Дали е свършил в мен??

• 48 286
  • 219
  •   1
Отговори
# 90
Слушай сега - казваш му, че искаш с презерватив да си по-спокойна. Взимаш пълната торбичка и си пъхаш сперма във влагалището. Виж там, прочети кое е сперма, кое влагалище.  И като забременееш , вдигаш рамене - ми те не са 100 % сигурни. И ще си го гледкате.
Извинявам се за спама  Hug, работя в адвокатска кантора и точно такова дело имаме сега , жената се бори за припознаване от бащата и евентуално издръжка, но съдът реши, че е забременяла с измама и мъжът не носи отговорност    Simple Smile

Няма праблем, може би грешката е в мен защото не описах ситуацията напълно, само че мислех, че няма да се наложи да навлизам чак в такива подробности и че няма да бъда толкова обвинявана и съдена.  Embarassed   bouquet

# 91
малко преди да си го извади почуствах нещо като пулсации и после бях доста по-мокра от обикновеното.

Възможно е той въобще да не е свършил. Ти не пулсираш ли понякога?  Thinking

Пак да попитам, дали въобще е свършил?

# 92
Този юнак поне казвал ли е думите "обичам те"?
onesecond, чак ти се чудя защо отговаряш на тези просташки въпроси, от които не просто лъха, а струи злоба и презрение. За мен би било под достойнството ми да продължавам да разпалвам нечии долни страсти.

# 93
onesecond, чак ти се чудя защо отговаряш на тези просташки въпроси, от които не просто лъха, а струи злоба и презрение. За мен би било под достойнството ми да продължавам да разпалвам нечии долни страсти.
Много е адекватен върпосът , изобщо не е просташки. Ехее, че и разпалване на долни страсти Joy

# 94
От едно свършване едва ли си забременяла. Не става толкова лесно. Peace
А как става?
Всички знаем как става. С овулация. Не че няма забременели и по време на цикъл и т.н .Но поне аз забременях трудно и ми се струва , че с едно свършване и то в себе си , едва ли ще стане бебе.

# 95
# 96

Знаеш ли много си права, просто съм прекалено емоционална и твърде импулсивна в дадени моменти. Наистина много ти благодаря отново   bouquet ОТ ТУК НА ТАТЪК СПИРАМ ДА ОТГОВАРЯМ НА „тези просташки въпроси, от които не просто лъха, а струи злоба и презрение“!
invierno  искрени благодарности  Hug   bouquet  Heart Eyes

# 97
Сега четох за ранни тестове за бременност. Този на който попаднах е с марка „Престо“ какво ще кажете за него, някой пробвал ли го е?

# 98
# 99
Но в случай, че не си бременна, ето какво:

"Обожавам те" е захаросана глупост. Дайте малко по-прозаично.
Нещо в стил на: "От много време сме заедно, аз имам голямо желание
да създадем дете, нека започнем да правим опити."

И чакаш неговото мнение.

Защото, миличка, със или без злоба, Човек не се прави със смесване
на лигави течности, а с една идея дух и мерак от ДВАМА родители.

Така стават деца на духа, а не нови полусъзнателни животни.

# 100
Сега четох за ранни тестове за бременност. Този на който попаднах е с марка „Престо“ какво ще кажете за него, някой пробвал ли го е?
Ще ти кажа да изчакаш. Сега ще си внушиш куп признаци, симптоми,  нищо чудно и коремът ти да започне да расте. Ако си бременна , аз ще го гледам. Споко. Wink

# 101
Много е адекватен върпосът , изобщо не е просташки. Ехее, че и разпалване на долни страсти Joy

За мен въпросът никак не е адекватен. Кои сме ние да се месим в личните отношения на двама души, които дори не познаваме?!? А и предвид предните постове на въпросната съфорумка, мога да подозирам защо бе зададен въпроса и с каква цел. Ако отговорът бе "да" щеше да има коментар от рода на "ами те мъжете са готови да кажат какво ли не, за да спят с теб", "и ти си толкова наивна да му вярваш???" или нещо подобно, ако отговорът беше "не", коментарът щеше да е в стил "и аз така предполагах, толкова си наивна...".
Мамасита, ние с ММ сме създали децата си с любов, а не с дух и мерак.

# 102
Ако си бременна , аз ще го гледам. Споко. Wink

Айде, да гледаш и моето, ако се реша на второ, че като знам първото какво беше ревливо.... Mr. Green

# 103
Ако си бременна , аз ще го гледам. Споко. Wink

Айде, да гледаш и моето, ако се реша на второ, че като знам първото какво беше ревливо.... Mr. Green
Ще го гледам. Заедно с моето. Да не е самичко. Wink

# 104
" Кои сме ние да се месим в личните отношения на двама души, които дори не познаваме?!?"

Ами всъщност те ни въвличат в личните си отношения, като изкарват
спалните си преживявания и дори секретите след секс на показ.

Аз лично предпочитам да подпитам за емоции и социално положение,
отколкото картинно да почна да описвам, че е трябвало да търси желеобразна
консистенция и мирис някъде посредата между горски гъби и мъжка лисица.

И после да питам знае ли как миришат горските гъби и лисиците.

Освен това сме лично засегнати, когато подобни шматки раждат и възпитават
бъдещото поколение. Разбира се, че ще се опитаме да им влеем малко акъл, доколкото
може. Преди отрочето от инцидента да е влязло в политиката примерно...

Общи условия

Активация на акаунт