Новите ни козметични похождения 52

• 62 724
  • 763
  •   1
Отговори
# 735
  • гр. София
Аз съм с къдрава коса принципно и когато я изсуша права и реша да правя къдрици с маша и т.н. си стоят няколко дни. А този уред ми изглежда доста по-лесен от маша.  newsm78

# 736
  • Пловдив
  Зависело от косата ми каза фризьорката, моята понеже е небоядисвана и жилава ми каза,че без лак нямало да стане нищо (а той щял да ми увреди косата и каза да не слагам ако искам да си ми е здрава) ,и ми препоръча термични ролки , с които можело да издъжи повече време.  Rolling Eyes Не съм пробвала още нищо обаче, разговора беше от преди 2 дни .  На мен в салон, когато са ме правили ми слагат толкова стилизант,че едва си държа главата вдигната  ooooh!  и на сутринта няма помен от къдрица , а има хора си ходят няколко дни....

За да не е тотален спам : 2 розови мицеларни води от промоцията на Биодерма за незнам си кой път  Crazy  (оцветявам в розово вместо снимка Joy )

# 737
Копче няма да ходи къдрава  Grinning щом си ползвала всичко, остава фактора коса. 
Да не е само спам, боя за коса, но нещо тази месец много малко ми порасна косата, та ще изчакам още седмица-две.

# 738
# 739
  • София
Ау браво! Намерила си я!
С нея сенките на УД ми издържат повече без да се събират, от колкото с HD базата на Nyx. Или аз не изчаквам да изсъхне и слагам сянката по-бързо не знам, но при Есенсчето засечки няма. Peace

# 740
  • София
20 i 30

Rasasi Tasmeem Women

# 741
  • Отвъд алеята зад шкафа
Тази маша не е по-различна от 90 % от машите, които се предлагат на пазара, разликата е, че ти спестява малко работа. Което определено блазни. Точно бях решила да си взема още една маша с 4 функции и сега се замислям за тази заради мързеливото къдрене.

# 742
  • в 1001-та нощ
kopche  Blush аз още тогава ти писах, че 38 мм са много и основно изправят  Peace

Диаметърът трябва да е най-много 25 мм - за букли с такъв диаметър (38 мм) .... косата трябва да няма остатъчна влага - трябва да е идеално суха, по възможност да ползваш машата и няколко часа по-късно, за да излезе остатъчната влага ... и всеки кичур да се минава бавно и по 3 пъти - примерно - хубаво да се изпече, за да е трайно  Peace

Момичето от снимката е с много права коса, която вероятно не държи къдрици  Confused ... или е изправена предварително ..... аз се справям и с преса и с маша, но го правя много рядко, заради увреждането .... Confused

Ако се ползва само този уред, без предварително да е минато с преса - ще липсва и онова изглаждане, което става с преса и маша  Peace

Както и да го мисля - не е з амен  Hug

# 743
  • София
Hope и аз се интересувам за пресата, може и на лична
имам 38мм преса и напълно подкрепям Аленка, тя не е за букли, а по-скоро за леко начупена коса, ефект сега ставам от кревата  Mr. Green , но в по-добър вариант  Joy

# 744
  • София
kopche  Blush аз още тогава ти писах, че 38 мм са много и основно изправят  Peace

Диаметърът трябва да е най-много 25 мм - за букли с такъв диаметър (38 мм) .... косата трябва да няма остатъчна влага - трябва да е идеално суха, по възможност да ползваш машата и няколко часа по-късно, за да излезе остатъчната влага ... и всеки кичур да се минава бавно и по 3 пъти - примерно - хубаво да се изпече, за да е трайно  Peace
О, Аленка не помня да си ме предупреждавала, много жалко за което, но има много смисъл в думите ти. Точно така е. Peace

# 745
...Аленка, може ли подробности за този продукт?

Стана обект на коментари в темата за ест. корекции, предписан от дерматолог за справяне с пигментни петна  Peace

Доста момичета го взеха и са доволни, не е скъп и се продава тук  Peace
Аз го ползвам от 2 седмици, засега го усещам много добре и не ми е създавал проблеми. Имам 2 опаковки, мисля да пиша отзиви след всяка в блога.

От мен нещо от Коледа, тъкмо го пробвах днес и съм очарована  Heart Eyes

# 746
За тази маша бях чела или гледала клипче, ако го намеря ще го постна. Не спестява време, даже напротив, трябва да се взимат много тънки кичурчета, за да не се заплита косата. След това се изчаква не малко време, докато машата издаде сигнал, че кичурът е готов. Изглежда бавно, досадно и изморително за ръката. Дано Норе не остане разочарована все пак!

И да споделя, аз не поствам придобивките си обикновено, но за ТОВА не мога да не споделя! Прекрасна, прекрасна пудра, фина, лека, изравняваща лицето. Ако Метеоритите фотошопват, тази направо е с ефект нова кожа. Верно, ползвах я само веднъж, имах  Беж от сутринта и сложих направо върху Шанела. Ла Мер заличи дори порите! Ще потествам още, но предполагам, че възторга ми няма да се изпари, неслучайно е много обичана пудра!

Последна редакция: сб, 25 яну 2014, 16:04 от Ниана

# 747
И аз да се включа за тази маша Mr. Green Обясниха ми, че изглежда лесно да,но емногоувреждащо за косата тъй катосамата машина издърпва косъма със сила и то почти от корена  и при честа употреба и сами можете да си представите какво ще стане Peaceза от време навреме предполагам, че е ок   bouquet

# 748
Мисля, това беше клипчето:
https://www.youtube.com/watch?v=DYX0WrSdcIk

# 749
Момичета, поръчана е в Щатите и си я чакам, но това ще отнеме бая време, защото мои приятели ще я получат и ще ми я донесат. МОже би чак към февруари-март, в зависимост от това, кога ще се връщат в БГ  Praynig
Тук цената е около 360 лв, там е 120 $.
Напишете : Baby Liss MiraCurl - има опции в нета за поръчка в Бг.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт