Помогнете ми в борбата с акнето!

• 16 074
  • 95
  •   1
Отговори
# 60
Теди ще се радвам, ако пробваш нещо, което не съм и ми пишеш какъв е резултатът после Simple Smile
                                                                                                                                                         Никакви проблеми Simple Smile Хубава и успешна седмица  newsm10

# 61
Искам да споделя за една правена маска, която леля ми ми даде вчера. Братовчед ми е тийнейджър и има пъпки и редовно ходят в Ст. Загора на лекар, който им е направил тази маска. Снощи си я  направих и като за първи път доста ми се успокои лицето, учудващо, но факт. Ще я правя всеки ден и когато видя истински резултат мога да я препоръчам, ако някой иска разбира се. 

# 62
Непременно да я споделиш, моя син също от доста време се бори с акнето. Ходи на козметик, поизчисти се доста лицето, но сега отново започва да пъпчасва.

# 63
Здравейте,
избавих се от акнето след дълги години ходене по мъките при д-р Евгени Христозов от Стара Загора, частен дерматологичен център ,,Леге Артис". Не работи с каса. Една година се лекувах при него, сега съм чисто нова, но спазвам предписанията му за поддържане на кожата. В този център се случват чудеса. Пациентите са от цяла България и от съседни страни. Силно препоръчвам.

# 64
Здравей,
ако вече не си се допитала до услугите на дерматолог. Нещо ефикасно, с което аз мога да ти помогна е Акне Аут. Продуктите са по десетина лева и са много много добри, както има и сапун за измиване на лицето.

# 65
Акне аут е хубав препарат, но с него само временно се решава проблема. Ако е сериозно акнето си мисля, че трябва да се обърне внимание и да се предприеме не само външно, но и вътрешно лечение.

# 66
Да, вече съм ползвала акне аут. А за маската, за която писах по-горе е точно от този д-р Христозов в Ст. Загора. Доста е ефикасна. Аз също съм ходила при него, но тогава не ми изписа кой знае какво, а сега тази маска е супер.

# 67
  • Варна
Ралка, от известно време блъскам фитнес и за мое огромно у4удване от потта ми се появи направо младежко акне по гърба Wink мъжа ми вика подмладяваш се Wink  .Та отидох в първата специална аптека и моми4ето ми даде душ-гел на SVR  и крем за мазане на ACNICARE ....e 4овеко от 2-рото мазане и няма грам пъпка..ама моето е на друга "основа" ....пробвай,не са скъпи.освен крема има и спрей за по-лесно нанасяне,мега доволна съм и от двете,"проблема" се реши за седмица по4ти Wink

# 68
Ами да то така става, от нещо дето въобще не очакваш се повлиява супер бързо. На мен ми се е случвало, ама за кратко.

# 69
И аз мислия, че най-добре да отидеш при лекаря за изследвания. Само да не започнеш от антибиотици, че те могат и да ти повредят. Аз имам принцип - колкото по-малко козметика, толкова по-добре. Използвам много леки козметики за лице, предпочитам тези с естествени съставки. А ако проблемът Ти е сериозен, няма да се справиш само с мазила, понеже причината е вътре в организма ти.

# 70
Да, вече съм ползвала акне аут. А за маската, за която писах по-горе е точно от този д-р Христозов в Ст. Загора. Доста е ефикасна. Аз също съм ходила при него, но тогава не ми изписа кой знае какво, а сега тази маска е супер.

ralka91 маската, за която говорите може ли да се направи в домашни условия или трябва да се използват продуктите на др-а?

# 71
  • Седмото небе

ralka91 маската, за която говорите може ли да се направи в домашни условия или трябва да се използват продуктите на др-а?
Доколкото си спомням тази въпросната маска не я приготвя доктора,а дава рецепта с която в аптеката където те изпраща я правят,не може в домашни условия Peaceпоне когато аз ходих преди 4 години така беше.иначе и аз съм от доволните му пациенти.приятелка и брат и минаха оттам,видях жестоки резултати.тогава и аз отидох,вече отчаяна и депресирана от неравната борба.видим резултат за акнето имаше след 3-4 мес,въпреки че не пих антибиотика,който ми предписа иначе и по-бързо можеше да стане.ползвах прословутата маска(с ужасен аромат Sick),диакнеал(вече подобрен като триакнеал),сенсибио водичката на биодерма и зинерит-а.за измиване по мой избор си взех гела себиум пак на биодерма.след измиването сутрин лек дневен крем на авен,който не помня и така всеки ден,и нощ.минимум грим,стрикност и добро почистване.никакви козметици,стискане само ако е наложително и нетърпима пъпката,но вечер.това при мен беше "ключа за палатката".и един ден просто се събудих с "уау".забравих за фдт-само лека пудра и бях ОК.даже още си пазя за спомен рецептата Joy

# 72
Незнам кой точно прави маската, защото ми я даде леля ми, но определено има голям ефект. А за ежедневна козметика съм пробвала доста неща, но МОЯТ крем е определено La Roshe efaklar duo крема и гела за измиване, много е добър. Другият крем който ми е добре  е на Isis Pharma, той също е много хубав. Друго ново което пробвах е бял крем Рачев, от който също видях голям резултат. А също ми помага и крем Бочко, когато ми излязат пъпчици и ги мажа вечер, и на сутринта ми е доста добре лицето. Сега вече съм на работа и от праха и мръсотията пак ми излязаха пъпки. Незнам някой от вас ползвал ли е кремове NUXE. Пробвах веднъж мостра и много ми хареса, но все пак искам и мнение на човек който ползва редовно тази козметика, иначе съм голям фен на всичките им продукти.

# 73
Пробвайте с акне коректор Мелиса, моя позната го ползва и каза, че била страшно доволна  Rolling Eyes

# 74
Аз мога да препоръчам изпитано от мен средство - натурален сапун от зехтин - гръцки или сирийски. На цвят е зелено-кафяв, мирише особено, но има поразителен ефект върху кожата като цяло, не само върху акнето. А и е без химия, което е много важно!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт