Брак или "на семейни начала"?

• 47 518
  • 1 188
  •   1
Отговори
# 555
  • Beyond the stars
Мили омъжени дами, наричайки чуждите деца незаконни, споделете моля имате ли имунизация срещу хипотезата да заченете от любовника си и да не успеете да се разведете и омъжите отново навреме за раждането?

Я сега кажете сега във връзка със законностите и извънбрачностите, ако една съпруга зачене от любовника, кой се пише за баща и как се оформя това легално?

Съпругът на майката се смята за баща на детето, родено по време на брака или преди изтичането на триста дни от неговото прекратяване.  Wink

# 556
Мили омъжени дами, наричайки чуждите деца незаконни, споделете моля имате ли имунизация срещу хипотезата да заченете от любовника си и да не успеете да се разведете и омъжите отново навреме за раждането?

Я сега кажете сега във връзка със законностите и извънбрачностите, ако една съпруга зачене от любовника, кой се пише за баща и как се оформя това легално?

Съпругът на майката се смята за баща на детето, родено по време на брака или преди изтичането на триста дни от неговото прекратяване.  Wink
А и според статистиката 50% от мъжете отглеждат чужди деца. Ясно е, че децата са "чужди" в много разнообразен снисъл на думата и по много различни причини. Но със сигурност в тези 50% се съдържат и бащи, отглеждащи децата на любовниците на жените си, без да знаят за това.  Peace

# 557

... Но със сигурност в тези 50% се съдържат и бащи, отглеждащи децата на любовниците на жените си, без да знаят за това.  Peace

Мда, аз познавам един дето даже знае за това и го прави съвсем доброволно.

# 558
  • София
Да ви кажа съвсем честно, само тук съм виждала подобни приказки  Mr. Green сега да ме питаш кои от родителите и приятелите на детето има брак и кой не - никаква представа нямам. И никога не съм виждала някой да пита - Абе, ти брак имаш ли  Joy От приятелските ни семейства също имаме всякакви. Дори кумовете на сватбата ни бяха без брак (и 13 г. по-късно още нямат). Не забелязвам по-различни отношения към двойките, независимо от статуса им. Така че всичките спорове и обиди тук са ми странни. Защо се получава така?

Ха, и нашите кумове са така от 13 години!
Даже кума стана кръстник на едното дете.
Честно казано, ми е все едно дали някой има подпис или няма.
Дали съм ходила на сватба или не - голямата работа.

Тази статистика с 50те% чужди деца я разбих лично аз.
Оказа се, че това е от чужбина, от клиники, в които хората умишлено отиват да се изследват, и там пак не са 50%, а само 5!

# 559

Тази статистика с 50те% чужди деца я разбих лично аз.
Оказа се, че това е от чужбина, от клиники, в които хората умишлено отиват да се изследват, и там пак не са 50%, а само 5!
Да, щом изследването е умишлено, а не на случаен принцип, значи не важи. Който отива да се излседва, почти винаги ще има причина за това.

# 560
Т.е. процента е още по-малък и не съм съгласна, според Вас 50% от жените изневеряват, не просто изневеряват, но и раждат чужди деца, и това е повече от абсурдно. Любопитно е да пуснете линк към въпросната статистика иначе е просто чесане на езици. Относно дете от любовника, детето се счита на съпруга поради действието на презумпцията за бащинство. Бащинството може да се оспори от майката, съпруга и детето, горкият любовник няма такива права.

# 561
Т.е. процента е още по-малък и не съм съгласна, според Вас 50% от жените изневеряват, не просто изневеряват, но и раждат чужди деца,
Писах, че отглеждането на чужди деца е под различна форма и по различни причини. Не се ли сещаш, че има такива? Не само съпруг да гледа дете от любовника. Статистиката не помня от къде е, може и по радиото да съм я чула.

# 562
  • София
Т.е. процента е още по-малък и не съм съгласна, според Вас 50% от жените изневеряват, не просто изневеряват, но и раждат чужди деца,
Писах, че отглеждането на чужди деца е под различна форма и по различни причини. Не се ли сещаш, че има такива? Не само съпруг да гледа дете от любовника. Статистиката не помня от къде е, може и по радиото да съм я чула.

Е, ако се включат втори бракове/партньорства, АР бебета и т.н. може и наистина да е висок процента. Но какво от това? Това не са изневери.

При трагичното положение на фертилните проблеми в БГ, това е последното, което трябва да гледаме.

# 563
[/quote]

Е, ако се включат втори бракове/партньорства, АР бебета и т.н. може и наистина да е висок процента. Но какво от това? Това не са изневери.

При трагичното положение на фертилните проблеми в БГ, това е последното, което трябва да гледаме.
[/quote]

Точно, така че нека не задълбаваме кои деца колко са законни.  Peace

# 564
Не звучеше да имаш това предвид, дори обратното. В предходен пост спорехте за изследвания в клиники. Както и да е, дори и да приемем, че става въпрос за отглеждане на чужди деца от под различна форма, тази статистика, ако изобщо съществува такава статистика, то тя може да е вярна за чужбина, но не и за България. От моите познати имам само два такива примера- единият на дете, което се гледа от вторият съпруг на майката и едно осиновено дете. Това на база на около  20 деца на близки и роднини. Изчислете сами процента.

# 565
У нашия род до 3 братовчеди има няколко такива дето отглеждат деца от първи бракове.
Какво значи една жена да роди "чуждо" дете.Най малко е нейното.
Или дето има един виц:
"Един полицай гони 2 деца.Хваща едното.А другото го обикаля от далеко и вика "Чичо пусни
го бе той е сирак.Няма ни майка ни баща него леля му го е раждала"

# 566

Е, това е ясно. Примерът е само за мъжете.

# 567

Е, това е ясно. Примерът е само за мъжете.
Аха.Ама любовникът, ако си го поиска.Да не стане да отпадне "таткото" т.е съпругът на жената.

# 568
Има един руски сайт за някакво движение за защита на обезправените мъже, наскоро ми попадна. Както и да е, но там покрай всичко друго се цитира някаква статистика, че в САЩ например около 30% от децата не са от съпруга, без той да знае:) Не знам колко е достоверна. Пишат, че за Русия няма данни, но че сигурно процентът е подобен. И казват например - защо не се въведе задължително за всяко новородено ДНК тест?  - Защото, казват те, всичко е уредено изцяло в полза на жените и те нямали интерес от такъв тест, иначе ако се направи масово, изобщо не е скъпо.

Казвам го да ви разведря малко темата, че много се задълбахте:) Може и да е смешен този сайт и това движение, но доста от нещата, писани там, са истина:) Че мъжете нямат никакви права в нищо. По отношение на децата всяка жена може да лиши бащата от детето му, да не му дава изобщо да го вижда при развод. За пенсиите, че мъжете живеят по-малко от жените, а се пенсионират по-късно и казват за Русия например, където средната продължителност на живота на мъжете е май под 60 години, те умират, без да доживеят до пенсия, а жените живеят средно поне 20 години след пенсионирането си, т.е. всички мъже внасят осигуровки за пенсиите на жените на практика. За здравеопазването, че във всяка болница има гинекологични кабинети и женски консултации, а андролози никъде няма и повечето хора не са и чували за такива лекари. Че защитата на държавата е дълг на всеки мъж, т.е. държавата може да поиска от мъжете живота им при военни действия, а жените нямат такива задължения и т.н. и т.н.

Абе доста верни неща има:)Simple Smile)

# 569
Прав си Татко МецанPeace

Аз се сещам и за още. Когато една жена отиде да прави аборт, никой не иска съгласието на този, от когото се предполага, че е детето. Когато се роди дете, бащата никой не е длъжен да го пита как иска да се казва детето, питат само майката.

Общи условия

Активация на акаунт