"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори - 11

• 37 190
  • 724
  •   1
Отговори
# 255
Е, хубава работа, хем съмнения за бременност, хем взимаш такова лекарство.

# 256
  • София
..аз заради кърменето....че нещо се изпонатръшкахме в нас...

# 257
Да, да, за тебе знам.  Wink

# 258
  • София
 Embarassed Embarassed Embarassed
уж си говорих с доктора преди това и каза, че няма проблеми, направих си и тест, който беше отрицателен .. 2 хапчета съм изпила от тия .

# 259
  • Враца
Здравейте и от мен! Най-после се престраших да пиша и аз. Последния ми МЦ беше на 03.01. след като направих няколко овулационни теста установих О на 18.01 като разбира се сме бебеправили през целия месец. Тази сутрин неизтърпях и си направих теста за бременност, който беше в комплект с овулационните и се показа едвазабележима втора линия. Все още не смея да се зарадвам и се питам какво мислите вие по въпроса.

# 260
Положителен е, честито.

# 261
  • Враца
Положителен е, честито.

Наистина ли!!!! Много благодаря newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 262
Здравейте и от мен! Най-после се престраших да пиша и аз. Последния ми МЦ беше на 03.01. след като направих няколко овулационни теста установих О на 18.01 като разбира се сме бебеправили през целия месец. Тази сутрин неизтърпях и си направих теста за бременност, който беше в комплект с овулационните и се показа едвазабележима втора линия. Все още не смея да се зарадвам и се питам какво мислите вие по въпроса.
Радвай се тихо. Heart Eyes Hug

# 263
 Praynig Виждате ли я ?
Скрит текст:

# 264
  • София
 Grinning навява ми прекрасни спомени, а единия резултат в момента спинка сладко, гушнат в мен Heart Eyes

# 265
Да, вижда се.  Wink

# 266
Ох, дано всичко се развие нормално  Praynig Знам, че не тук мястото да питам, но все пак:
имам болки все едно ще ми дойде всеки момент, то  и днес ми е датата... мога ли да пия но-шпа, разбира се не в прекалени дози ?

# 267
  • София
Ох, дано всичко се развие нормално  Praynig Знам, че не тук мястото да питам, но все пак:
имам болки все едно ще ми дойде всеки момент, то  и днес ми е датата... мога ли да пия но-шпа, разбира се не в прекалени дози ?
Да,можеш да пиеш но-шпа, аз също имах болки,доста силни даже бяха, все едно всеки момент ще цъфна. Взимах но-шпа 3*1 и се успокой, паника и притеснения няма да ти помогнат,ако е писано да стане-ЩЕ!  bouquet

# 268
Благодаря ти magnet_for_happiness  Hug Спокойна съм, даже не мога да повярвам още!

# 269
Ох, дано всичко се развие нормално  Praynig Знам, че не тук мястото да питам, но все пак:
имам болки все едно ще ми дойде всеки момент, то  и днес ми е датата... мога ли да пия но-шпа, разбира се не в прекалени дози ?
Можеш. Peace

Общи условия

Активация на акаунт