Третокласници - 4

• 40 706
  • 755
  •   1
Отговори
# 645
  • В светлината на слънцето
И аз се присъединявам - чудесно е, когато децата имат възможност да видят с очите си нещата, които изучават. Peace
Тай, за лазарки не знам, но мисля, че не ви е много далече Александрово. Японци са направили уникален музей на тракийското изкуство, заслужава си да се види.  Peace

И от мен успех на състезателите утре.  Peace

# 646
  • В реалния живот
Ето две събития в центъра на София за Лазаров ден и Цветница

Университетска Ботаническа градина - http://www.ubg-bg.com/index.php?option=com_content&view=arti … mid=6&lang=bg

Етнографски музей - http://iefem.blogspot.com/2014/04/blog-post_7.html

# 647
lulumba, благодаря за идеята за Александровската гробница. Обмисляме го още за неделя.

Синът ми се върна от ВМС с черновата. Ако някой се сдобие със задачите, моля да ми ги прати.

# 648
Тай, в математическата тема вече са пуснали задачите и верните отговори, така че може да свериш. Аз пробвах, но девойката отсече, че не помни нищо, а черновата й е така разхвърляна, че май предпочитам да чакам официално да кажат резултати, отколкото да опитвам да се ориентирам по нея. Crazy Излезе по средата и каза, че задачите били лесни, само последната я затруднила. Това "лесни" на мен ми звучи обаче точно като претупано четене на условията и бързане. Mr. Green

# 649
  • Варна
Задачите тази година са абсолютна подигравка за добрите математици.(като разбира се моя не го слагам в това число) Wink Кажете ми моля верният отговор на последната зад. , че съм в движение и не мога да отворя линка от мат.турнири.

# 650
Деска, отговорът е Г - 1. И благодаря много за таралежите.  Hug

# 651
Ние нито на състезание, нито на математика отидохме, за сметка на това рисувахме за Великден  Grinning
Видях задачите.
Деска, верно никаква тръпка. Ама защо не слагаш твоя?! Такъв тип решават в училище по сборника на Евелина Динева ...
Ако са работели внимателно, ще имат верните отговори.
Стискам им палци за резултатите! Peace

# 652
  • Варна
Нашите не решават по Динева.
Моя е с 65т. Така и не се научи да бройка 3ци. Tired
А на 15та зад. 504-366= 238 според моя умник и оттам му отива задачата на кино. ooooh!

# 653
Аз естествено пак ще чакам официалния резултат.  ooooh! Не ми се занимава да сверявам задачите по това, което е драскала на черновата. Така или иначе след някои и друг ден ще се знаят. Важното е, че отиде с желание и след състезанието й дойде тръпка да се яви следващата учебна година на всичките възможни (на чист български - уау  Mr. Green), но вече подготвена. Да видим де - до есента има време, дано не й мине. Че този период на "нищонеискам" беше ужасен. Thinking

# 654
  • Варна
Наистина тази година задачите са доста лесни, не че се е справил  ooooh! Гледах задачите и за четвъртокласниците, освен една задача с лице на фигура нищо друго, което да затрудни и третокласник  Thinking

# 655
Нашите не решават по Динева.
Моя е с 65т. Така и не се научи да бройка 3ци. Tired ooooh!
Не е единствения. Сто пъти обясних, когато има такива задачи да започнва с единичните, после двойните и т.н., но "дървената глава" си знае неговото. Брои, брои и все изпуска по някой.  ooooh!
На черновата е решил подробно всичките задачи. Има 11 верни и 4 грешни. Поне се е постарал. Грешките му идват от четено-недочетено условие. Tired Мисля, че резултата, ще е 53 точки. Общо взето, това бяха и моите очаквания. Този път не успя да ме изненада.  Mr. Green Като цяло, намирам задачите от тазгодишното ВМС за лесни.
Деска и аз искам задачите от "Таралеж"-а.   

# 656
При Теди основният проблем е препускането по условието. Чете до средата, че и по-малко, и бърза да пише. После - не било компютри, а компоти. Crazy ooooh!

# 657
Браво на всички деца явили се на състезанието, независимо от резултатите.

Моя не беше записан,  но дори да го бях записала, нямаше да може да отиде. Влизам и да се оплача, че в петък сутринта каза ,че сме имали комари. Имаше пъпчици по ръцете. До следобеда, о, ужас, цялото лице му беше в пъпки. Оказа се бактериална инфекция. Целия е лилав, мажа го с някакви лекарства. От къде я е пипнал, не ми го побира главата. Ще си остане идната седмица у дома.  ooooh! Tired Утре в 7 сутринта ще го водя при личната, рано, рано, по тъмно да не го вижда никой, че е страшен за гледане. Ако го види някое дете от класа, ще му се присмиват после.

# 658
vela, много неприятно. Дано бързо мине. Praynig
Тази сутрин я натиснах да погледне задачите и да каже какво е писала. Този път резултатите ни май ще са плачевни. Mr. Green През задача се плесваше по челото - не прочела докрай условието, но бързала да пише отговор. Ако има 20 точки ще черпя. Mr. Green

Честит празник на всички малки, големи и по-големи цветя!

# 659
vela, много неприятно. Надявам се бързо да се оправи детето. Не знам какъв тип е обрива, но когато моят син беше с варицела го мажех по препоръка на дерматолог с един препарат Джинджира -   Ето този е. Под формата на спрей е , но консистенцията е гъста и може да се пръсне на ръката и от там да се нанася на всяка пъпка с клечка за уши например. Това намалява сърбежа, предпазва от възпаление и набиране на течност. Ако се разрани , също подпомага зарастването. Консултирай се с педиатъра, дали може да се използва при вас, за да се тушира бързо видимият ефект и да не му е дискомфортно на детето. Стискам ви палци.

lulumba, абсолютно разбирам за какво говориш. Що ми трябваше да гледам тестове и да проверявам  Laughing Изумителни грешки от рода, че не може сам да си разбере написаните цифри и вместо нула смята с шест. Голям смях падна вкъщи.

Честит имен ден на всички цветя !

Общи условия

Активация на акаунт