Интериорен стил по аматьорски 19

• 57 652
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Всички ли устискахте или вече има "Интериорен стил" в новия форум? Mr. Green
Къде е той?

# 661
  • Майничка
Ванилия, я сподели, ако намериш подобна графика, стана ми интересно  Thinking

Заповядай https://www.google.bg/search?q=la+roue+chromatique&client=fi … =1440&bih=733, избери си. Laughing

# 662
Тенк ю, gargamela!
Аз се позамислих, и си спомних детайли... то беше в едно френско списание, относно цветове на дрехи И интериори. Не беше само тройна комбинация, а имаше няколко варианта - триъгълник, квадрат, шестоъгълник и т.н. та така се получаваха всякакви варианти. Явно е било някакво производно на тези, които си показала, gargamela. Ще си ги разгледам и ще си ги ползвам!

# 663
  • Варна
Модерни кресла
http://www.wonderzine.com/wonderzine/life/life/197515-sit-down
Кой какви си хареса?

# 664

Хм, как точчно се сяда на Hand Chair  Rolling Eyes
Или на The Big Chair Project Crazy

# 665
Много са удобни. В Коста Рика ги продаваха под път и над път, но съпруга отсече " забрави"  Laughing и се завърнах само с хамак... Е не само де, но др са малки подробности.  Та И hand chair бяха от много интересна дървесина......и щяха перфектно да се мачват са банята ми.

Боги имам едни кобалтови вази.... Много си ги обичам.

Цонна, можеш да си сложиш сервиза в ръчния багаж, аз така пренесох сума ти и неща....да видим като се запреместваме към Бг как ще ги мъкна обратно. Laughing

# 666
  • Майничка
Дървен Hand chair  се намира и тук по сувенирните магазини, на цена от 30-на докъм 70лв.

Тези, дето ги харесах, са все "неморални" - задната прашка и носорога.

# 667
Интересни неща за цветовете сте показали, ще се образовам.

Ванилия, на мен диванът си ми харесва син. Не бих го шарила така, освен с няколко цветни възглавници, които да се редят според настроението.

Ема, и за мен любима лилаво-пепеляво-розова гама! Дали ще е много драстично да направи човек спалньо-кабинет в такава гама със старинни /може би пременени в бяло/ мебели?

Не бих комбинирала с бели мебели. Освен ако бялото не е преобладаващо (стени, мебели, по-голямата част от текстила), а в тази гама само тук-там акценти. Или другият вариант, като на снимката, всичко в тази тоналност, преливащо от тон в тон, но това е трудно изпълнимо, иска се умение и усет, иначе лесно може да се залитне към безвкусното. Мое мнение Peace

Първата ми "божествена" възглавничка, именно в това пурпурно лилаво, естествено плюшена, е вече факт. Не знам какво ще я правя, но ми трябва (по Цонна)  Grinning

Ужасни са модерните кресла newsm43

# 668
Стола маргарита идеално ще се впише в цветовата гама у нас.
Изглежда и мекичък, само че не намерих снимка със седнал човек в него ... продължавам да търся.

И докато търсех попаднах на следните столове:

http://www.etsy.com/listing/108403007/magritte-chair-the-son-of- … ing-shop-header-1

Ако на някой му е скучно, сам в трапезарията..сега ще си има компания.

# 669
Предложение за персонализиран моден кът в бяло и черно на зелен фон.

http://kiflichka.bg/%D0%BF%D0%B5%D1%80%D1%81%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D … 0%BA%D1%8A%D1%82/

# 670
И аз благодаря за размислите ви относно цветовете  Hug Определено си е цяла наука това, заслужава си човек да почете, и това, в комбинация с усета,може би е правилната комбинация.
Ванилия,на мен ми харесват всичките ти възглавници, но в конкретната комбинация синичката ми е излишна  Rolling Eyes
Креслата и последно показаните столове са ми откровено антипатични, последното, което ми навяват, е уют  Crazy

# 671
Благодаря !Ще ми се да са МDF. Ако трябва ще боядисвам не е проблем.Пласмасовите май нямат такъв висок и тесен профил.
На мен ми харесват цветовете на възглавниците ,само лилавеещото го виждам кафяво.Веселяшко е,а като ти омръзне има варианти.Бих сложила и хубаво меко зелено.

Здравей,лятото търсих нещо подобно,от всичко,което намерих най хубави са на Балтерио,но не мога да ти препоръчам фирмата,от която ги купихме защото съм крайно недоволна от работата им(в крайна сметка ги изгонихме и не ги поставяха те) .Мисля че такива има и в 1 магазин на околовръстното,декор център или нещо такова,но е с поръчка,но пък первазите си струват Wink

# 672
Предложение за персонализиран моден кът в бяло и черно на зелен фон.

На другата стена тапети в рамка ли има?

# 673
  • Варна
Ванилия, пак ти погледнах дивана. Първия път нещо ме дразнеше, но не знаех какво. Сега си мисля, че е твърде контрастно. Диванът е в много нежен пастелен нюанс и изглежда много благородно. Възглавничките са прекалено ярки за него. Аз бих ги направила в по-пастелни цветове, и ако много ме влече - само една-две малко по-наситени. Но като че ли не точно в тази цветова комбинация.
Оранжевото нещо ми вади очите Thinking

Столовете с жените на Модилиани са.... кхм... зловещи. Иначе и аз имам неморалния вкус на Гаргамела - бих си избрала креслото-носорог Mr. Green

# 674
Ванилия, снощи снимките ти изчезнаха, но сега пак ги виждам. Цветовата ти гама ми напомня на разни "винтидж" постери, например това. Разгледай mid-century modern, ако искаш да се вържеш в този стил.

Общи условия

Активация на акаунт