Как да разбера истината?

• 5 812
  • 69
  •   1
Отговори
# 60
  • София
mrm, това е ужасно! Това с биенето на инжекции ми извика асоциация веднага - навремето братовчедка ми така разказвала на майка си, че им бият инжекции в градината и когато леля се поинтересувала какви са тия инжекции всеки ден се оказало, че едната леля ги боде с игли по ръцете, ако не слушат.  Shocked

А аз тази седмица имам разговор с психолога и с директорката. Откакто подлагах лелите на кръстосан разпит са крайно мили, чак странно ми се вижда. Детето ми спря да се шамаросва като се изхожда, поне не съм я виждала скоро да го прави. Но пък се удря по главата, когато направи беля, което не ми харесва никак. От друга майка научих, че е имало и проверки от инспектората докато Йоанна беше болна. Не знам какво са установили при тази проверка и дали ще има последствия в случай, че има нарушения.

# 61
Запис в темата. Ще следя с интерес. Имаме подобен проблем - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=768406.0;topicrefid=4 .

# 62
  Момичета не ми се пише надълго, само ще ви спомена това ,което ми прави впечатление. И в детската градина и после в първи клас и сега / в друго училище/ госпожите им развиват теории, че това, което се случва там не бива да се коментира вкъщи ooooh! Не знам що за подход, но изобщо не съм съгласна. Моя син не успява да пази тайните, понеже така е научен , че в семейството си споделяме всичко и ни казва...

# 63
  Момичета не ми се пише надълго, само ще ви спомена това ,което ми прави впечатление. И в детската градина и после в първи клас и сега / в друго училище/ госпожите им развиват теории, че това, което се случва там не бива да се коментира вкъщи ooooh! Не знам що за подход, но изобщо не съм съгласна. Моя син не успява да пази тайните, понеже така е научен , че в семейството си споделяме всичко и ни казва...
В този случай, ако детето е по-голямо може да се пробва с въпроса : "Какво ти казаха да не казваш в къщи?" или някой друг близък човек да разговаря... Все пак децата, ако са убеждавани да не казват на мама, може да кажат на бате  Wink

# 64
 Аааааааа , той направо си споделя всичко. Обаче при една случка в първи клас, която завърши драматично за дете от другия клас, доколкото разбрахме, защото всички мълчаха и се опитваха да потулят всичко, предния ден ги взимам заедно с братовчед му. И нашия казва" Мамо пък днес стана ..."и разказва и в същия момент племенника възмутен"Ама това не трябваше да го споделяме с никой, госпожта каза така"
Е , ми случката на следващия ден най-вероятно нямаше да се случи ако всички деца бяха разговаряли с родителите си а не крили! Confused

# 65
mama irina , smile3501 на детето! Как ми се иска и ние така да разговаряме...
Премълчаването никога не е довело до решаване на проблеми. Само може да се избегне отговорност за известно време...

# 66
Да, то наистина си е такова. Баща му е такъв, всичко си казва и нищо не може да скрие. То и аз де, но понякога за да не засегна или убидя някой си премълчавам Blush Дано в пубертета да не се промени Mr. Green
 А за яслата се сетих нещо. Той ходи за малко в два различни града. Та в първата вече ще го изписват , защото щяхме да се местим. И аз помолих да му направят снимки с децата и персонала да има за спомен. Същия ден обаче едно от момиченцата беше рожденничка и майката/колежка на мъжа  ми / ме помоли да направят снимки и на РД, защото няма апарат. И аз сутринта обясних как се ползва и като го взимам разглеждам снимките и какво виждам: Направили две клипчета много кратки, без да искат. на едното се вижда как лелята посяга да перне едно момченце Confused А беше една млада и симпатична и никога нямаше да си помисля, че може да се държи така с децата ако не го бях видяла с очите си.

# 67
Млада и симпатична? Какво ли ще причини на децата, докато се пенсионира?  #Cussing out Личното ми мнение е, че който удря дете е за психиатрично лечение и затвор.  #2gunfire Независимо от обстоятелствата.
...иначе клипчето си е било готово за YouTube... още повече, че сами са си го направили и не могат да възразяват, че са им нарушени правата  Mr. Green

# 68
Абе знам аз, но не е доказателство в съда за нищо, нали знаете? Те даже не са разбрали, че са го направили! Mr. Green

# 69
Абе знам аз, но не е доказателство в съда за нищо, нали знаете? Те даже не са разбрали, че са го направили! Mr. Green
за съда незнам, но би събрала доста "фенове" в мрежата  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Високия обществен интерес ще бъде причина най-малкото да и набият шута от яслата

Общи условия

Активация на акаунт