Отговори
# 315
Тонини, благодаря за отговора, обаче не съм сигурна дали при наличие на климатик в стаята купата с вода ще свърши същата работа като при радиатор.   newsm78 Затова питах, ако някой има впечатления и отзиви да сподели за овлажнители или някой друг трик, с който се справя със сухия въздух.

# 316
Да се вмъкна и аз измежду бебевалежа Simple Smile Честито на всички нови мами, да са им живи и здрави бебчетата и много да ги радват.
Аз снощи бях на консултация, моя акробат е заел изходна позиция най-накрая. От последната консултация преди месец е с килограм повече Shocked и вече е 3500. Вече сме доносени и чакаме да му хрумне да излиза, дано да е по-скоро че много ми е трудно вече  Cry Доки ми даде документите за болницата и каза ако случаааайно не съм родила до 21ви да ида пак на консултация  Grinning А като ви чета ми е тооолкова нетърпеливо, искам си бебчето вече и аз  Embarassed

# 317
Мама Тодорова, може да направим залагания коя ще роди по-скоро  hahaha Ох, смешно ми е, ама в същото време така ми е изнервено в момента..че и в 2.30 сме при доФтора  Crazy

# 318
Мама Тодорова, може да направим залагания коя ще роди по-скоро  hahaha Ох, смешно ми е, ама в същото време така ми е изнервено в момента..че и в 2.30 сме при доФтора  Crazy

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 аааа може може,ама няма да съм аз hahaha hahaha hahaha.Иаз на 10-ти съм преглед при дофтора и много ми се ще да ме приемат.Багажа ми от 30.12. е в колата newsm62 newsm62 newsm62

# 319
Багажа ми от 30.12. е в колата newsm62 newsm62 newsm62

моя от началото на декември е събран в сака в детската, чак от време на време отварям да проверя кое къде бях прибрала, че забравям  hahaha

# 320
# 321
Честито на мама Мария и мама Тори! Много радост и здраве!

То поне нищо да не ме болеше ми аз като разглобена стара баба,болна от ишиас,ломбаго,износени стави,разширени вени,наднормено тегло и още каквото там се оплакват. #Cussing out

мама Тодорова, и аз се чувствам по същия начин + че моят бюст е много голям и от тежестта му не мога да дишам. Жалка картина, както казва ММ <буренце с барут> hahaha
Поздрави на всички и най-вече търпение в тези мъгливи дни Hug

# 322
Честитоооо Тори Simple Smile да са ти живи и здрави малките принцеси Simple Smile

Ххх

# 323
И моят багаж отдавна е приготвен, ама днес ще го извадя, за да премеря нощници и гащи, че май някои няма да ми стаанааат..

А за вмешателството и опита да бъде оплюта една от нашите мами и аз като Десита    smile3502, всъщност аз така реагирах, дори когато се опитаха да обидят мен.

Ще се радвам това да не се повтаря и тази жена да има предвид, че тук не е мястото за подобни неща!

Чакаме още бебешори днес,нали!  Hug

# 324
# 325
Честито на Тори за бебките! Да са живи,здрави и да растат много щастливи в това голямо семейство! Simple Smile

Колкото до онзи пост-не смятам,че трябва да се затормозяваме излишно. Винаги ще има някой,който иска да злепостави някой друг,да го накара да страда. Не си заслужава да обръщаме внимание.  Peace
Подкрепям Вебо,че тук не е мястото за такива постове!!! Peace

Мама Тодорова,Зузи,аз залагам,че ще съм в групата на последните януарки,ако не и последна!  Whistling Whistling Whistling

# 326
  • София
Честито на Яни_Ди за бебе Александър и тук! Да и е жив и здрав юнака   bouquet

Аз се върнах от запис и преглед - записа е ок, нямам разкритие и беба е още на входа на таза, не ще да слиза Simple Smile Ще чакаме Simple Smile

За сериалите - в по-преден пост и аз бях писала за Еврика, The big bang theory, How I met your mother, Hawaii 5-O, а за феновете на Sci Fi - Warehouse 13, Falling skies, Supernatural.
Има по много сезони от повечето, така че ако някой не ги е гледал ще има занимавка  Peace

# 327
Айде да честитим на поредната обебела се щастлива мама.
Честит син Александър,Яни_ди!!!Да ви е жив и здрав и на теб и на ТМ!!!  ura  bigdance2

Моя беб е на входа на.... rotfImao направо не мога да седна хахахаах.

# 328
  • София
Ей ме на, изчетох ви!
Днес имам 5 часа непробуден сън, но бях събудена в 12 от звънене на домашния телефон. Пак майка ми. Притеснила се била, че не се обаждам.  #2gunfire Ами аз затова си спирам звука на мобилния - за да спя!
Днес имах много големи планове - да отида до магазина, да се епилирам и да се къносам, но май нито едно от изброените нямам сили да свърша Sad. С ужасен сърцетуп съм при всяко едно движение.
Честито на Тори и Яни! Да са им живи и здрави бебоците!!!!
Относно странния пост - аз се посмях и си помислих точно като mama_Todorova  Joy
Също се възмутих от докторите в МД, заради разказа на Маги, пък и не само заради нея. Явно че тази болница трябва да влезе в черния списък. Да разчиташ уж на определен лекар, ама на него му се спинкало в 1 часа. Като иска да спинка, да стане библиотекар!
Аз съм малко по-добре от АБ и като че ли малко по-спокойна от вчера вечерта. Уж имам толкова неща да върша - багажа не е 100% готов, а нямам желание за нищо Sad
Деси, на мен бебето не ми пречи да спя, дори не го усещам като заспя, а по-скоро е някакъв друг вид безсъние. Нещо много ми се насъбра неспане.
Тонини, много кофти с твоето педи. Само един ли е? При нас има 5.
bebetoo , тенкс за инфото!!!
sunflower3 , не ми обясниха подробно защо трябва на бебето да се дава АБ, но притесненията са им да не се е отразило моето боледуване и на него явно. По-опасно било ако съм имала температура, а аз нямах.

# 329
Ку-кУ и от мен  Crazy
Честито на родилите мамчета да са им живи и здрави рожбите и много да ги радват!!  newsm30
Тори я подозирах и я мислих вчера.
За името и ние не сме решили какво да е ,смятам че като излезе ще усетя кое е най-подходящо.
За количката вчера отпратих запитване на обява в продавалник,стоките са чисто нови с 1годишна гаранция,която обаче не важи за България -разочаровах се.Ще си купя директно от фирмата вносител.И мъките продължават аз съм с по-чести контракции,а ММ скован на инжекции и ми се налага аз да го обличам,колкото и да ми е трудно, ще подлудея вече! smile3511
Смятам днес да си стегна багажа за болницата,че токувиж малкчо реши да излиза след всичкото напрежение.
cybercat разписвай се по-честичко,как сте в къщи свикнахте ли вече??
Перо пак се губиш,как си??
_Malcho_  не бързай,май на мен ми остава най-много до края,а така ми се иска да излиза вече...
За сериалите - че малък сериал ли сме във форума,я вижте какви преврати има..  Joy

Последна редакция: ср, 08 яну 2014, 15:44 от Elena93

Общи условия

Активация на акаунт