Отговори
# 600
Честито Маги да ти е жива и здрава малката Йоана!
Мама Тодорова,  newsm10 Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 601
Da sr pohvalq malko i az  Simple Smile vchera vuv 21:50 na bql svqt se poqvi moqta ochakvana Joana 3 100 kg,53 sm -po estestven put.Prieha ni 17:30 sus 2 sm.razkritie,bolkite bqha gadni no ponosimi Simple Smile
Ето че си имаме бебе и вчера. Да ти е жива и здрава.

МамаТодорова, с теб сме. Леко раждане.

Аз влезнах в ритъма. Къпане, цедене, преобличане, закуски, памперси, готвене, чистене и дрехи. Весело е.
Как имах нужда от това.

Перо, губиш ми се.
Специални  Hug Права беше, че много се гушкаме с бебо. Като си помисля, че повече няма да съм бременна и това е последното ми бебе за гушкане, ми се иска нон стоп да се гушкаме.

# 602
  • София
Magi Todorova, честита дъщеричка!

# 603
  • Севлиево
Здравейте момичета  Hug
Край със свободното време. Освен с Явор да се занимавам, отново започнах и работа. Добре че мога да я карам повечето от вкъщи, иначе просто не се виждам.
За сега е кротък, а и с баткото нямам проблеми.
Много се радвам за новите бебенца, да са ви живи и здрави!
А за загубата, просто нямам думи  Cry. Покрай нова година много тъжни новини ми се насъбраха, та не можах да усетя ни празници ни бебе. Добре че започнах работа, та малко да се разсея.
Бременните майчета, желая ви едно безпроблемно раждане  Hug Чакаме ви със здрави бебоци тук.

# 604
  bouquet за всички обебеили се мамчета! Много радост в къщите ви!

Елг  Hug Знам аз...

Момичета на мен ми се натрупа. Освен гадната новина, има една клиентка на мъжа ми, която иска да й помагам.... за аборт. Sick
А аз всеки ден треперя мърда ли мойто, рита ли...Чета ви и ви се радвам. Кой кърми, кой е вече в къщи, кой ражда...Дано и аз скоро съм така  Heart Eyes newsm07 smile3541

Запълвам времето с работа...и гости

# 605
Маги Тодорова,Честита дъщеричка Simple Smile.Много да ви радва и бързо възстановяване за теб Simple Smile

Мама Тодорова,хайде,нека вече днес е денят Simple Smile.Успех newsm10.

Фейсче,бързо възстановяване и за теб,всичко скоро ще се нареди Simple Smile

Елг,браво,че си влязла толкова бързо в ритъм  newsm44

От мен няма нищо ново,дано и така да си остане още няколко дена Wink

# 606
Честито Маги Тодорова, да ти е жива и здрава малката Йоана!
Мама Тодорова, успех

# 607
Eeeee браво на мама Кайлис за геройството  Hug Hug Hug
Стискам палци и на мама_тодорова и честито и на другите нови мами, пожелавам само хубави емоции и здрави и ревливи бебета.
Моите две принцеси излизат от интензивно отделение, вече ги качват при мен иии ще си ги вземам в стаята за хранене иии се надявам, че до 2 дни ще ни изпишат, не мога да си намеря място от щастие, но и от тревога, че каката вкъщи е от нощес с повръщане иии не знам ще се оправи ли до 2-3 дни, нооо ще се справим.

# 608
Добро утро, и аз съм тук, чета ви, но просто не ми се пише. Броя бебешки движения, поддържам си лудостта един вид...
ТониниHug благодаря, че се сети да ме търсиш Simple Smile

Аз след малко съм на лекар, моя син вече три дена го преносвам, просто е непоносимо за мен, параноя, мърда ли, не мърда ли, кога мърда, защо сега мърда, а одеве не мърдаше... smile3511
Уж секцио се разбрахме, ама ще го чакат да тръгне сам и ще го чакат най-рано до 20-ти.... Ми то корема ми е мек, нямам дори болки в кръста, аз така и до февруари мога да откарам...

Отделно ми е и другото, че ММ просто ме съсипва психически, не осъзнава колко ми е необходимо някой просто да си мълчи с мен, ами за всяка дреболия тръгва да се разправя и все той да е отгоре, на инат ми прави за абсолютно всичко. И все вика, стига си се оправдавала с тая бременност ти и преди това си беше същата... Снощи ревах пак до никое време сама в стаята, а на него хич не му пука  newsm45

Мамита, честито ви за бебчетата   bouquet Моя лъжльо скоро няма да излезе май, даже няма да се учудя ко влезем и във водолея...

Hug на всички и ще се отчета след прегледа!

# 609
Маги Тодорова, честито бебе - да ти е живо и здраво и много да те радва!
Мама Тодорова, стискаме ти палци!!

Маги М, страхотни новини, дано да е все така!

Ив,  Hug ох тоя ТМ... Не знам какво да кажа, но ми е мъчно за теб... Дано отношенията ви да се нормализират като се появи бебо. И на мен ми казаха, че вероятно съм щяла да пренося при нормално /с термин 29-и това означаваше да раждам началото на февруари  #Crazy #Crazy #Crazy/, та си отдъхнах, че се налага секцио, за да не чакам.

Елг, страхотна си - истинска мама-машина  Party

А моите гъби се оказаха бактериална вагиноза  Sad Лекуваме я, но.... малко ме втресе от тази новина.

# 610
Всички май накрая сдаваме багажа, кой емоционално кой физически  Rolling Eyes Tired  абе хубавата новина е, че до края на месец Януари остават едни има, няма 18 дни, което означава, че най много 18 дни ще се търкаляме още с коремките  Mr. Green  някакси така се успокоявам аз, на фона на 9те месеца, какво са 18 дни  Wink

Тони, ти нали ще си секцио, спокойно наистина, бактериалната вагиноза е много често срещано в последните месеци.....ако не могат да я излекуват, лекарите режат и така, не е стррашно, ако се притесняваш седни прочети да видиш колко майки са били така и нищо страшно не е станало. Пък и най вероятно както ти казах, ще изчезнат тези оплаквания като се излюпи бебчето  Wink Wink Hug Hug

Ив тоя пък твоя мъж друга работа няма ли си, прати го да обиколи малко квартала белким си успокои нервите  Laughing Mr. Green

# 611
Прахче, отново ме успокои, благодаря ти. Аз четох, обаче не успях да намеря нищо за последните седмици от бременността. Навсякъде пишеше, че в началото вагинозата причинявала мисед аборт и това само. Пък и заради името сигурно ми се стори по-страшно от това да имаш гъбички  ooooh! Да, със секцио съм - то добре, че си се бях настроила още от началото за такова раждане, че накрая май май щяха да ме принудят с тия гъби и бактерии  hahaha

# 612
Зравейте след може би най-тежката ми нощ до моменат. Този път не мигнах. Тръгвах ли да мигвам, беба имаше нужда от нещо, предимно гуш. Коликите се засилиха и май без капки няма да минем. В тази връзка да питам
КОТКАТА МАРТА (ако чете) искам да взема Колийф, но в такъв случай да продължавам ли и с Биогаята?  newsm78 Иначе ММ помага доколкото може, жал ми е и за него, че напоследък нещо хич не може да спи - не заради бебето, просто някакъв период - но пък това ми е от полза на мен. Става дундурка, гушка, сменя памерси, че в това време аз да подремвам буквално за някоя друга минутка. Но безсънието ми се е натрупало страшно много и тази нощ наистина мислех, че ще припадна с все беба на ръце/гърди. НО пак ще кажа, че не искам да се оплаквам. Само да ми е жива и здрава, другото знам отлично, че е период, който отминава. После друг идва, и той отминава и така. Такава е съдбата майчина, така децата порастват.  Heart Eyes Благодаря на тези, които са питали как съм бай дъ уей.  Hug

Честито на Маги Тодорова, да й е жива и здрава принцесата! И който не е във ФБ - да знаете, че на 5-ти и 8-ми са се появили още две кукли - на мамите Gazela и Момина сълзица. Да са живи и здрави всички бебчета и техните щастливи родители!!   bouquet Днес стискам палци на Мама Тодорова!

Ив Минче, твоят юнак наистина се е заинатил.  Heart Eyes Ама те бая ще го почакат да тръгва сам.  Thinking Иначе ТМ наистина прекалява и трябва хубавичко да си поговориш с него! Ако от сега е такъв, как после да се надяваш на спокойствие, разбиране и помощ от негова страна? Sad

Чакаме и Вики и Алиан всеки момент, хайде, момичета, терминът дойде!  Hug

Кайлис, радва, се, че си по-спокойно и всичко лошо е зад гърба ви!  Hug

Маги М, много се радвам за вас, наистина!! Ами дай Боже да ви изпишат до часове!  За повечето кърма - знаеш. Слагане на гърди ИЛИ цедене колкото се може по-често. Може и топли компреси - топли кърпи на гърдите или топли душове. Така неминуемо ще вдигнеш количеството. Wink

Фейсче, много съжалявам, че така тежко е минало всичко и че не си успяла да изживееш появата на Янислав така, както си си го представяла. Sad Дано сега бързо се възстановиш и скоро да се почваме с разходките!!  Hug За неможенето да дишаш, повярвай ми, с второто секцио знам отлично какво имаш предвид. Само че ще си позволя да не се съглася, че ВСЯКО секцио е най-ужасното нещо на света. Като Иви4ка мисля, че е абсолютно индивидиално, не само от жена до жена, но и от секцио до секцио при една и съща жена. Казвам го от гледна точка на майка, родила по този начин две деца - първото секцио може да се каже, че не го усетих. Второто, хмм, доста го усетих, но пък умишлено не споделям подробности, за да не плаша излишно тези, на които това тепърва им предстои, просто защото (пак да подчертая) знам колко е индивидулано всичко това. А и в двата случая се възстанових за отрицателно време. Честно казано през каквото и да съм преминала, не бих казала, че при мен е било болка за умиране и определено и трето дете бих родила по този начин.  Peace

Деситка, чакаме и ти да споделиш как е минало при теб!  Hug

Възкресителнице, как така да й помогнеш за аборт???  Shocked

Doci, еха, вече на работа? Успех и дано все пак успяваш и да си почиваш между жунглирането.  Hug

Последна редакция: пн, 13 яну 2014, 11:18 от ♥Пандичка♥

# 613
Тук не може така лесно да се абортира, Панди. И си има процедура. Аз , обаче в мойто състояние и с толкова загуби нали се сещаш , че я подковах да не го прави. Тя си има страхове абсолютно неоправдани, но не е наясно и колкото да й обеснявам тя решение си е взела. Аз малко доброволен труд вложих, че жената не познава никого тук. Но ще я водя при колеги соц. работници те да й пълнят главата и после чак да прави каквото е решила. Аз така или иначе съм против аборта, ама точно сега да се занимавам е пряко душата ми направо... А не мога да оставя жената сама...

# 614
Пандичка,
пробиотикът (БиоГайя) и лактазата (Колийф) са различни вещества и не си пречат, допълват се. Т.е. най-добре е да продължиш пробиотика, независимо какво даваш допълнително против коликите.
БиоГайя в началото беше много добър пробиотик, но имам наблюдение, че го "развалиха", а вчера научиха, че са го купили Нестле, така че вече не ме учудва спадът в качеството. Много родители вече не са доволни. Макар че и ние го купихме за болницата поради лесната форма на приложение (капки), като му изтече срокът, мисля да го сменям с нещо друго - например Биобаланс Бейби или Инфант Дофилус.

Иначе ти защо не спиш с Луиза просто? Тя като я гушнеш, не заспива ли? Мила също трайно се настани в нашето легло, защото имаме проблем с много силната струя при кърмене, който аз не успявам да овледея, и тя се дави, след това по/връща, след това започва да хълца и да се гърчи и на практика прекарва цялата нощ по корем върху мене. Но си спим така двете. Аз се будя само за хранене/смяна, като съм си приготвила пелените и кърпите до мене на една масичка и правя всичко полуспейки в нашето легло. Иначе спи много добре в кошницата за кола, понеже е по-изправена, но там не е хубаво да прекарва дълго време и я слагам само през деня за един сън, колкото да ми се освободят ръцете да свърша нещо. В слинга също спи като пич, до третата минута е заспала.

Иначе понеже питате за нас  Hug
Мила е чудесна, ужасно е блага, съвсем естествено се вписа в семейството. Второто се гледа толкова леко, третото сигурно се гледа самО  Mr. Green

Успех на всички, на които раждането им предстои Hug Малко ви завиждам - аз се чувствам малко прецакана, че родих по-рано и не успях да си изкарам бременността докрай. А и тези първите дни са толкова скъпоценни и никога не се връщат, наслаждавайте им се на макс. Просто вече я виждам Мила как пораства, само още мъничко ще бъде толкова съвършено малка, а на мен ми се иска направо нонстоп да имам новородено бебе вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт