Нужда от съвет или просто да си излея мъката

• 23 764
  • 134
  •   1
Отговори
# 15
Изобщо не мога да съчувствам на авторката. Мъжът ясен - заиграл се, наиграл се и пак го прибрали на топло в къщи. Като има балами ...

# 16
  • София !
Какво има да се справяш с проблема....всъщност то проблем няма.
Човека те е блокирал от всякъде и си живее живота.
На такива, теглиш една по-голяма и продължаваш нататък. Явно е, че не струва....

И аз съм на същото мнение , няма смисъл да задълбочаваш нещата . Е , вярно , от днес за утре , няма да ти мине , ама помисли , че явно така е било писано и този човек , не е за теб  Peace !!

# 17
  • Fort Worth, TX
Я му тегли една нашенска звУчна.Баси недорасляка.ТО МУ СЕ ПРИПИКАЛО,  а си помислил, е му се .....Жено тоя е боклук и не си заслужава нервите.Достатъчно време си изгубила с него.

# 18
  • Blondeville
На такива, теглиш една по-голяма и продължаваш нататък. Явно е, че не струва....

Това мнение напълно съвпада с моето. И не позволявай повече да бъдеш лъгана и разигравана. Човек, когато обича има склонността да не разсъждва логично и да се самозаблуждава много убедително, дори и да не го лъжат чак толкова убедително. Прочети обобщението на вашата история, написано от самата теб, и ще видиш колко ясни са нещата. Просто го остави в миналото, колкото и да е трудно.

# 19
  • София/Варна

Това мнение напълно съвпада с моето. И не позволявай повече да бъдеш лъгана и разигравана. Човек, когато обича има склонността да не разсъждва логично и да се самозаблуждава много убедително, дори и да не го лъжат чак толкова убедително. Прочети обобщението на вашата история, написано от самата теб, и ще видиш колко ясни са нещата. Просто го остави в миналото, колкото и да е трудно.

Благодаря на всички за мненията HugНай-вече от това имах нужда - да прочета нещата, които така или иначе ми се въртят в главата и от други хора. Именно там ми е грешката - не разсъждавам логично, а хората не престават да ме убеждават, че това е най-доброто за мен - родителите ми, приятелите ми.. никой не го харесва, а аз мазохистично продължавам да се вглъбявам и тайничко да се побърквам.. сигурно трябва време, искам да заспя, да се събудя и нищо от това да не помня, но уви.. Благодаря Ви още веднъж!

# 20
И защо всички не харесват този "страхотен" човек ,а само ти ?!!!!
Радвай се,че си получила урок - не се хващай с женени мъже.

# 21
  • София
Нито ще е първата, нито последната, хванала се с женен мъж. Има много успешни повторни бракове и това не може да се отрече.
Само, че нейният приятел е льольо, който не е наясно какво иска. Супер мъжкарство е да баламосваш две жени и като цветарка да прескачаш от едната на другата и обратно.

# 22
  • София
Както е постъпвал многократно с жена си, така и многократно е постъпвал с теб. Така ще постъпва и с бъдещата си съпруга, за която пак "не по любов ще се ожени", за да я зареже с друга или с някоя от двете ви. Ти искаш ли да си на мястото на следващата съпруга?

Имаш нужда от отмъщение. Направи нещо, за да му натриеш носа, но да е лично само за него, не засягай други.

# 23
  • София
Имаш нужда от отмъщение. Направи нещо, за да му натриеш носа, но да е лично само за него, не засягай други.
Я стига. Какво отмъщение?  ooooh! Отмъщението е израз на безсилие. Глупаво и безполезно би било. Пък и после ще съжалява.
Много сапунки се гледат, ей!

# 24
Различни ситуации има- в един кратък период от време три от близките ни семейства се разпаднаха след дългогодишен брак.В два от случаите мъжете се ожениха за любовниците си и си създадоха нови деца.Години наред са щастливи с вторите бракове.В третия случай мъжът се раздели с любовницата си месец след развода, но и до ден днешен си живее сам.

Наистина има случаи, в които мъжете или пък жените намират щастието си във втори бракове/връзки.Но явно случаят не е такъв.Колкото и да е банално, бих посъветвала авторката да остави на времето да излекува болката.Да не и се противи, а да си я изживее, за да успее да срещне "начисто" новата любов.А нова любов ще има, сигурно е! Hug

# 25
Izvinete me za ne kirilicata.
Iskah samo da kaja, ce nie si  davame  syveti, no coveka koyto si go izjivqva ako e malko po-razumen i sam si go znae. Problema e, ce ne moje da prebori cuvstvata si. Az lichno, pisa vyv foruma, zashtoto si izlivam mykata. No cuvstvata za obida i otcaqnost ne minavat tolkova lesno.
I novata lyubov ste doyde nqkoy den, no koga? Covek v takiva momenti se cuvstva mnogo samoten, a I tazi nova lyubov kyde I koga ste doyde e pylna zagadka. Ranata ot staroto si ostava, kolkoto e nepodhodqst da e myjyt.
Nie jenite sme mectatelki, dori I istinata da ni izbode ocite, gledame ot hubavata strana I kak nqkoy den ste zajiveem stastlivo zaedno...
Pojelavam na avtorkata da vidi realnostta I da otkrie sebe si, zashtoto s tozi myj, mislq ce e zagubila sebe si! Nadqvam se da se posybere malko I da se zanimava s nesto po-smisleno. Kontaktite s hora syshto mnogo pomagat!   Hug Uspeh!l

# 26
...
I novata lyubov ste doyde nqkoy den, no koga? ...
Със сигурност е някой ден след деня в който вътрешно, истински скъсаш с някого - в мислите си, в чувствата си, в мечтите си, в самозаблудите си. Тогава жената има излъчване ли, сигнали ли дава ( не знам точно) към мъжете, че е сингъл. Иначе и да си сред хора, и да се скъсаш от работа, не си ли скъсал моста (в надеждите си и спомените си), нова любов няма да почука на вратата ти.

# 27
Tova poslednoto mnogo mi haresa! Otkrih mnogo istina v tezi nqkolko izreceniq!

# 28
  • Пловдив / София
Със сигурност е някой ден след деня в който вътрешно, истински скъсаш с някого - в мислите си, в чувствата си, в мечтите си, в самозаблудите си. Тогава жената има излъчване ли, сигнали ли дава ( не знам точно) към мъжете, че е сингъл. Иначе и да си сред хора, и да се скъсаш от работа, не си ли скъсал моста (в надеждите си и спомените си), нова любов няма да почука на вратата ти.

Абсолютно вярно. А това, че няма да мине от днес за утре е вярно. Но се опитай да не мислиш за него, да не се задълбаваш, вторачваш и т.н.

И м/у другото е добре, че те е блокирал. Така няма да се изкушаваш да влизаш в контакт с него. И по-бързо ще го преболедуваш.   bouquet

# 29
Бях на обратната страна - мъжът ми ме изостави заради друга. Наистина много боли предателството, толкова ме болеше, мислех че никога няма да се оправя. Глупости на търкалета Joy с днешна дата няма и помен от тази болка, случва се да го срещна и повярвай ми не изпитвам нищо, все едно се разминавам с някой познат. Срещнах нов човек и вече въобще не ми дреме.
 Знам, че те боли силно сега, и знам че говоря баналности, но времето е велик лечител! Ще го разбереш, в това не се съмнявай! Hug

Общи условия

Активация на акаунт