Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е темата на дискусията в новата тема?
Какви са симптомите на кашлицата и как могат да бъдат облекчени?
Какви са методите за обръщане на бебето и какви са потенциалните рискове?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е темата на дискусията в новата тема?
-
Какви са симптомите на кашлицата и как могат да бъдат облекчени?
-
Какви са методите за обръщане на бебето и какви са потенциалните рискове?
-
Какви са начините за справяне с болката по време на раждане и какви са очакванията за процеса на раждане?
-
Какво е усещането за твърд корем и магнезия по време на бременност?
.Всичко мина много добре,по вреем на операцията не усещах нищо и е малко плашещо,че краката са ти бетонирани.5 мин.след като ми сложиха упойката ме отвориха и след още 5-6мин.чух най-милото гласче на света.От там нататък нищо не ме интересуваше и аз бях най-щастливата жена.След като го измиха ми дадоха да го цункам(докато ме шият),не съм усещала такава топлота и нежна кожа друг път.Адреналина ми беше на мах и не можех да сдържам сълзите си от радост.Преместиха ме в реанимацията,болеше ме,но като знаех че от това дали ще се раздвижа зависи кога ще ми дадат бебчо,цяла нощ се въртях и на сутринта скокнах независимо от това,което усещам.На следващия ден ме качиха в стаята и ми донесоха моя ангел.И от тогава започнаха моите нерви.Нямам думи за грубото и високомерно и Непрофесионално държание на повечето акушерки.Аз лично се изпокарах с половината.Оставяха децата много дълго време без да им сменят памперсите,забравяха да дават АМ,и тичахме из коридорите да търсим,а на целия етаж нямаше никой
Ако не дай си Боже,ти трябват за нещо спешно,няма на кого да разчиташ.Аз за 3 дни ,толкова не съм се карала с непознати хора.Е имаше и изключения,но бяха 1-2.Моя момък взе да проявява капризи ли,накакъв стрес ли изживяваше,но все на ръце се носихме.Плачеше много и никой не ти помага,много се изнервих,имаше 1 ден в който само ми се плачеше от безпомощност.Има и още да пиша,но ще стане роман с няколко тома.Един съвет към мамите,които не са родили,нахалствайте и настоявайте ако нещо ви притеснява,защото,никой няма да ви обърне внимание иначе.
,прехвалените капки Лефакс
Дано оправим режима и удължим малко времето през което ядем.И дано коликите да му минат бързо,че страшно се измъчвам като плаче.

Е как да отслабна? И как да не ми се влоши кожата???