Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е темата на дискусията в новата тема?
Какви са симптомите на кашлицата и как могат да бъдат облекчени?
Какви са методите за обръщане на бебето и какви са потенциалните рискове?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е темата на дискусията в новата тема?
-
Какви са симптомите на кашлицата и как могат да бъдат облекчени?
-
Какви са методите за обръщане на бебето и какви са потенциалните рискове?
-
Какви са начините за справяне с болката по време на раждане и какви са очакванията за процеса на раждане?
-
Какво е усещането за твърд корем и магнезия по време на бременност?
vchera vuv 21:50 na bql svqt se poqvi moqta ochakvana Joana 3 100 kg,53 sm -po estestven put.Prieha ni 17:30 sus 2 sm.razkritie,bolkite bqha gadni no ponosimi
Права беше, че много се гушкаме с бебо. Като си помисля, че повече няма да съм бременна и това е последното ми бебе за гушкане, ми се иска нон стоп да се гушкаме.
. Покрай нова година много тъжни новини ми се насъбраха, та не можах да усетя ни празници ни бебе. Добре че започнах работа, та малко да се разсея.
за всички обебеили се мамчета! Много радост в къщите ви!

Лекуваме я, но.... малко ме втресе от тази новина.
абе хубавата новина е, че до края на месец Януари остават едни има, няма 18 дни, което означава, че най много 18 дни ще се търкаляме още с коремките
Да, със секцио съм - то добре, че си се бях настроила още от началото за такова раждане, че накрая май май щяха да ме принудят с тия гъби и бактерии
Иначе ММ помага доколкото може, жал ми е и за него, че напоследък нещо хич не може да спи - не заради бебето, просто някакъв период - но пък това ми е от полза на мен. Става дундурка, гушка, сменя памерси, че в това време аз да подремвам буквално за някоя друга минутка. Но безсънието ми се е натрупало страшно много и тази нощ наистина мислех, че ще припадна с все беба на ръце/гърди. НО пак ще кажа, че не искам да се оплаквам. Само да ми е жива и здрава, другото знам отлично, че е период, който отминава. После друг идва, и той отминава и така. Такава е съдбата майчина, така децата порастват.
Иначе ТМ наистина прекалява и трябва хубавичко да си поговориш с него! Ако от сега е такъв, как после да се надяваш на спокойствие, разбиране и помощ от негова страна?