Re:Güneşi Beklerken-В очакване на слънцето Тема 31 Лудо влюбен в теб.......

• 20 131
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
  • В света на мечтите... ❤
И на вашето внимание, съвременната версия на Менделеевата таблица  Mr. Green

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Мелис и Зейно сигурно са ги викнали в агенцията да се правят на модели  Mr. Green
Керем ако види Зейно с роклята ще е  Crazy Crazy

Joy Joy Joy

Направо измъква пръстена от джоба и на бегом към гражданското или там както му казват при тях  Mr. Green

# 556

Тоя ли е Гюнеш?  newsm78 Е, също красавец  Mr. Green Mr. Green
Никъв шанс  Stop Mr. Green

Не ми се вярва този да е,но пък не се знае,знае ли се  Thinking   Иначе,да,ако е той,никъв шанс Mr. Green

# 557
Според мен и да е хубавец, пак няма шанс  Mr. Green Mr. Green

# 558
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 559
# 560

Пепи и ти ли прихвана от Ренка Mr. Green

# 561
  • София

Нали пишеше, че ще излизат навън и ще ги видят. Може да са ходили в МОЛ-а  newsm78
Джанъм, това са ХанКер, не ЗейКер  Mr. Green Crazy
Много са ми сладки тия двамата  Crazy Crazy Crazy Crazy

ooooh! Голяма обърквация значи  Crazy С две думи К. и Ханде са заедно извън сериала, така ли?  Heart Eyes

# 562
  • Под Сините камъни
неее толкова е красиво че чак да ти се  Sick  Mr. Green

# 563

Аааа,добре  Mr. Green  Другия път по-малко красиво ще е,че да не си връщате поръчката  Mr. Green

Мишенце  Hug ,според мен са заедно,за да са толкова отпуснати в сцените с целувки и докосвания,или трябва да са си близки и в реалния живот,или да са страшно добри актьори и много свободни в поведението си,когато става въпрос за интимност.Те че са добри актьори е ясно,но да си лепнат такава целувка като тази,когато Керем си фантазираше,ми се струва малко по-сериозно положението от просто "игра".Лично мое мнение  Peace

# 564
  • София
....
Мишенце  Hug ,според мен са заедно,за да са толкова отпуснати в сцените с целувки и докосвания,или трябва да са си близки и в реалния живот,или да са страшно добри актьори и много свободни в поведението си,когато става въпрос за интимност.Те че са добри актьори е ясно,но да си лепнат такава целувка като тази,когато Керем си фантазираше,ми се струва малко по-сериозно положението от просто "игра".Лично мое мнение  Peace

И на мен ми минаха някакви такива мисли, ама викам да не се вкравам във филми  Laughing

# 565
Между другото може и наистина да са снимали нещо в този мол, защото имаше и други снимки и казват, че били на сета  Thinking И са с тези дрехи. Не знам вече  Joy Joy Joy
Но и аз мисля, че не им е чиста работата  Mr. Green
Онези снимки с прегръдката.. Ако Ханде е обвързана с Окан, защо се прегръща така с Керем  newsm78 Някакси не ми се струва нормално newsm78 Пък и онова интервю, в което се изпусна. Ако са приятели само няма и да й мине през главата думата sevgiler, та да я казва  newsm78
Химията няма да я коментирам, очевадна е и че преиграват в тия сцени  Mr. Green Голямо престараване  Mr. Green
Не знам  Joy Joy Joy Joy Аз съм си от отбор "Фенски сватби"  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 566
Абе в последно време ми се губят Жужка и Тинчето (не Саси,а другото Тинче)  Thinking  къде изчезнаха тез девойки  Thinking

# 567
Днес, дали ще ни зарадват с фрагман  ooooh! newsm78

# 568
  • София
Днес, дали ще ни зарадват с фрагман  ooooh! newsm78

Пишеше- сряда  newsm78

# 569

Общи условия

Активация на акаунт