Новите ни козметични похождения 52

• 62 671
  • 763
  •   1
Отговори
# 630
  • гр. София
Максимайзера го ползвам с Драмата и много ми харесва. Няма да сбъркаш ако си го вземеш. Става въпрос за Диорския.

# 631
На какъв принцип действат тези максимайзери?  Embarassed

# 632
  • гр. София
При мен подреждат и уплътняват миглите.

# 633
kashmir, не е фдт-а,а матиращия праймър. Peace

# 634
  • София
 Mr. Green Мерси!

# 635

Скрит текст:

Взех си и една летвичка, та да си направя преградки през уикенда. Дадоха ми ваучер за 10 лева от Баумакс. Важи за покупки над 50 лева и е до 3-ти март. Ако някой се интересува да свирка, ще му подаря ваучера, тъй като няма какво да пазарувам повече от там.
Във Варна в Баумакс има ли такива куфарчета или аз не можах да ги открия? Друг магазин където мога да намеря такова има ли? newsm78

# 636
И аз без максимайзер под спиралата не излизам. Много ми харесват миглите с него, имам желание за повече дължина и обем, ама при моите миньонски косъмчета и това, което получавам е добре.
Да се похваля, от съфорумка:
страхотен е, много ми хареса как ми стои. Springsheen на MAC е.

# 637
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

Скрит текст:

Взех си и една летвичка, та да си направя преградки през уикенда. Дадоха ми ваучер за 10 лева от Баумакс. Важи за покупки над 50 лева и е до 3-ти март. Ако някой се интересува да свирка, ще му подаря ваучера, тъй като няма какво да пазарувам повече от там.
Във Варна в Баумакс има ли такива куфарчета или аз не можах да ги открия? Друг магазин където мога да намеря такова има ли? newsm78

Има, моят е от там.Води се "куфар за инструменти" Mr. Green

# 638
От днес:

Скрит текст:

И аз си взех същия куфар носкоро ( всичко около мен трябва да е лилаво ), но не се бях замислила да му правя преградки, мерси за идеята  Hug

# 639
  • в 1001-та нощ
Мерси, Аленка.  Hug
Не мога да откъсна очи от куфара. Заплени ме с този лилав цвят.  Joy Joy Joy
Пробвах преди малко молива на Лореал и Вамп спиралата. Възхитена съм. Моливът се нанася като масло, а спиралата ми прави страхотни миглите - няма нужда ни от извивачка, нито от максимайзер.  Heart Eyes, И на дължина и обем са перфектни.

Много ме радват теи отзиви, днес и аз взех този бял молив, не че го ползвам бяло на водната линия напоследък, но ми се прави нещо по-арт-креативно, от скучните изпълнения напоследък  Heart Eyes

А спиралата - моята днес я загледах - още е пълна с туш  Heart Eyes

Аленка пак е пазарувала, гледам  Heart Eyes

Вамп спиралата наистина е страхотна!  Обаче аз ще си взема и махсимайзера и ревиталаш-а. Дано пооправя положението, че много ми оплешивяха от водоустойчивата спирала, но пък тя ми прави страшни мигли Flutter

Честити придобивки, момичета!

Ще направиш 3 в 1 - най-добрата комбинация  Heart Eyes  bouquet

На какъв принцип действат тези максимайзери?  Embarassed

При мен - освен посочените вече уплътняване и подреждане става и чудно извиване  Peace - правите остри мигли стават на извита дъга - защото много лесно се натискат миглите, без да се цапаш - все едно омекват, за да се извият и после се бетонират в тази форма  Peace

# 640
  • гр. София
Ами аз правех черна водната линия, ама ми се вижда много тежко за дневен грим и реших да озарявам с бяло.  Hug
Би  трябвало и във Варна да го има куфара. Ако някой иска талончето да ми каже.

# 641

Скрит текст:

Има, моят е от там.Води се "куфар за инструменти" Mr. Green
хахаахаха Simple Smile сега разбирам защо не съм го намерила, аз обиколих където имаше кутии за съхранение - май бяха около плочките и тапетите тези неща Grinning не ми дойде на ум да търся при инструментите. утре пак ще отида явно Grinning Mr. Green

# 642
  • Sofia
И аз без максимайзер под спиралата не излизам. Много ми харесват миглите с него, имам желание за повече дължина и обем, ама при моите миньонски косъмчета и това, което получавам е добре.
Да се похваля, от съфорумка:
страхотен е, много ми хареса как ми стои. Springsheen на MAC е.

Какъв цвят е ? Много е хубав!

Последна редакция: ср, 22 яну 2014, 23:11 от bubanka

# 643
Аз съм писала под снимката, Springsheen blush MAC.

# 644
  • Sofia

Аз си поръчах насляпо от сайта на Шанел 30ката че следващото 40 е най-тъмното и дано да съм оцелила че досега с марката нямам взимане даване  Rolling Eyes Thinking

Общи условия

Активация на акаунт