Модни консултации - 5

• 79 593
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте момичета, много харесвам тази тема, но до сега нямах повод да се включа. Сега имам нужда от вашия съвет - поканиха ни за кумове. Събитието няма да е голямо - младоженците казаха че ще поканят около 20 човека. Съответно на дневен ред дойде въпроса за избор на тоалет. Съобразявайки се със големината на събитието не знам какво облекло да избера  Rolling Eyes
Имам такава рокля в сиво с тъмно синьо отгоре на бюстието и отдолу на роклята, и тъмно синьо коланче:
http://www.bonelli-lux.com/#/gallery/18/1853/zoom

Освен това харесах и тази рокля:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=652704948092282&set= … ype=3&theater

Какво е вашето мнение, приемам предложения всякакви.
Пропуснах да кажа, че събитието ще бъде края на април или в началото на май.
Усмихнат ден   bouquet

# 301
  • София
Имам такава рокля в сиво с тъмно синьо отгоре на бюстието и отдолу на роклята, и тъмно синьо коланче:

Страхотен повод!  Hug Не съм въобще експерт, и аз на твое място бих се чудила много, но ще ти дам моето странично мнение - не избирай първия тоалет! Според мен за сватба и то за кума, не е никак подходящ  Peace Втората рокля е много сладурска, но не съм сигурна дали точките са удачен избор  Thinking

# 302
И според мен първата рокля не е удачна.. Ако виждам правилно е трико, а за такова събитие (колкото и малко да е) ще изглежда неподходящо.

# 303
Благодаря за мненията, първата рокля не е трико, може би така изглежда от снимките, по-скоро е някакъв сатениран памучен плат, ще се постарая да я снимам как изглежда облечена на мен, даже не е толкова разголена, колкото е на снимките в сайта.
А за втората  - толкова е сладурска, но и мен точно точките ме разколебават.
Иначе не бих сложила трико в никакъв случай, скоро гледах снимки и кумата беше с рокля от трико  - никак не ми хареса. Всъщност имам и една черна симпатична рокля, но за такъв повод не ми се ще черна рокля.

# 304
  • до вятърните мелници
на мен синята ми харесва. даже много. леко ретро е, а за мен това е равно на романтично.
но април/май може да ти е хладно без ръкави. помисли за нещо за отгоре.

# 305
Втората рокля и на мен ми се струва подходяща. Ако искаш да е по-стегнато и официално можеш да сложиш перлени бижута и pin-up грим и прическа, кореспондират си чудесно.
Скрит текст:

Ако пък искаш по-закачливо излъчване можеш да сложиш ярки обувки.
Скрит текст:

А, по въпроса за босите крака посред зима...
Изглежда за блогърите и хората, които се занимават с мода си е абсолютно нормално. Разгледайте снимките с улична мода от модните столици по време на FW. Дори сандали си носят хората в снега.

# 306
И двете рокли не са подходящи за мен за такъв повод.

Точките е casual style - неглиже, тип градинско парти, неангажиращ обяд.

Трябва да е нещо официално. Грим - класически, тоест изчистен... не натруфен.. лолитски или кокетен.

За точките също да кажа, че изискват много симетрична фигура, а дължината на роклята на снимката - до коляното - страхотен крак, от коляно надолу.

Също, такъв модел, забива в земята, за това е хубаво, или да си висока, или да си с доста висок ток, като пак дълъг крак е задължителен (не като модела на снимката).

Снимката на Брадшоу ми е всичко, но не е и закачлива. Голяма глава, тесни рамена и къси крака.
Тази рокля е изключително неподходяща за визията и.
Все едно гледам Баба Яга, след як фотошоп.

За мен трябва да заложиш на изисканото, не закачливото, да си шик и стилна едновременно.
Показаните от теб рокли, лично на мен, не ми харесват, нито за такъв повод, нито изобщо.

# 307
Не знам каква рокля искаш - къса или дълга, но ето и моите предложения:
Цък и в черно, нищо че не искаш, просто да видиш как е роклята Wink
и още една , лично на мен много ми харесва, и ако не си надарена с гръдна обиколка, като мен, спокойно тази цепка може да се обърне и да отиде на гърба.
и една синя
и последна мин. година бях видяла една кума с подобна рокля, само че коралова, не ми допадна особено. Смятам, че без значение, че ще бъде малка сватба, поводът е достатъчно официален и изисква подобен тоалет.

# 308
  • Варна
Булката ще бъде ли в булчинска рокля, а младоженецът в костюм?

Питам, защото може да е разчупена сватба и младоженците да избягат от традицията.

Но, ако са в рокля и костюм и аз смятам, че показаните рокли не са подходящи.

Може би, биха били подходящи, ако младоженецът е с някакъв разчупен панталон, без вратовръзка, а булката с коктейлна рокля, например.

# 309
Булката ще бъде ли в булчинска рокля, а младоженецът в костюм?

Питам, защото може да е разчупена сватба и младоженците да избягат от традицията.

Но, ако са в рокля и костюм и аз смятам, че показаните рокли не са подходящи.

Може би, биха били подходящи, ако младоженецът е с някакъв разчупен панталон, без вратовръзка, а булката с коктейлна рокля, например.
Ами младоженецът ще е с костюм, булката не знам с каква рокля ще е - къса или дълга, бях харесала дълга рокля в aliexpress.com, но се притеснявам да не бъде прекалено официална.

Благодаря на ExquisiteS  за предложенията, в този сайт има доста неща които ми допаднаха, синята рокля ми хареса много  Heart Eyes

# 310
  • Пловдив
tcveteto, роклята на точките повече ми харесва.
Имай предвид, че на Мегз нещата не са от най-приятните на допир и вид материи Peace

# 311

.........
Снимката на Брадшоу ми е всичко, но не е и закачлива. Голяма глава, тесни рамена и къси крака.

Laughing Идеята на снимката бе да покаже какъв тип цветни обувки имам предвид, а не колко е "закачлива" Сара Джесика Паркър.

# 312

.........

Laughing Идеята на снимката бе да покаже какъв тип цветни обувки имам предвид, а не колко е "закачлива" Сара Джесика Паркър.

Ясно. И все пак, то ти се отщява да обуеш закачливият акцент, защото снимката отблъсква.

# 313
Имай предвид, че на Мегз нещата не са от най-приятните на допир и вид материи Peace
Двете дългите рокли дето й ги показах са от абитуриентската им колекция и са с по-различни материи от по принцип, които използват. А и аз самата имам 2-3 неща от Мегз, от всичките съм доволна. Peace

# 314
...

Какво е вашето мнение, приемам предложения всякакви.
Пропуснах да кажа, че събитието ще бъде края на април или в началото на май.
Усмихнат ден   bouquet

Първият линк ми се отваря цялата им колекция и не разбрах за коя рокля става дума, а втората рокля е много сладка и ми се струва подходяща за сватба - свежа е и с подходящите аксесоари и обувки, може да се получи много добре.

Очевидно подхожда и на всякакви фигури и очевидно е подходяща за сватба - ето как и пак, а ние нямаме представа твоята фигура каква е, най-вероятно е чудесна ... така че ... не виждам никакъв проблем.

Зависи в кой край на България ще е сватбата, ще е ясно и дали ще ти трябва задължително връхна дреха, защото аз бях на сватба в първите дни на май месец, но в Югозападна България и беше адска жега ... жилетка, винаги можеш да добавиш към роклята, нежно и романтично допълнение е или някакво пролетно фино сако ...

Ако съдя по думите ти, щом младоженците няма да вдигат шумна сватба, а държат на най-близките си, това за мен означава, че парите и външният ви вид няма нужда да са на показ, т.е. рокля за гостите тип "бална" автоматично отпада ... - така мисля аз ......

Общи условия

Активация на акаунт