Интериорен стил по аматьорски 19

• 57 740
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
  • София
 newsm78 Аз съм 100% по Ема, бялото обаче ми кремавее...

# 511
Дърводелците ми вкарват едни цени за шкаф в банята, че направо не е истина Shocked Някои хора коли си купуват за толкова.

Дори и чам ли?

# 512
Ще погледна в Домко, имаме в града. Сега погледнах цените на дамаските, чиито линк ми беше дала Дафинов лист -  http://shop.velexinc.com/tekstil/abyssal-046-teal.html - 68лв беше най-евтиното, което видях  Shocked Къде ще му излезе края.... Май ще има да си търся още...
Цената беше окол 18 лв мисля.
Е, това звучи далеч по-нормално, въздъхвам си  Grinning
Аз май ще съм от на Богиня школата  Thinking Ама с елементи а-ла Ема  Laughing Пак го казвам,откакто ви чета, представите ми за това как искам да си обзаведа етажа непрестанно търпят промени. Вие всички сте виновни, ама положително виновни  Hug

# 513
  • София
ПДЧ за баня, дори тя да е 10 кв.м.  е равносилно на съзнателно хвърлени пари и смяна след време. Това правихме ние след малко над година употреба. ПДЧ-то не е и няма как да  стане водо- и влаго-устойчиво.
За щастие има шкафове за баня от Полистирол / или PVC / - това е фабричен водо- и -влагоустойчив материал, доста по-лек от ПДЧ, снежнобял и скъпо изглеждащ, има и цветни модели. Може да се облива с вода, парата сама си го обгръща и те не му влияят по никакъв начин. Това го казвам вече от тримесечен опит - не е много, но за толкова време предишния шкаф от ПДЧ вече имаше признаци на разлепване и пожълтяване.
Предполагам, че се продават във всички магазини за обзавеждане за баня.Нашият / български, изчистен и елегантен / го купихме от магазини Х-tra.

Последна редакция: пн, 20 яну 2014, 11:40 от Vayana

# 514
  • Варна
Богиня, няма защо да се сърдиш за плюша.
Неусетно в темата се оформят два интериорни стила - по Богиня -ако има цвят и плюш и по Ема -ако е семпло, бяло и стилно.
Трябва да сте горди, че имате толкоз ученички. Wink
АХ! ШумрЪ Mr. Green
Лошото е, че заразих и Ема с цвят, плюш и кич Mr. Green

# 515
  • Варна
Дърводелците ми вкарват едни цени за шкаф в банята, че направо не е истина Shocked Някои хора коли си купуват за толкова.

Дори и чам ли?
Чамът нямало да издържи на влагата. Оферират ми бук и дъб. Цената варира около 3-3,5 хил.лв. Мисля, че е прекалено за шкаф под мивка.

Изобщо не искам полистороли и проч. пластмаси. Искам нещо, което има вид на дърво. Може и дърво, но не тази цена.
Това, което се предлага готово по магизините първо е мегагрозно, втори - безкрайно ниско. А и не ми пасва на кривата стена, която визуално искам да изправя с този шкаф. Мисля и да го изрисувам. Mr. Green

# 516
Приятно ми е - Богиня!,  опитай с естествен фурнир,
пък като се поразвали - нов шкаф и визия и готово;)))

# 517
В две бани имам ПДЧ- шкафчета. Това, което се мокри от време на време изкара над 5 години (може и още да е читаво). Това, което ползвам сега, не се мокри изобщо и не е мръднало вече трета година. Но трябва да са кантирани с ПВЦ кант.
За новата баня си поръчах ПВЦ плоскости с необходимия размер и приятел ми ги сглоби. Шкаф 1,20х0,50 и две вратички излезе 200 лв. заедно с почерпката. По нищо не се различава от този в магазина, а там ми искаха почти 500 лв.

# 518
  • Варна

Дори и чам ли?
Чамът нямало да издържи на влагата. Оферират ми бук и дъб. Цената варира около 3-3,5 хил.лв. Мисля, че е прекалено за шкаф под мивка.

Изобщо не искам полистороли и проч. пластмаси. Искам нещо, което има вид на дърво. Може и дърво, но не тази цена.
Това, което се предлага готово по магизините първо е мегагрозно, втори - безкрайно ниско. А и не ми пасва на кривата стена, която визуално искам да изправя с този шкаф. Мисля и да го изрисувам. Mr. Green
Малиииииииии туй за един шкаф? Ако можеш да се вмъкнеш като размер купувай един готов от тик и пак ще излезе по-евтино! http://www.brigantina-bg.com/objects.php?cid=11 или конелиано...

# 519
  • София
Мегагрозно - колкото хора, толкова и вкусове...
Дърво+пара+влага=несъчетаема комбинация.

# 520
  • Варна
Кое е грозно мебели от тик или пдч newsm78

За сведение парните бани ги правят от дърво.

Уф сори ама паля, верно всеки има вкус но да се сравни естествено дърво с пдч просто ме възмути.

# 521
  • Варна
Дорис, много готин линк, мерси. Hug
За съжаление в тази баня трябва да е по поръчка, понеже има близо 10см отклонение от единия до другия край.
За другата може и да стане нещо. Помните ли ми махагоновия експромтен шкаф? Е, за банята го бях предвидила, но се оказа много висок - 1м + 16см мивка и става  #Crazy Дори на мен ми е висок.
Ох, няма съвършенство на този свят, няма. Tired

Обаче! ТИК! Как не се бях сетила Embarassed

Според вас, масив /не знам какво дърво е/, напръскан с автоемайл лак дали ще издържи?

# 522
Даже и дървени вани има  Wink
За съжаление тук едва ли се намира добър материал. Не бих рискувала и то на тези цени. Или си направи по-евтин дървен шкаф и го омасли с масло за външно или ПДЧ.

# 523
Как естествен фурнир, той ще се разлепи на втория месец още.
Аз пък се чудя как да си оправя вратата на банята. Цъфнала е като майска роза.

И в моята къща преобладава бялото по стени, мебели, килими. Цветът ми идва от дървените мебели основно, някоя друга картина и много шарени от онова там неприличното по Цонна Laughing
Но пък имам плюшена пурпурна домашна блуза, значи се вписвам и в декадентския упадък на Богинята. Mr. Green
Да ви имам интериорните школи Joy

ПП. Обсъждали сте показана цяла стена с картини? Аз бих махнала последните три до прозореца. Нали и други стени има Laughing

Последна редакция: пн, 20 яну 2014, 12:11 от птица

# 524
  • София
Кое е грозно мебели от тик или пдч newsm78

За сведение парните бани ги правят от дърво.

Уф сори ама паля, верно всеки има вкус но да се сравни естествено дърво с пдч просто ме възмути.

Doris, по-добре чети внимателно, вместо да се палиш.

" Мегагрозно " беше определение на шкафовете от Полистирол, за които с най-добри намерения да помогна писах по-горе.

Общи условия

Активация на акаунт