Интериорен стил по аматьорски 19

• 57 739
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
Да, витрина на магазин за дрехи. Simple Smile

Инсталации с крушки всякакви бях виждала, но толкова "класическа" и с кристали не бях и затова ми се стори интересна. Simple Smile
Интересна, харесвам!

# 466
Аз искам казанче за вграждане в едната баня. Но приятел, който ползва такава ме предупреди, че ако инсталацията на казанчето се повреди, има много трудности с ремонта. Не знам, така ли е наистина? Иначе и на мен са ми "болни" едни тръби, но те са за парното, има и топломер, и реално ограждат крака на тоалетната чиния от всякъде, много са грозни, и много прахоляк се събира между тях. Мисля да си сглобя някаква "кутия" от гипскартон и просто да я поставям отгоре в това ъгълче, и когато се отчита топломера да я свалям. Друго не ми идва наум. Голям труд и творчество ще падне  Crazy

ПП: Чудо на чудесата, лампата е чудесна! Тотално съм затруднена вече с предстоящите лампи, вие показвате все различни и все хубави... и вече си ненавиждам своите, а когато ги купувах бях така влюбена в тях...  Laughing

Сега може ли да ми дадете съвет - мебели от такова пдч + черно, в чисто бяла стая, с какви цветове могат да се комбинират (под форма на кутии за съхранение и текстил по леглото, евентуално лампа и килимче, за друго няма място)
Скрит текст:
ПП: амбицирах се покрай жилището-кутийка на братовчедка ми, и се опитвам да й помогна малко да го сложи в ред. Спалнята е бивша кухня, може би е 10 кв.м

# 467
Ванилия, ако иска да постигне по-спокойна атмосфера е добре да  съчетае със светло сиво или пак дърво, но много по-светло от показаното.Така ще има повече свобода при аксесоарите, които могат да бъдат всякакви.

Бива ли да потърся в гугъл махагонов интериор и да се покаже ковчег? Joy

# 468
# 469
 Ивчи, сега е момента да изхвълиш старите неща. В момента както е бих разкарали фотьойла от спалнята да замине в хола където му е мястото, двата бели стола бих използвала за нощни шкафчета, килима от спалнята ще е по добре в хола.

Няма как да ви изненадам, като кажа че много харесвам бели стени.
Много сте изписали и се връщам да чета.

Стефчо, хубави картини  и приятен хол, как ти дае сърце да направиш сравнение с ресторанта Grinning

tzuntzurka, не слагай тапета, а акцента в спалнята ще допйде от спалното бельо и картините, също и дръжките не слагай.

# 470
Ема, и аз се влюбих в креслото   Heart Eyes Само не разбрах защо дамата трябва да лежи с мокасинките на белите си чаршафи, но може пък и да са някакъв вид пантофки  Rolling Eyes

Пантофи са да , само имитират мокасини.

За плюша и кадифето да дам моите 5 цента, има разлика между памучно кадифе и копринено, което всъщност е декадентското. Памучното събира прах, но декадентското копринено е друга работа и вид и усещане, а голи тела как му отиват и тютюн......ох, отплеснах се. Но кой диван не събира прах освен кожения, а той не е на почит при нас, освен ако не е дивана на Чърчил Laughing

# 471
  • Майничка
Едно кресло, което не бих отказала http://www.strazor.com/blog/wp-content/oqey_gallery/galleries/mi … galimg/315025.jpg.

А днес очите ми останаха в едно диванче, префасонирано от ковчег, направено от едни авто-реставратори, нещо подобно http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/05/0b/2c/b9/come- … e-the-count-s.jpg, но с величествено-пурпурна тапицерия

Последна редакция: нд, 19 яну 2014, 19:52 от gargamela

# 472
  • Варна

А днес очите ми останаха в едно диванче, префасонирано от ковчег, направено от едни авто-реставратори, нещо подобно http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/05/0b/2c/b9/come- … e-the-count-s.jpg, но с величествено-пурпурна тапицерия

Зловещо  е  newsm43 това диванче. newsm43

# 473
Гаргамела, ако знаеш само колко лесно ме отказа от диван с подобен силует... Joy
Вече знам, че за нищо не бих сменила стария, само ще го накипря с нова дамаска.

# 474
  • Майничка
Богиня, да разбирам ли, че би отказала това http://static3.bornrichimages.com/cdn/540/182/70/wp-content/uplo … ch_tiHa3_5784.jpg?

# 475
Ема  Hug. Нямам снимка на комплекта, но намерих подобна в нета
http://www.alo.bg/1638477
Нашата е в друг цвят /кафява/ и е купувана в началото на 90-те. Предполагам, че няма да ти хареса. На мен не ми харесва, но има две стаи, които още не съм оправила и тя си стои там - дори не я ползваме.

Лелееее, имам я същата Joy
Моята не е плюшена, но все така не я харесвам Laughing. В хола на селската къща е, заедно с цяла стена секция, а пода е покрит с червен велтер Laughing (то това бяха цветовете едно време - кафяво, червено, зелено и старо злато, сега какви плюшове има, а пък и копринени Grinning). Цялото обзавеждане е купувано преди около 30 години, но е като ново, сякаш е на 3 години, как да го изхвърлиш Twisted Evil. Чакам момента да го разбишкам тоя хол, да разкрия дюшемето, да разпрачетосам секцията. Дивана мисля да видя какви са му съставните части и евентуално да му придам друга форма Laughing, и друга дамаска. Имам една стара печка Балкан, може да я сложа Simple Smile (за камина едва ли някога ще сколасам). И пиано виждам там някой ден Grinning

Ох, разбирам те напълно защо не харесваш плюш, но както вече казах/ме плюша не е това, което беше.

Лампите са страхотни Heart Eyes

# 476
Няма смисъл да казвам,че покрай вас взех да се оглеждам за плюш и се сетих за едно малко килимче, останало ми от свекървата.Може би е копринено, защото си спомням, че не събираше много прах, но пак си събираше де.
Та тия дни отделих няколко часа да търся подходящ плюш или кадифе из нета.
Ми не намерих нищо, вероятно не знам как да търся.
Ако попадна на хубаво, бих облякла няколко възглавнички, защото съм скептична за дивана.
Няма ли да се протрива по седалката?

# 477
Eма, направо описа нашата стая /без велтера/. Такова си беше обзавеждането преди. Ако измислиш какво да правиш с гарнитурата - казвай, ще я разкостя.

# 478
Ако измислиш какво да правиш с гарнитурата - казвай, ще я разкостя.

Най-много да ти покажа как да стигне по-бързо до кофите Mr. Green

Лампи #Crazy

# 479
  • Варна
Много правилно си разбрала. Все пак съм Богиня, не вампир Mr. Green

Иииии, лампите са супер Heart Eyes
Какво е велтер?  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт