"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-213.29

• 29 327
  • 747
  •   1
Отговори
# 300
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Най-грозните били палачинките.....   hahaha hahaha hahaha Ще падна вече от смях....  rotfImbo rotfImbo rotfImbo
И как ги бъркаше една по една!  Shocked Shocked newsm78  Че разбъркай едно тенджере и печи, печиииии.....   food002  food002
Онез от рекламите ще ти дадат каквато пожелаеш....  Mr. Green

Вики и Вени ми ги захвалили тука, Яман ги бил ял с апетит!  ooooh! Ами като е обикалял кръчмите цяла нощ, какво да прави? Ще яде каквото му се предложи.  Joy Joy Joy

И си права - няма да забърка всичко наведнъж, ами ...  Naughty Личи си, че не прави често палачинки.  hahaha hahaha hahaha Точно онези Emson ли бяха какви бяха, ще и подарят цял комплект, тъкмо да намалеят малко.  Joy Joy Joy Че то явно никой не им ги купува.  Joy Joy Joy

# 301
Тоз пък и преди се е снимал с Ча  #Cussing out Mr. Green

# 302
  • в очите на дъщеря си
Здравейте ,  Hug Hug Hug

Аз пиша, пиша ама ефект никакъв. Пепи , не само в твоята , а и в други части има преводи.Писах им сега на пришалците и ги предупредих. Оххх, направо ми е писнало ама тъп народ, никой не чете правилата. ooooh!

Благодаря за фрагмана и превода му.  bouquet

# 303
И да се удави Мирка, ще го преживея, Mr. Green ама да не е глупава, прави се на интересна и страдаща, ще и мине. Mr. Green
И на мен не ми хареса дебелената на палачинките й, личи си, че е новачка и не ги докарва, трябва да са тънки а нейните бяха дебели.
Яман е много ядосан, определено издивяването му е след като е разбрал за баща си.
Едже ни заблуди като е написала, че утре, ще е фрагмана. Crossing Arms
Виждаш ли Ани, пък какво остава за пресата им. ooooh!
Иве, мерси  bouquet  за фрагмана, Ани а на теб благодаря   bouquet за превода му.
Тони,  HugДаниелка,  Hugблагодаря и на Вас за пожеланията.
Божееее, hahahaколко хубаво изглежда с опърления бретон пред буйната му фризура от снощи. Mr. Green

Последна редакция: пн, 06 яну 2014, 20:23 от Neidjal

# 304
Обаче сега гледах пак фрагмана. Яманчи рита след като се прибират явно от ареста.  ooooh! ooooh! ooooh! Със съшите дрехи е, Селим върви ядосан, а Яман е до колата. После като му казва за баща му е с черното яке.  Peace Явно го е яд на него си. Ох миличкия ми той!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ама мноого е добър Чачко бе!!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И яд и изненада и всичко изиграва перфектно!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Судето явно знае какво се е случило ( за ареста, а Мира не знае - може би в това време се прави на плувкиня  Peace) и затова казва на Мира да не му говори нищо.  Peace

# 305
  • в очите на дъщеря си
Наде , нейните палачинки са американски, а те трябва  да са с малък диаметър и дебели. Peace

# 306
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Най-грозните били палачинките.....   hahaha hahaha hahaha Ще падна вече от смях....  rotfImbo rotfImbo rotfImbo
И как ги бъркаше една по една!  Shocked Shocked newsm78  Че разбъркай едно тенджере и печи, печиииии.....   food002  food002
Онез от рекламите ще ти дадат каквато пожелаеш....  Mr. Green

Вики и Вени ми ги захвалили тука, Яман ги бил ял с апетит!  ooooh! Ами като е обикалял кръчмите цяла нощ, какво да прави? Ще яде каквото му се предложи.  Joy Joy Joy

И си права - няма да забърка всичко наведнъж, ами ...  Naughty Личи си, че не прави често палачинки.  hahaha hahaha hahaha Точно онези Emson ли бяха какви бяха, ще и подарят цял комплект, тъкмо да намалеят малко.  Joy Joy Joy Че то явно никой не им ги купува.  Joy Joy Joy

Ти и марката си запомнила  Joy Joy Joy Joy Joy
Ама вярно, той беше махмурлия и не подбираше кво яде  Mr. Green Mr. Green

# 307
И да се удави Мирка, ще го преживея, Mr. Green ама да не е глупава, прави се на интересна и страдаща, ще и мине. Mr. Green
И на мен не ми хареса дебелената на палачинките й, личи си, че е новачка и не ги докарва, трябва да са тънки а нейните бяха дебели.
Яман е много ядосан, определено издивяването му е след като е разбрал за баща си.
Иве, мерси   bouquet за фрагмана, Ани а на теб благодаря  bouquet за превода му.
Божееее, hahahaколко хубаво изглежда с опърления бретон пред буйната му фризура от снощи. Mr. Green
Скрит текст:

Наде видях и и се ядосах.  Twisted Evil ами като не знаеш, не пиши.  ooooh!
И добре, че се появи да кажеш и ти, че палачинките на Мира не струваха.  Hug Hug Hug
Започна да ти харесва и с бретон вече!!!  Joy Joy Joy

# 308

Хайде пак почна  ooooh! ooooh! ooooh! Грозни й били палачинките  Whistling Whistling Whistling Ами, ако ги беше направил Крачолчето щяха да са красиви  Party и две.  Flutter Яманчи хич не ги гледаше как изглеждат /туй да не са ти шапки  Naughty/ И сурово тесто да му бяха дали и казали, че е от Мира пак щеше да то изяде, че и за още да пита.  Mr. Green

# 309
Иве, мерси   bouquet за фрагмана, Ани а на теб благодаря  bouquet за превода му.

ЕеЕ недей така моля те... как Мира да се удави... ако и се случи нещо с нея и умре аз няма да гледам сериала повече :Д :Д аз го гледам само заради Серенай защото ми е любимата актриса...   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes а тази Лейла ли как се казва :Д не мога да я гледам от когато дойде Яман все си има проблеми... раздели се с Мира заради нея... Яман трябва да спре да върви по акъла на тия от Толузодере иначе проблемите му няма да спрът нито да си оправи отнушенията с Мирааа... Дано се сдобрят новия епизод  Hug Blush Heart Eyes

# 310
Наде , нейните палачинки са американски, а те трябва  да са с малък диаметър и дебели. Peace

Може да са били наистина такива, но бяха оръфани  hahaha hahaha hahaha не бяха идеално кръглички.  hahaha hahaha hahaha А бе не струваха, ама Яманчи яде, какво да прави?  Heart Eyes

Ти и марката си запомнила  Joy Joy Joy Joy Joy
Ама вярно, той беше махмурлия и не подбираше кво яде  Mr. Green Mr. Green

Точно не подбираше.  Hug ако имаше нещо изтрезняващо щеше да е по-добре. Например сок от кисели краставички, а тя Мирка нали е изискана - палачинки!  hahaha hahaha hahaha Ох стига вече, че ми се доядоха!  Joy Joy Joy Joy

# 311
  • в очите на дъщеря си
Суде казва на Мира: Всяка дума , която ще чуе днес може да има двоен ефект( две значения). Не смей да му кажеш нещо, с което да го нараниш.

# 312
Обаче сега гледах пак фрагмана. Яманчи рита след като се прибират явно от ареста.  ooooh! ooooh! ooooh! Със съшите дрехи е, Селим върви ядосан, а Яман е до колата. После като му казва за баща му е с черното яке.  Peace Явно го е яд на него си. Ох миличкия ми той!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ама мноого е добър Чачко бе!!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И яд и изненада и всичко изиграва перфектно!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Судето явно знае какво се е случило ( за ареста, а Мира не знае - може би в това време се прави на плувкиня  Peace) и затова казва на Мира да не му говори нищо.  Peace

Права си, Ани,   Peace беснее заради глупостта си. Това е на сутринта след ареста.  Peace

# 313
А стига де! Joy JoyПалачинките си бяха супер даже!Грозни били,малко били,къдрави,дебели... newsm09  Joy Joy Joy
Това са домашни палачинки,по американска рецепта, Wink Саси правилно ти го е казала.
Всички ядоха,не само Яман.Момичето толкова се стара заради него,за да го накара да и прости. Crossing ArmsИначе можеше и за Коркунчо да ги направи/примерно!/.Ама тя не! Само за Яман- лимитирана серия,специална доставка ,направени с либоФ и пратени с надежда да и прости.А той... Sad  непоклатим и безмилостен.Като сфинкс.  ooooh!
Че и вие така... Joy

# 314

Вики и Вени ми ги захвалили тука, Яман ги бил ял с апетит!  ooooh! Ами като е обикалял кръчмите цяла нощ, какво да прави? Ще яде каквото му се предложи.  Joy Joy Joy

И си права - няма да забърка всичко наведнъж, ами ...  Naughty Личи си, че не прави често палачинки.  hahaha hahaha hahaha Точно онези Emson ли бяха какви бяха, ще и подарят цял комплект, тъкмо да намалеят малко.  Joy Joy Joy Че то явно никой не им ги купува.  Joy Joy Joy
Хайде пак почна  ooooh! ooooh! ooooh! Грозни й били палачинките  Whistling Whistling Whistling Ами, ако ги беше направил Крачолчето щяха да са красиви  Party и две.  Flutter Яманчи хич не ги гледаше как изглеждат /туй да не са ти шапки  Naughty/ И сурово тесто да му бяха дали и казали, че е от Мира пак щеше да то изяде, че и за още да пита.  Mr. Green

Той веднъж вече яде сурови спагети, но тогава беше друго! Беше изненадан, че си е дошла и романтика, това онова ..   Peace А сега?  Naughty Naughty Naughty

За Крачола - не знам! Вие ще кажете  какви палачинки прави.  Thinking

Суде казва на Мира: Всяка дума , която ще чуе днес може да има двоен ефект( две значения). Не смей да му кажеш нещо, с което да го нараниш.

Благодаря ти!!!   bouquet  bouquet  bouquet Явно след тези думи ще каже на Мира, че  Яман е бил арестуван!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт