Интериорен стил по аматьорски 19

• 57 722
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
Велтер е едно като мокет, ама гладко.

Точно така, гладък мокет.
Богиня, това в багажниците и на пода в колите е велтер.

angala, аз съм за бялата врата. От RAL и Pantone не разбирам, но като знаеш какъв цвят искаш, отиваш и си го избираш от каталога и ти го забъркват. Поне аз така си мисля, че става.

Медунка, без снимка не става Naughty Не, не се шегувам Simple Smile
Много зависи пердетата и възглавниците дали са едноцветни или шарени, много ли са, малко ли са. Това е много свежо, но както казах зависи от цялостната картинка.

# 496
  • Варна
Да ми кажете къде се продава плюш. Живо съм заинтересувана. В тъмно синьо. Още не знам какво бих го правила, но знам, че ми трябва.
В повечето магазини за дамаски го има.

# 497
Аз пак за ..плюша  Laughing Няма ли вариант за тъкан, с подобно излъчане, но да е в по-малка степен прахосъбираща  Thinking Кадифе? Сякаш самите му власинки са по-късички  Rolling Eyes Впрочем,
Плюш има, пари нема! Laughing

Аз намерих изкуствен, мохерен, кашмирен, разтягащ се и т.н.
Първият ми попаднал сайт Laughing

http://www.onlinefabricstore.net/fairvel-regal-purple-micro-velv … Cpla%7Cpmt%7Ce%7C
на първия линк излиза точно кадифе (или думичката за кадифе и плюш на англ. е една и съща  newsm78)
Ивчи, и аз да се намърдам между шамарите, обаче ще забия поредния пирон в акумулиращата ти печка - още повече, че не я ползвате - изхвърли я  Peace
ааа, Дорис, благодаря, сега ще разгледам  Hug

# 498
  • Варна
Аз пак за ..плюша  Laughing Няма ли вариант за тъкан, с подобно излъчане, но да е в по-малка степен прахосъбираща  Thinking Кадифе? Сякаш самите му власинки са по-късички  Rolling Eyes Впрочем,
Плюш има, пари нема! Laughing

Аз намерих изкуствен, мохерен, кашмирен, разтягащ се и т.н.
Първият ми попаднал сайт Laughing

http://www.onlinefabricstore.net/fairvel-regal-purple-micro-velv … Cpla%7Cpmt%7Ce%7C
на първия линк излиза точно кадифе (или думичката за кадифе и плюш на англ. е една и съща  newsm78)
Ивчи, и аз да се намърдам между шамарите, обаче ще забия поредния пирон в акумулиращата ти печка - още повече, че не я ползвате - изхвърли я  Peace
ааа, Дорис, благодаря, сега ще разгледам  Hug

Това е снимка, мисля щракнах в Камко. Памучния плюш събира власинки, но този лъскавия мисля е ок.
Има го и в Домко, дори има тапицирано диванче за мостра във варненския магазин.

# 499
Ще погледна в Домко, имаме в града. Сега погледнах цените на дамаските, чиито линк ми беше дала Дафинов лист -  http://shop.velexinc.com/tekstil/abyssal-046-teal.html - 68лв беше най-евтиното, което видях  Shocked Къде ще му излезе края.... Май ще има да си търся още...

# 500
  • Майничка
...Ивчи, и аз да се намърдам между шамарите, обаче ще забия поредния пирон в акумулиращата ти печка - още повече, че не я ползвате - изхвърли я  Peace...

Сакън бе, хора, как се хвърля такваз благина!
Чак толкоз ако му боде очите на човек, продава я - къде нацяло, къде на части - тухлите стават за камини, а корпусът - най-малкото за вторични суровини.

Нашата много си я обичам, ако има как безопасно да я тапицирам, ще се изтрепем сигурно с щерката кой да спи в/у нея. Пък ако измисля как да й тунинговам визията, цена няма да има.

# 501
как точно да определя цвета на вратата по RAL или Pantone или друга скала и да го кажа във фирмата с дограма.
Pantone всъщност са печатарски мастила, така че ако успееш да се сдобиеш с мостри на цветове от някоя фирма, по-"правилно" е да са по RAL. Но в нормалния случай, в който просто си избираш цвят, всичко това не е особено важно, понеже можеш и от списание да си изрежеш мостра с цвят и после на място ще се сравни с каталозите и ще изберете цвета.
В твоя случай, ако можеш, вземи мостри от магазина, занеси си ги вкъщи, застани до стената и до вратата и избирай - веднъж на дневно осветление и веднъж вечерта на лампа. И така, докато стигнеш до точните нюанси.
В Ikea продават този комплект от цветове, но дали го има в българската?

# 502
Акумулиращата печка бих я боядисала в някакъв ярък характерен цвят Wink Ако се ползва, ако не - на боклука.

Барба, няма такъв комплект в българската, много ми трябва, ще си го закупя от някоя чужда Peace

След тези тиради за плюша поне с една възглавничка ще се сдобия  Laughing

# 503
  • Варна
Ще погледна в Домко, имаме в града. Сега погледнах цените на дамаските, чиито линк ми беше дала Дафинов лист -  http://shop.velexinc.com/tekstil/abyssal-046-teal.html - 68лв беше най-евтиното, което видях  Shocked Къде ще му излезе края.... Май ще има да си търся още...
Цената беше окол 18 лв мисля.

# 504
Ах, Богиня, каква плюшена вълнà надигна в темата Simple Smile
И аз като Цонна, купих плюш, не знам за какво, но ми трябваше Laughing

Акумулиращата печка - в бяло Peace като скандинавските кахлени печки.

# 505
Аз пък имам наследствен плюш-оранжев и хич не знам къде да го приложа  newsm78

# 506
  • Варна
Aх, пак Богиня виновна. И за шартрьоза го отнесох, и за плюша... Пишете ме отговорна за всички драми оттук нататък.

Имам въпрос: някой правил ли е ПДЧ водоустойчиво? И дали изобщо е възможно? Дърводелците ми вкарват едни цени за шкаф в банята, че направо не е истина Shocked Някои хора коли си купуват за толкова. Та искам да ги заобиколя  Mr. Green с пароустойчиво ПДЧ /все пак там вода директно няма да се лее/

Абе, как така го умувате плюша?!?! Той е универсален. Завеси, дивани, възглавници, табли за леглото.

# 507
  • Варна
Скоро някой беше постнал един бг сайт с интериорни и продуктови дизайнери, не мога да го намеря сега, но вътре една от дизайнерите имаше лампи и едната много приличаше на тази с птиците - беше със стилизирани бели крилца.

Може би Ина Дамянова? http://www.sofialive.bg/heroes/gradski-tip/160-ina-damyanova.html

# 508
  • Варна
Aх, пак Богиня виновна. И за шартрьоза го отнесох, и за плюша... Пишете ме отговорна за всички драми оттук нататък.

Оооо не си виновна, ти си нашето романтично, женствено и цветно декадентско течение Hug

ПДЧ май няма как да го направиш водоустойчиво newsm78

Какво си замислила за банята?

# 509
Богиня, няма защо да се сърдиш за плюша.
Неусетно в темата се оформят два интериорни стила - по Богиня -ако има цвят и плюш и по Ема -ако е семпло, бяло и стилно.
Трябва да сте горди, че имате толкоз ученички. Wink

Общи условия

Активация на акаунт