Дали е свършил в мен??

• 48 303
  • 219
  •   1
Отговори
# 75
Някой от вас работи ли, или учите още?
С какви пари ще гледате бебето?

И двамата работим, финансово съм напълно сигурна че ще се справим (проблемът е че той не е сигурен)
А сама би ли могла да се справиш?

# 76
Слушай сега - казваш му, че искаш с презерватив да си по-спокойна. Взимаш пълната торбичка и си пъхаш сперма във влагалището. Виж там, прочети кое е сперма, кое влагалище.  И като забременееш , вдигаш рамене - ми те не са 100 % сигурни. И ще си го гледкате.

Joy Joy Joy Joy

# 77
Авторке, ти добре си сигурна, че ще се справите, но не прави нищо на своя глава!  За това е нужно 100% желание от двама души, 200% любов и тогава и с 50% финанси е възможно. Но решението се взима от двама. Не се връзва така мъж.

# 78
Слушай сега - казваш му, че искаш с презерватив да си по-спокойна. Взимаш пълната торбичка и си пъхаш сперма във влагалището. Виж там, прочети кое е сперма, кое влагалище.  И като забременееш , вдигаш рамене - ми те не са 100 % сигурни. И ще си го гледкате.
Joy Joy Joy Много идейно! Като нищо скоро може да има тема - Дали си уцелих влагалището? Joy Joy

# 79
Трещерица,страшен номер ще е Joy Joy  hahaha

# 80
Joy Joy Joy Много идейно! Като нищо скоро може да има тема - Дали си уцелих влагалището? Joy Joy

Може да има и тема- ама то повечето изтече, не трябва ли да лежа цял ден...

Този юнак поне казвал ли е думите "обичам те"?

# 81

Може да има и тема- ама то повечето изтече, не трябва ли да лежа цял ден...

Този юнак поне казвал ли е думите "обичам те"?

Този юнак е казвал „ не те обичам, а те обожавам.“ Той е на 27 живеем от доста време заедно и аз знам че е така усещам го , чувствам го. И също така знам че ще е с мен и до мен каквото и да става, а относно „пръстенчето“ сгодени сме и ще се венчаем на 19-ти май  Wink

# 82
Сладуранка! Laughing

# 83
От едно свършване едва ли си забременяла. Не става толкова лесно. Peace

# 84
Да му пишем ли във фейсбук и да го питаме дали е свършил в тебе?  Rolling Eyes

# 85
"От едно свършване едва ли си забременяла. Не става толкова лесно. Peace"

О, да, става:)

Обаче: щом като сте сгодени и ще се жените, какви са тия полвинчати
работи и пазене? Действайте и каквото стане.

Макар че не е много романтично булка с корем, ама какво да се прави...

# 86
Извинявам се за спама  Hug, работя в адвокатска кантора и точно такова дело имаме сега , жената се бори за припознаване от бащата и евентуално издръжка, но съдът реши, че е забременяла с измама и мъжът не носи отговорност    Simple Smile

# 87
От едно свършване едва ли си забременяла. Не става толкова лесно. Peace
А как става?

# 88
Извинявам се за спама  Hug, работя в адвокатска кантора и точно такова дело имаме сега , жената се бори за припознаване от бащата и евентуално издръжка, но съдът реши, че е забременяла с измама и мъжът не носи отговорност    Simple Smile
Как се забременява с измама? Интересно ми е.

# 89
На 12 не следва да отваряш крака, а да отвориш книга
и да се просветлиш малко.

" дали е възможно да е свършил без да е разбрал"

Ако беше чела, щеше да знаеш. Ако беше чела, щеше и да си малко
по-добре финансово обезпечена, може би. Може би щеше да си
хванеш партньор с малко повече класа, който няма да те лъже
и който ще иска от тебе дете с любов, хъс и дух, а не просто-
ако ми дойде и ако стане.

Ей затова се дразня, че млади момичета живеят безсъзнателно като
животинки, че си провалят живота и си стесняват хоризонтите.

Така... Може би не съм сексулно ограмотена защото секса никога не ми е бил фикс идея. Другото което е къде в България освен във форумите (къде информацията е толкова кръстноречива, та даже и на места апсурдна и толкова невярна) би моголо да се получи добро сексулно образование?

Пързалка било, разтуряме седянката.

Общи условия

Активация на акаунт