MAC & Sephora - 19 тема

• 42 514
  • 724
  •   1
Отговори
# 255
Terra-ora има ли ментета и как ги различа?
Не ми се вярва. Няма как да имитират кутията от абаносово дърво. Тя мирише на дърво и затова пудрата е толкова скъпа, заради кутията и. Освен това самата пудра вътре мирише страшно силно и то на познатата на парфюмните феи Герлинад. Няма как да я сгрешиш. Hug

# 256
  • София
До колкото разбирам ефектът на скриване на несъвършенствата е само оптичен, т.е. не е "грижа за кожата" и е фотошопване  :peace
Точно това писаха тогава и за Ейч Ди пудрата на Елф. Joy hahaha
http://www.makeupalley.com/product/showreview.asp/ItemId=125893/ … ./Loose%20Powders
Скрит текст:
The e.l.f. High Definition Powder is a translucent, versatile loose powder that creates a flawless, "soft focus" effect to the skin. Masks fine lines and imperfections for a glowing, radiant complexion. This incredibly soft and invisible powder is ideal for everyday wear, either alone or over your favorite e.l.f. foundation. Our HD Powder is a makeup artist and e.l.f. customer favorite, and at only $6, it can be yours at a fraction of the cost of the competition!

# 257
Гледам, че напред сте коментирали Метеоритите и новата им формула. Интересува ме за старата- подходящи ли са за мазна кожа?  Rolling Eyes

# 258
  • Бургас
Леле, Веси, ако ме видиш преди грим ще се уплашиш  hahaha Тези експерименти не са за показване. Малко хора са виждали този ужас и то защото са ме хващали неподготвена  Joy

Един резултат, който е очевиден с пудрата - грим на 9 часа и седи свеж. С метеоритите по това време вече лицето е потънало в мазнотия  Tired

Охохо, това болднатото ми звучи супер!
Аз също я чакам, ще докладвам веднага, щом я получа и пробвам.
Между другото, и моите Метеорити само си стоят, ползвала съм ги само няколко пъти. Предпочитам пресованите.

# 259
  • София
Yves Saint Laurent Flower Crush Palette Rosy Blush Duo, Flower C … atches and Review (линк)

Понякога ми се иска да живея в Азия.......

# 260
  • София
Днес ми хрумна да сложа Тераората и какво да видя - горния слой станал един твърд...нищо не можах да изкарам от нея. Как да я оправя момичета..може би да я изтържа леко отгоре????

# 261
  • Бургас
Моите метеорити ги имам почти година и доста са намалели . Коледните отново ще ги похваля за n-ти път, но са страхотни. Много добре ми заглаждат лицето и не е толкова избелено , което за мен ги прави подходящи за лятото и няма това разпрашване.
Пък ето това червило много ми е легнало на сърцето  Chanel Rouge Allure Velvet in L’Adorée Spring 2014

# 262
  • Berlin
В Дъглас и Бюти зоната няма Шанел, нали?
Имам един талон за -15лв. и ми се иска да го ползвам по предназначение, ама най-много искам Беж ... Simple Smile Или тези прословути Метеорити, ама не знам колко ще ги ползвам. Най-много да забърша някое червило в краен случай.

# 263
  • София
Не, няма Шанел там.

За Шанел - Сефора, Престиж, Леро, Прити Шоп.

# 264
  • Пловдив
deadly_vesi , много си смела с тези червила,страхотни са , радвам ти се. Някой ден може и аз да добия смелост покрай форума да си купя такъв цвят.  Laughing Сетих се за МАК Хероин - дамите, които си го купиха : носите ли го в ежедневието?  Heart Eyes

# 265
  • София
Днес ми хрумна да сложа Тераората и какво да видя - горния слой станал един твърд...нищо не можах да изкарам от нея. Как да я оправя момичета..може би да я изтържа леко отгоре????
С по-груба четка няма ли да стане? Thinking

Аз като прочетох Денсито Hug как ги ползва нейните метеорите, реших, че и на моите няма да им простя! Crazy ooooh!
Извадих половината топчета в отделна кутийка и така осободих пространство на четката за да тършува по-добре и да стига до дъното на кутийката. Та днес съм се омазала с тях от главата до петите! Mr. Green Crazy

Днес съм на РД в Дъ Мол, та ще поогледам спралите им за очи отново, че моята май поизсъхна вече.

# 266
  • Бургас
aH~  Hug мерси  Grinning, но забравих да добавя снимка как се седи, т.е. гилзата лъже. Но да иначе обожавам тъмни червила .

МаК Хероин и аз бих го взела. То вече ще бъде перманентно нали?

# 267
# 268
Сетих се за МАК Хероин - дамите, които си го купиха : носите ли го в ежедневието?  Heart Eyes

в ежедневието - да, но не всеки ден
от пролетта промених почти изцяло червилата си - от нюдесто-кафяви с лек розов нюанс, сега притежавам предимно тъмни - лилави и бордо

от днес - Мак Хъни Лав
по-тъмно е от снимката, но пак ми е бледо

# 269
  • в 1001-та нощ
Колебаех се в коя тема да питам, но мисля, че тик влизат дамите, които си взеха тази маска:

Усещате ли леко щипкане и затопляне, когато я ползвате  Rolling Eyes Все се чудя - моята кожа индивидуално ли реагира така или е предвидено  Blush Ще поровя и за отзиви в блогове, ако никой все още не я е отварял  Blush

Също мисля да пробвам и тази:

Ще се радвам, ако някой я ползва - да сподели пак ли леко щипе и какво усеща  Blush

Общи условия

Активация на акаунт