Всяка мама чака с нетърпение на Юлското бебче първото движение!

• 27 203
  • 735
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте и от мен мами. И ние имаме котка аз не я пипам ама тя си щъка наляво надясно и малко ме притеснява де.
А за килограмите аз не съм качила нито 1.  Това дали е лошо? Лекарката не ме тегли на ЖК нито веднъж. Вас теглят ли ви ? 
Пожелавам ви усмивки днес

# 451
Добро утро мами  Wink
pival и за мен си взела най-правилното решение  Hug Пожелавам ти всичко да мине по възможно най-благоприятния начин и да се успокоиш вече наистина!

# 452
  • София
Здравейте и от мен, мили дами Simple Smile Включвам се и аз в юлската групичка!:)

Опитах се изчета голяма част от предишните теми, но дали може да ми споделите къде ходите на ЖК  по здравна каса в София? Аз все още си търся лекар, при който да се регистрирам, иначе засега прегледите ги правя в частен кабинет просто, защото се налага...
Благодаря ви предварително  Hug
добре дошла  Peace
в понеделник ми е първият час на жк и като взема координатите на доктора мога да ти ги пусна на лични, да не спамим тук. иначе и аз ходя при друг лекар, така че те разбирам. жк ще ми го водят в един център на пазара в младост 1, на мен не ми е много в посоката, но това е положението. има много добри отзиви за този лекар, водел по принцип и проблемни бременности, но не съм сигурна в коя болница води и ражданията, като събера още инфо ще пиша Peace

# 453
elpet, къде е това на пазара в Младост 1? Ти ме разби, не знаех, че и АГ кабинети има там.
Аз избрах да ходя в 25-то ДКЦ, но на пазара щеше да ми е много по-удобно, че ми е на две крачки от работа.

Скоро бях на ЖК за първи път и видях бебето, беше ужасно активно, непрекъснато се въртеше във всички посоки и правеше акробатични изпълнения. Дори според ехографа е с 1 седмица напред в развитието. А тъй като не усещам нищо, и симптоми нямам кой знае какви, чак бях взела да се чудя има ли нещо там или не.  Crazy В понеделник ще ходя на БХС, стискайте палци да е наред всичко.

# 454
Пивал, често те мисля как си,какво става с вас ...мисля,че решението за амнио е добро и не се притеснявай от процедурата ..имаше едно майче от февруарската група- пукна й се душичката от притеснение заради процедурата и после я беше яд,че е изхабила толкова нерви..Минало е много бързо,безболезнено и леко  Peace Пожелавам ти много ,много спокойствие,сили,подкрепа от любимите мъже и да се похвалиш с най-добрите новини Praynig Praynig
Изписват ме в понеделник - сега малко избягах до вкъщи  Wink Добре сме с бебето  Simple Smile

# 455
Здравейте,момичета!

Моля тези, които са ползвали възглавница за бременни да споделят дали са доволни и точна каква са използвали!Ако може дайте и някакви линкове.Благодаря предварително!

Здравейте момичета,
аз преди месец някъде си взех възглавница за кърмене (така я наричат моята). Не е кой знае каква, но за цената си от 21 лв на мен ми върши страхотна работа. Гледах повечето оферти на тези възглавници - ми те ги продават на безбожни цени, затова реших да опитам първо с евтина, а ако има полза да се замисля за по-хубава.Честно казано, на мен ми е много удобна и спя спокойно когато си я сложа под корема и между краката. Незнам дали няма да спамя ако пусна линк към фирмата предлагаща ги, но ако желаеш мога да ти го изпратя на лични.
И аз си търся възглавница, моля те кажи от къде взе твоята, защото попадам само на такива от по 90 лева. Благодаря  Sunglasses

# 456
  • София
petty ами това е в младост, при пазара, близо до магазин зора, центъра се казва нещо от сорта на младост 1 мед или нещо такова, в този център ми се премести личния лекар и от там знам за този АГ. пак по спомен за името мисля че е доктор илиев, но обещавам повече инфо в понеделник, ще питам има ли възможност да приеме и други бременни за жк, ако искате Peace
на мен не ми е мн удобно там, но при липса на други места, не ми е се търси повече за жк по каса, че другата седмица имам да ходя и при моята си лекарка и докато се обърна ще дойде време за втората фм, а аз нямам още и кръвни изследвания....

# 457
  • София
Толкова ли е сериозно положението с местата за ЖК? това само в София ли? На какво се дължи, на липса на пари от касата или на някакъв бейби бум?  Wink

# 458
Здравейте и от нас.
Аз на 29.01 ще ходя за първи път на ЖК в болница Сердика при д-р Ташков. Водят го изключително добър и е някаква лудница там. Последния път чаках около час, за да ме прегледа. Той гледа също и в Надежда, но не води ЖК там. Иначе ще се следя и на частно при д-ра, който ме изражда първия път, че искам при него пак да раждам.
Бихте ли ми споделили  за токсоплазмозата дали минава по ЗК в ЖК? Предния път си ги платих изследванията 46 лв.

# 459
  • гр. Варна
Здравейте и от нас.
Аз на 29.01 ще ходя за първи път на ЖК в болница Сердика при д-р Ташков. Водят го изключително добър и е някаква лудница там. Последния път чаках около час, за да ме прегледа. Той гледа също и в Надежда, но не води ЖК там. Иначе ще се следя и на частно при д-ра, който ме изражда първия път, че искам при него пак да раждам.
Бихте ли ми споделили  за токсоплазмозата дали минава по ЗК в ЖК? Предния път си ги платих изследванията 46 лв.

Токсоплазмозата се поема от зк по жк.Аз в понеделник си я пусках,защото имам котка

# 460
Нямам думи направо!!!!  Не стига, че тоя "лекар" от Доверие, при когото бях на ЖК мин. път, се държеше отвратително , след като разбра, че ходя и на частно, и протакваше прегледите, за малко да родя в началото на 8 месец пак заради него, пък и не ми е пуснал безплатно това изследване.... Леле, колко клетви отнесе ако знаете....  #2gunfire
Момичета, как сте с перисталтиката? На мен много ми се дояждат ябълки, ама хапна ли и после е кошмар с ходенето до тоалетната.

# 461
  • София
Здравейте,момичета!

Моля тези, които са ползвали възглавница за бременни да споделят дали са доволни и точна каква са използвали!Ако може дайте и някакви линкове.Благодаря предварително!

Здравейте момичета,
аз преди месец някъде си взех възглавница за кърмене (така я наричат моята). Не е кой знае каква, но за цената си от 21 лв на мен ми върши страхотна работа. Гледах повечето оферти на тези възглавници - ми те ги продават на безбожни цени, затова реших да опитам първо с евтина, а ако има полза да се замисля за по-хубава.Честно казано, на мен ми е много удобна и спя спокойно когато си я сложа под корема и между краката. Незнам дали няма да спамя ако пусна линк към фирмата предлагаща ги, но ако желаеш мога да ти го изпратя на лични.
И аз си търся възглавница, моля те кажи от къде взе твоята, защото попадам само на такива от по 90 лева. Благодаря  Sunglasses

Здравейте, и аз искам да помоля за линкове за възглавниците, също като начало не ми се дават много пари... Благодаря  lovekiss

# 462
Защо не си ушиете или да дадете да ви ушият- май бях гледала някъде такава идея .Ще потърся  Peace ..така може да се регулира големината и твърдостта й.... само идея (аз ще поровя и ще пусна линк)
Докато рових намерих това  hahaha Joy https://www.facebook.com/photo.php?fbid=307855849337074&set= … ype=3&theater
Сега ще продължа сериозното търсене  Blush

Последна редакция: сб, 18 яну 2014, 19:02 от mini_moni

# 463
  • София
Цитат
жк ще ми го водят в един център на пазара в младост 1, на мен не ми е много в посоката, но това е положението. има много добри отзиви за този лекар, водел по принцип и проблемни бременности, но не съм сигурна в коя болница води и ражданията, като събера още инфо ще пиша Peace

elpet, страхотно! много ти благодаря Simple Smile ще чакам да пишеш Wink

иначе аз за Надежда чух много добри отзиви, но там не водят ЖК по здравна каса..

# 464
  • София
elpet, къде е това на пазара в Младост 1? Ти ме разби, не знаех, че и АГ кабинети има там.
Аз избрах да ходя в 25-то ДКЦ, но на пазара щеше да ми е много по-удобно, че ми е на две крачки от работа.

до метрото там има и медицински център младост мед-1, др Илиев ми води моето ЖК, както и на частно също съм при него. А пътувам чак от Надежда. При него има свободни места, ако някой си търси в района ЖК, и също така не е проблем да издава болнични с комисия на ТЕЛК.

petty ами това е в младост, при пазара, близо до магазин зора, центъра се казва нещо от сорта на младост 1 мед или нещо такова, в този център ми се премести личния лекар и от там знам за този АГ. пак по спомен за името мисля че е доктор илиев, но обещавам повече инфо в понеделник, ще питам има ли възможност да приеме и други бременни за жк, ако искате Peace
на мен не ми е мн удобно там, но при липса на други места, не ми е се търси повече за жк по каса, че другата седмица имам да ходя и при моята си лекарка и докато се обърна ще дойде време за втората фм, а аз нямам още и кръвни изследвания....

хахаха, я как се оказахме при един и същи лекар. Той ми води и предната бременност и съм много доволна. Изглежда малко разхвърлян от време на време, но е много точен и ВИНАГИ си вдига телефона, или ти връща обаждане! Жена му, бай дъ уей, е моята ендокриноложка. И нея я препоръчвам също.

Норичка, помня твоите перипетии с лекаря. Добре, че си намерила нов Simple Smile

За възглавниците - писах и във Фейсбук - не си давайте парите за тези неща, една обикновена възглавница върши абсолютно същата работа. Предният път си бях взела някъде по това време на бертони, спах с нея 2 месеца докато се прецака пълнежа, след това отиде на боклука без да дочака даже раждането на бебето Simple Smile След това ползвах обикновена възглавница от тези дето са малко по-големи, за диваните. Бебето така го кърмих няколко пъти, докато не разбрах, че най-удобната поза е като съм легнала настрани - така не се изкривявах и изморявах толкова. Според мен е една от ненужните покупки.

Общи условия

Активация на акаунт