Тренировки в домашни условия: Тема 42

• 37 991
  • 732
  •   1
Отговори
# 690
  • София
За днес отчитам две тренировки -
1. 10 минути корем от ФБ
2. Мъчение за глутеус и бедра

С разгряването и разтягането ми дойде повече от час тренировката, много добре се раздвижих  Heart Eyes

Меги, нормално е да качиш някое кило в началото. Мисля, че от уплътняване на мускулите идва, не знам точно. Не качваш мускули, а просто ги уплътняваш, тъй като работиш с тях, а досега са мързелували. Тренирай си и не се притеснявай за тези кг. Аз качих 2 кг откакто тренирам, но това не са мазнини.

Клек, моля те кажи какъв ластик купи и всички подробности  Praynig
Тамън преди няколко поста питах за ластик, защото и аз искам да си взема.

# 691
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Аз да се отчета, че продължавам по програма  Party Малко ми беше лесно днес, даже като свърши тренировката и се учудих, викам си "и това ли беше само?"   Rolling Eyes  Бях готова за още  Mr. Green

Благодаря  Hug Като спра кърменето, което ще е скоро ако продължавам да се запушвам, но това е др. тема, ще го пробвам. Има ли марка, от която си доволна?

Меги, никакво отказване, пък и 2 седмици нищо не са, освен това на един и същ кантар ли се теглиш, по едно и също време? 1-2 кг. може да са задържане и на вода  Thinking Един момък беше свалил 10кг за 24 часа с дехидратация, не знам дали сте чели за това  Crazy

# 692
Оле момичета, аз изобщо не съм наясно с тези други форуми, да не  говорим, че и термина баннат не знам какво означава. Моля ви се, ако ще ходите някъде предизвестете тук къде да ви търся  Heart Eyes За мен важна е компанията ни, която е супер! Всички тук сте много отговорни дами, с висока самодисциплина, тонът винаги е приятелски и умерен, с една дума ценни сте ми.

И да се отчета, за днес йога плюс коремни мускули.

Yulita на мен много ми допада "hatha youga", ако искаш набери това в you tube. Тренировките са съвсем достъпни и приятни за изпълнение, темпото също е приятно, има и неща, които са за доста напреднали, от които не съм, но с времето поне ставам по-пластична, което ме удовлетворява.

Последна редакция: чт, 30 яну 2014, 15:54 от !Diva!

# 693
А
Благодаря  Hug Като спра кърменето, което ще е скоро ако продължавам да се запушвам, но това е др. тема, ще го пробвам. Има ли марка, от която си доволна?

Дано да не го отчетат като реклама - доволна съм от продуктите на UNIVERSAL.
Но да знаеш, че и бърнър и карнитин се пият временно и после с почивки, защото тялото свиква като с всяко друго.
Принципно съм доста предпазлива към добавките и затова се старая да взимам продукти на големи световни компании с идеята, че има контрол над качество, чистота на съставки и прочее.

# 694
Вив, ето такъв е:
http://www.pagbg.com/modules/eshop/products/images/38/image_1226_3753_thumb.jpg
Беше захвърлен в един кош с намалени стоки, явно доста време са го прехвърляли, защото продавачката не знаеше какво е точно!
От магазин за джунджурии и струваше 5лв.  Laughing

# 695
Аз очевидно и двете Замунди бях пропуснала...За алтернативния форум разбрах едва вчера.

Вчера без тренировка.

Меги,специално за теб го пиша-нормално е да качиш кг в началото,никакво отказване.Според мен скрий кантара или се качвай на него най-много веднъж месечно.

Има нещо,което прочетох от Инес Субашка и много и хареса.Накарала една мацка,която тренира с нея и няма прогрес,да снима абсолютно всичко,което слага в устата си.Хапка-пет ,все едно.ВСИЧКО!
Оказало се,че точно хапките от това и онова ,уж незабелязано вмъкнати е менюто,обръщат каруцата.

Според мен,друг вариант е да консумираш обилно храна,която не ти понася.

Четвърти и много възможен вариант е да приемаш твърде малко калории.

Вероятно нещо куца в храненето ти. Peace

# 696
  • София
Вив, ето такъв е:
http://www.pagbg.com/modules/eshop/products/images/38/image_1226_3753_thumb.jpg
Беше захвърлен в един кош с намалени стоки, явно доста време са го прехвърляли, защото продавачката не знаеше какво е точно!
От магазин за джунджурии и струваше 5лв.  Laughing

Ти си страшна късметлийка  Heart Eyes
Ще чакам да споделиш впечатления от него.
Аз искам ластик като на Хр. Парова, без тези черните части, просто един кръг.
Дали ще намеря обаче е друг въпрос.

# 697
  • Stavanger,Norway/ Varna
Днес реших да е нетренировъчен ден. Много ми е изморено, изнервено... предменструално и смотано и реших да не се насилвам. Даже ще заредя с една чаша червено вино за нервите по- късно  Tired

# 698
Мавина много благодаря за линковете с тренировките на Зузка  Hug

Само ако може за ми обясните коя програма каква е, че въобще не ги разбирам  Embarassed

А откъде да си купя ластик за тренировки? В Спорт депо има ли и какво да гледам, нещо да ме посъветвате?
За Зузка ли питаш относно програмите или като цяло?  Hug
Защото ако питаш за тренировките на Зузка мога да ти кажа или за Джаки и Боб...за
другите не съм много на ти  Blush
В самото начало тренирах със Руми ,определено постигнах с нея много добри резултати  Peace

# 699
Днес реших да е нетренировъчен ден. Много ми е изморено, изнервено... предменструално и смотано и реших да не се насилвам. Даже ще заредя с една чаша червено вино за нервите по- късно  Tired
  И аз съм така, нищо не ми се прави....

# 700
Два дни не бях тренирала. Нагази ме и някакъв грип и имах нужда предимно от раздвижване. Затова днес отчитам с Ellen Barrett - Grace plus gusto, 47мин.

Преди два дена ми се случиха едновременно три неща, които не ми се бяха случвали от една година - рожден ден, сваляне на килограм тегло (нали забременях и катерех само нагоре) и МЦ  Mr. Green  Joy
Ама че работа! Надявам се сега хормоните ми да се нормализират и да започна да свалям.

# 701
  • Бостън/Провидънс/Ню Йорк
  И аз съм така, нищо не ми се прави....

и аз съм така ..... Много изморено, отпаднало и сънено.....
но не се сдържах и направих това
Скрит текст:
Наканих се от много време  да си направя овкусено филе от риба тон със сол и череп пипер, естрагон, това нещо престоява на тъмно и студено - 1-2 дни - като суши върху листенца от салата айсберг ... обожавам !!!

Време е за почивка и   #2gunfire учебничета

Хубава вечер дами

# 702
  • София
Мавина много благодаря за линковете с тренировките на Зузка  Hug

Само ако може за ми обясните коя програма каква е, че въобще не ги разбирам  Embarassed

А откъде да си купя ластик за тренировки? В Спорт депо има ли и какво да гледам, нещо да ме посъветвате?
За Зузка ли питаш относно програмите или като цяло?  Hug
Защото ако питаш за тренировките на Зузка мога да ти кажа или за Джаки и Боб...за
другите не съм много на ти  Blush
В самото начало тренирах със Руми ,определено постигнах с нея много добри резултати  Peace

Да, за тренировките на Зузка, които пусна, от руските торенти.
 Понеже си ги изтеглих, да знам коя програма - каква е, че по имената не им личи.

# 703
  • Има много детски смях.
Cioccolata , благодаря за разясненията!
И аз преди цикъл съм изстискана откъм сили и воля и не тренирам. Кофтито е, че и първите 1- 2 дена не тренирам /болки и обилност, не за друго/ и така прекъсвам цикъла... Но пък- насила хубост не става, са казали мъдрите хора  Laughing
Днес тренирах следобяд, вместо сутрин, утре сутринта- отново. Румяна, упражнения от онлайн клуба. Беше яко силова тренировка, екстра ми дойде, почти не се изпотих, само се натоварих. След това хапнах две малки кюфтенца / близо 3 часа преди тренировката бях хапнала малко сурови бадеми и усетих, как до 30 минути ще пригладнея/. Сега с чаша бяло вино в ръка чакам мъж ми да се прибере и да вечеряме. С храната днес съм супер стриктна, вчера- почти  Laughing

# 704
Вивиан ,всяко едно нещо от тях е тренировка.Ако искаш ги карай подред ,ако искаш си избирай според това какво ти се прави.
Аз си ги избирам според времето най-вече  Embarassed
Няма друго момиче от тук дето да тренира толкова малко като време  Blush  Laughing
Избирам си по-дълги тренировки през почивните дни и то може би най-много 2 пъти в месеца.Повечето ми тренировки са или по 10мин. или 12мин. или 15 най-много  Peace
За това тренирам със Зузка ,защото първо повечето и тренировки са много кратки...второ-много интензивни и се натоварваш доста и трето -независимо от първите две точки ,оформяш мускули и постигаш хубаво тяло  Peace

Общи условия

Активация на акаунт