Новите ни козметични похождения 52

• 62 604
  • 763
  •   1
Отговори
# 690
Това го видях, но ми зарежда много бавно сайта.
Благодаря.
Ако искаш да ги разгледаш на живо в Блик имат най-голям избор

# 691
  • Пловдив
Момичета, да сте ползвали това

Laura Geller Baked Blush in Bora Bora

Колебая се, дали да купя този руж или Nars Orgasm.

Ако не е подходящо да се коментира в тази тема, може и на лични.

# 692
lili_78, може би е по-добре в темата за Мак и Сефора - тя е сборната тема за продукти от по-висок клас. Мисля, че активна тема за ружове няма. А тук темата е друга независимо, че често се задават разни кратки въпроси.

# 693
  • Бургас
gadamer  ето линк с ревю на продукта как се седи
http://poppyd.com/review-powder-pink-spray-by-label-m/

# 694
Описват го като изравняваща тена база. Слага се след дневния крем и преди ФДТ или ББ крема.
Ето повече инфо:
Скрит текст:
See extraordinary skin perfection with Lancôme Visionnaire 1 Minute Blur instant skin perfector.

Lancôme’s skin perfector is redefining the face of smooth skin. Lancôme Visionnaire 1 Minute Blur let’s you attain your ideal complexion instantly with 5 visible benefits so skin appears perfect:

- Works to immediately minimise the appearance of pores.
- Blurs the look of skin texture irregularities.
- Smooths the look of uneven skin tone.
- Works to smooth skin appearance.
- Delivers more radiant skin.

Concerns: uneven texture, uneven skin tone, enlarged pores, wrinkles

Benefits: Works to immediately minimise the appearance of pores, blurs the look of skin texture irregularities, smooths the look of uneven skin tone, works to smooth skin appearance, boosts a more radiant skin.   

Directions:
Following your moisturiser, apply Visionnaire 1 Minute Blur before application of makeup primer or foundation.

Incorporate into a regular skincare routine that includes Lancôme’s Visionnaire advanced skin corrector to smooth skin, even skin texture and redefine the look of the skin surface.

Сподели, моля те, отзив като го пробваш: дали омазнява, как се държи гримът с него?   bouquet

OK, непременно  Peace

# 695
И на мен ми го подариха в Събота и днес се направих с розово омбре. Така отидох на работа и .............много ме харесаха. Вече наистина съм като аватара си. Ще се направя и цялата розова. Whistling Whistling Whistling

# 696
Откъде таз розова шантавелщина? Аз тъкмо си намерих тебешири за коса...

# 697
От Label M. Имайте предвид, че това си е лак за коса и страшно втвърдява косата. Трябва много решене за да стане естествено. Много е хубав с спрея и се работи лесно с него. Аз се правих сама и смятах, че ще стане мазало в банята и по  тялото ми, но имаше само две пръски на огледалото и ръцете ми порозовяха, но се измиха веднага със сапун. Като се напръсках отначалото в крайщата на косата станах цикламена като аватара си и после с ресането цвета поизбледня и стана нормален за излизане навън. Иначе се изплаших, че трябва пак да си измия косата.

# 698
Ауу Денси страхотноо Heart Eyes Точно преди малко я гледах тази розова пудра и много се зарадвах, че вече има продукт, който да се слага и маха когато ти е кеф. След последната ми розова коса знаеш, че брах големи ядове докато я махна Blush

# 699
Ауу Денси страхотноо Heart Eyes Точно преди малко я гледах тази розова пудра и много се зарадвах, че вече има продукт, който да се слага и маха когато ти е кеф. След последната ми розова коса знаеш, че брах големи ядове докато я махна Blush
Да все ти ми беше пред очите, докато я търсех тази пудра и дали нещо няма да се прецакам. Така и не я докараха, а раздухаха за нея по списанията още преди два месеца, че и повече. Онзи ден след безуспешно търсене на доста места където продават марката отидох при нова фризьорка и и споделих, че искам розово омбре с точно тази пудра и не мога никъде да я открия. Тя я извади и ми я подари. Shocked Отказах, защото струва 27 лв, а аз не я познавах тази мацка, но тя настоя и сега ще отида да и се покажа и да ме направи изцяло розова за рождения ми ден, който е в Неделя.

Жаки, обаче много втвърдява наистина, трябва сериозно ресане при дългите, гъсти коси. Мислех да и капна малко олио на Наши или  Керастаз, но ме предупредиха, че ако се изпотиш примерно ще ти се цапат дрехите и не посмях. Пада с вода веднагически.

# 700
  • Отвъд алеята зад шкафа
И на мен ми го подариха в Събота и днес се направих с розово омбре. Така отидох на работа и .............много ме харесаха. Вече наистина съм като аватара си. Ще се направя и цялата розова. Whistling Whistling Whistling

Такаааа, вече и аз съм в кюпа, поръчах я и я чакам утре  Whistling На мен ми харесва, когато цветът е бледо розов, да видим на моята коса какво ще стане.

# 701
Щом втвърдява при мен ще става само за омбре в краищата. Че докато си среша вече сигурно 80 и кусур сантиметра косата, ще ми се отще всякакво розово Mr. Green

# 702
  • Бургас
Този спрей го издирвах още щом го пуснаха label. m. Аууу беше мисия невъзможна . Но след като рибката го пуснаха снощи и веднага го поръчах. 2 месеца търсене и т.н.

# 703
  • Отвъд алеята зад шкафа
Последно спамче - обатното омбре много ми харесва:

Мацки, да не цъфне половин София с розова коса? Или поне половината бг мама  Joy

# 704
  • София/Горна Оряховица
Вече ако видя момиче с розова коса, ще знам, че сигурно е чела форума  Laughing .

От преди минути, за да не е тотален спам поста ми  Laughing

Golden rose rich color 05

P.S. Снимката е на Лепи  Heart Eyes .

Общи условия

Активация на акаунт