Дали е свършил в мен??

• 48 282
  • 219
  •   1
Отговори
# 105
Аз пък искам да попитам........оргазъм получавала ли си?

# 106
Сега четох за ранни тестове за бременност.

onesecond, виждам че четеш. Сигурно си чела и за женска еякулация. Моят въпрос, за евентуалното несвършване на партньора ти, беше свързан с това явление.

# 107

И също така- къде се намира маточната шийка.

# 108
Мамсита, донякъде съм сколнна да се съглася с теб. За мен е важно когато някой търси съвет, да му бъде даден такъв, а не да се заклеймява колко е неграмотен и неинформиран. Не обичам и да поставям хората в някакви категории.  Peace

# 109

И също така- къде се намира маточната шийка.
Ама моля ви се, спрете с долните си страсти! Авторката каза, че няма да ви отговаря! Crossing Arms

# 110
Ще падна, честно  Laughing. Особено ми е интересно да чета задълбочените анализи и критики на някои от потребителките. Тези просветлените от всевишния и от някои видове извънземни.

Към авторката- честито първо за предстоящата венчавка. Пожелавам ти да си много щастлива булка и много щастлива и обичана съпруга. (вече разбрахме, че твоят човек много те обича, отговаряйки на глупаво зададен въпрос). Първо те съветвам да се вземеш в ръце, слез на земята и се отърси от тези емоции. Изчакай 3 дни и си направи тест, а през това време се старай да запазиш самообладание и сподели с партньора си какви са ти притесненията и обсъдете възможностите. Изяснете се както се казва. Другото, което можеш да направиш е наистина малко да почетеш на тема секс, защото съм сигурна, че вече сама осъзнаваш колко е абсурден въпросът ти. Освен да те успокоим и да ти дадем някои напътствия- няма как да ти помогнем с друго. Не гадаем и не виждаме в миналото, за да знаем какво се е случило по време на половия Ви акт.

# 111
Също така се надявам авторката да подслажда брачния живот и с
орална любов.

И й пожелавам да не пуска теми от рода на, "къде да си направя циту на маска".

# 112
Мамсита, донякъде съм сколнна да се съглася с теб. За мен е важно когато някой търси съвет, да му бъде даден такъв, а не да се заклеймява колко е неграмотен и неинформиран. Не обичам и да поставям хората в някакви категории.  Peace

Е, какъв съвет да й дам - следващият път гледай по-внимателно в шепата на съпруга си.  

# 113

Е, какъв съвет да й дам - следващият път гледай по-внимателно в шепата на съпруга си.  

Има и по-добър съвет. Мястото на семенната течност при тоя вид пазене
не е в шепата на мъжа, а върху бюста на жената. Някак по-еротично. Казват,
че и било полезно за кожата.

Ух, ще стане петъчно.

Но някак си е неуважително ценният генетичен материал на мъжа
да се третира като отпадък.

# 114
Ще падна, честно  Laughing. Особено ми е интересно да чета задълбочените анализи и критики на някои от потребителките. Тези просветлените от всевишния и от някои видове извънземни.

Към авторката- честито първо за предстоящата венчавка. Пожелавам ти да си много щастлива булка и много щастлива и обичана съпруга. (вече разбрахме, че твоят човек много те обича, отговаряйки на глупаво зададен въпрос). Първо те съветвам да се вземеш в ръце, слез на земята и се отърси от тези емоции. Изчакай 3 дни и си направи тест, а през това време се старай да запазиш самообладание и сподели с партньора си какви са ти притесненията и обсъдете възможностите. Изяснете се както се казва. Другото, което можеш да направиш е наистина малко да почетеш на тема секс, защото съм сигурна, че вече сама осъзнаваш колко е абсурден въпросът ти. Освен да те успокоим и да ти дадем някои напътствия- няма как да ти помогнем с друго. Не гадаем и не виждаме в миналото, за да знаем какво се е случило по време на половия Ви акт.

Благодаря ти много за пожеланията, разибрането и отделеното време. Права си вие не можете да знаете какво се е случило и да ,наистина имам нужда да поговоря с някого, да споделя с някого... един вид да си излея душата, защото не съм коментирала с никого случилото се и си го държа в себе си и ми се събира доста тези дни.  Cry

# 115
"наистина имам нужда да поговоря с някого, да споделя с някого... един вид да си излея душата"

Обикновено в такива ситуации обожаващият те бъдещ съпруг е идеална публика.

Ние не сме толкова добра, както виждаш.

# 116
Чакай сега, нали беше въпросът спермата къде се е изляла, сега пък душата.

# 117

Според източните учения жената няма душа, докато някой не си излее
спермата в нея:)

# 118

Според източните учения жената няма душа, докато някой не си излее
спермата в нея:)

Значи въпросът пак остава разчекнат - в жената ли е душата или в шепата.

# 119
  • Бургас
Ох, посмях се много. Признавам си.
Първо искам да кажа: Човека е казал, че е свършил в шепата си - значи е свършил там. За какъв дявол да лъже?
Ако авторката много иска бебе, а мъжа се опъва: да му каже, че е на хапчета и няма да гадае къде са поповите лъжици. Леле давам съвет за измама.  ooooh! Нищо живота помни много такива случки.

Някак тъпо седи въпроса в този раздел.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт