание и подвеждане от бившия ми съпруг .... И макар и с много болка успях да възстановя равновесието в сегашният ми живот и съм щастлива , но времето си взе времето , за да го получа. Hug

# 31
  • Бургас
Eдин "страхотен" по твоите думи човек не би постъпвал по този начин ... предал е и жена си, и теб ... и самия себе си сигурно.
Обаче като си влюбена и го виждаш с други очи...

Няма рецепта - просто се обичай повече, излизай, давай си възможности за срещи с нови хора ... намери си хоби, нещо, което да те откъсва от постоянните мисли за него...
Само времето и нов мъж, заел неговото място ще ти помогнат. От теб се иска само да си дадеш възможност това да се случи ... ако ме разбираш.

Изобщо не мога да съчувствам на авторката. Мъжът ясен - заиграл се, наиграл се и пак го прибрали на топло в къщи. Като има балами ...

Както се казва "Не съди за човека, докато не извървиш една миля в обувките му." ... Нещата рядко са толкова черни или бели ...

Имаш нужда от отмъщение. Направи нещо, за да му натриеш носа, но да е лично само за него, не засягай други.

Глупости.

Иначе и да си сред хора, и да се скъсаш от работа, не си ли скъсал моста (в надеждите си и спомените си), нова любов няма да почука на вратата ти.

Има доза истина в това, наистина трябва вътре в себе си да сложиш точка. За да си дадеш възможността, за която аз говорих ...

# 32
Късметлийка си. Колко жени така ги въртят с години  - жена ми не ме разбира, много те обичам...

# 33
  • Fort Worth, TX
Имаш нужда от отмъщение. Направи нещо, за да му натриеш носа, но да е лично само за него, не засягай други.
Я стига. Какво отмъщение?  ooooh! Отмъщението е израз на безсилие. Глупаво и безполезно би било. Пък и после ще съжалява.
Много сапунки се гледат, ей!
Да му спретне един ревенж Grinning Grinning Grinning

# 34
  • София/Варна
Защо казах, че е страхотен.. може би бях разбрана погрешно, а и аз може би звуча объркано.. притежава хубави качества, аз и затова се влюбих, по принцип не гледам само фасадата. Джентълмен, възпитан, с добри маниери, добър приятел.. но толкова. Истината е, че самата аз се улавях как отключвам в него ярост и ревност в едно.. странно нещо. Както и да е.. Благодаря Ви за мненията и искрено вярвам, че ще преболедувам.. Ако реша винаги мога да му намеря номера или да се свържа с него.. в случая предпочитам да пиша в темата и така се въздържам от глупости.. знам, че не трябва да го правя.

# 35
... в случая предпочитам да пиша в темата и така се въздържам от глупости..
Hug Hug

# 36
Така като му гледам навиците - може пак да се пробва да се върне при теб, явно е доста нерешителен и слабохарактерен човек. Мисли му, дали такъв е човекът, с който би искала да си. Днес е тук, утре го няма.

Трудно ми е да ти дам съвет, защото аз примерно намразвам хората, които се отнасят зле с мен. Дори и голяма обич да е имало. Задейства се самосъхранението и агресията. Да не съм се намерила на пътя, та ще се оставям да се гаврят с мен и да си играят на иди ми-дойди ми Confused

Заслужаваш повече от този "страхотен" човек. Не си ничия играчка. Много сила ти пожелавам.

# 37
  • София/Варна
Казал на наша обща приятелка, че не иска да ме чува, да ме вижда.. Да забравела, че някога ще ни види пак заедно. Не знам заболя ли ме или почувствах облекчение.. И все пак след всичко, което съм направила за него тия думи ми дойдоха в повече..
И за успокоение, и за да го кажа пак го казвам в темата, защото така ми прикипя и малко ми остана да му намеря номера и да му тегля една звучна.. но .. хайде, пак от мен да мине.

# 38
  • Fort Worth, TX
Тегли му я тук.Аз бих му изпратила писмо както те посъветваха  напред.Обаче не само да си излееш яда на белия лист, ами и да го прочете.Баси и боклука.Трябва да палиш свещ, че си се отървала.

# 39
  • София/Варна
Тегли му я тук.Аз бих му изпратила писмо както те посъветваха  напред.Обаче не само да си излееш яда на белия лист, ами и да го прочете.Баси и боклука.Трябва да палиш свещ, че си се отървала.

Мислила съм си го това с писмото. Много неща имам да му кажа, че да ми олекне, но се въздържам. Ако го изпратя до тях се притеснявам, че първо ще го прочетат родителите му, а аз ги обичам и уважавам много - не искам да им го причинявам. Знам и адреса на фирмата му в Лондон, но пък не искам и да го злепоставям пред колегите му. И ето, пак съм глупачка, и пак мисля за него как ще му е добре.. ще взема да го напиша.

# 40
  • Fort Worth, TX

Мислила съм си го това с писмото. Много неща имам да му кажа, че да ми олекне, но се въздържам. Ако го изпратя до тях се притеснявам, че първо ще го прочетат родителите му, а аз ги обичам и уважавам много - не искам да им го причинявам. Знам и адреса на фирмата му в Лондон, но пък не искам и да го злепоставям пред колегите му. И ето, пак съм глупачка, и пак мисля за него как ще му е добре.. ще взема да го напиша.
Какво ти пука.Неговите родители да не са седнали да плачат за теб.Тъкмо ще разберат що за боклук е сина им.
, ако отворят писмото, което не би трябвало да отворят, след като не пише тяхното име на него.За по-сигурно прати и на двете места.Кажи си каквото имаш да казваш и затвори тази страница от живота си.Успех и късмет.Пак ти казвам.Радвай се, че се отърва навреме и без големи последствия.

# 41
  • София
Аз останах недоразбрана предния път, но сега да поясня, че точно това имах предвид под "отмъщение" - написваш у едно писмо и си го наричаш и си му казваш всичко както си ти е ядосано, да не вземеш да хлипаш само, излей яда си, накарай му се. И го прати, без да се съобразяваш колко хора ще го прочетат - да стигне до хора, които го познават, па да видим познават ли го такъв! Хем олекване, хем му начукваш канчето.

# 42
Глупости! Най-много после допълнително да те заболи, като се "окаже", че писмото няма никакъв ефект. Общо-взето е един вид търсене на начин да получиш усещане за някакъв вид (краткосрочен) контрол над ситуацията, който обаче реално нямаш. И когато го осъзнаеш после, ще си още по-наранена, ядосана, безсилна и прочие.

Нали никой тук не вярва сериозно, че някакво си писмо ще промени мнението на близките му хора за него?! Камо ли това на родителите му. Само ще се изложи момичето... Хайде, няма нужда!

# 43
  • София
Писмото играе и роля на пречистващо средство. Тук няколко души посъветваха момичето да му напише писмо, което няма да изпрати - е,  друго е, като знаеш, че си го изпратил, един вид казал си си каквото ти тежи. Обикновено даже не се и надяваш нещо да се промени после, просто се чувстваш по-добре и продължаваш напред.

# 44
Да, излагаш се като кифладжия. Най-добре ще му отмъстищ, като го забравиш и продължиш напред. 

Общи условия

Активация на акаунт