Дали е свършил в мен??

• 48 270
  • 219
  •   1
Отговори
# 180
ама то иначе е лесно на някой мъже- аборт да кажат. Така се отърват, щото не е на техния гръб, а на жената всичко се пише! Ама който не е готов за дете да не прави секс или си има едно чудо изобретение- презерватив в крайна сметка. Винаги има някакъв минимален % от забременяване при дори обезопасен полов акт...

# 181
а момъка на колко е ако не е тайна.

27

То всички сме се чудили, но сме били далеч "по-логични" в чуденето си.

# 182
И аз съм се чудила няколко пъти дали съм бременна , Test Shure chek ми отчете положителния резултат още на 1вата седмица бременност ,така че вместо да седиш тук и да пишеш до сега да беше направила теста

Той е на 27.

# 183
Аз пак не мога да разбера...ще се женят, обожават се.

Мъж, който обожава, рано или късно не се сдържа- щеше
досега да имат поне 2-3 "бели", със или без забременяване.
Явно затова авторката се притеснява, че може да не се е сдържал...

# 184
  • на правилното място, в точното време
deess, Jeni_E, kremika, Lili Sirakova, Mamacita Bandida, Mary_S, megg, petrunka, Plamache_, plodovo_mlqko, Radika, sapna, tin4ety, zveti81, Бендер, Дидичка, камъчка, малката лисичка, Мира 77, облачето хей, случайна непозната,  (+ 19 Скрит/и) и 16 Гости преглежда(т) тази тема.

Авторката, темата ти отдавна се превърна в зрелищна арена. Помоли модератор да я заключи.
Преди време наистина тук можеше да получиш адекватен съвет и отговор, без да те ръфат и да ти се присмиват разни отракани лели. Имат си едно понятие с което се кичат- ССФ  и всеки, който не отговаря на него, бива безмилостно сдъвкан и изплют.
Много жалко, че бг-мамма се превърна в едно жалко място, в което разни недооценени и недоклатени лели се надцакват.  

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 7 нови отговора.

У, бре, интерес  Sick

# 185
И аз съм се чудила няколко пъти дали съм бременна , Test Shure chek ми отчете положителния резултат още на 1вата седмица бременност ,така че вместо да седиш тук и да пишеш до сега да беше направила теста

На 27 е, финансово стабилни са, сгодени , ще се женят.  

# 186
  • Бургас
В темата нямаше да има нищо смешно по принцип. Но да питаш Милото дали е изтървало, той да ти каже не и ти пак да се чудиш "Ама дали пък ?". Ми не си е не. Я да мислим трезво. И защо по дяволите си помним на коя дата сме правили секс?
Айде ние от една година и нещо правим опити за бебе, налага ми се да помня. По преди да навършим заветното време осъзнати опити не съм си давала зор. Кога падне.
Директно питам авторката: Само с милото ли си била в този период? Може и да е груб въпроса, но пък е реален. Защото ако има бебе и Милото е убедено, че не е изтървало става страшно.

# 187
ама то иначе е лесно на някой мъже- аборт да кажат. Така се отърват, щото не е на техния гръб, а на жената всичко се пише! Ама който не е готов за дете да не прави секс или си има едно чудо изобретение- презерватив в крайна сметка. Винаги има някакъв минимален % от забременяване при дори обезопасен полов акт...
Ама пък и жената, като не иска всичко да е на нейния гръб на първо място тя трябва да помисли за себе си, в случая да се пази.  Така, че не е луд този , който яде баницата Peace

# 188
Абе верно и правил ли е тоя номер и друг път? и наистина къде в свършил този човек за бога  baby_neutral

Случвало се е няколко пъти, но по принцип свършва някъде върху мен.

Търси внимателно, истината е някъде там...

А, вие... с младежа, с какво се занимавате (професионално, имам предвид)?

# 189
Ама пък и жената, като не иска всичко да е на нейния гръб на първо място тя трябва да помисли за себе си, в случая да се пази.  Така, че не е луд този , който яде баницата Peace
е тя жената си е опекла питката тук в случая- май  и се иска детенце. А то няма нищо лошо в това да искаш дете Simple Smile. Вече ако самата тя не иска твърдо дете- да се пази разбира се...

# 190
Някъде тук, някъде там, скоро ще го прелъже да свърши на точното място.

# 191
, Много жалко, че бг-мамма се превърна в едно жалко място, в което разни недооценени и недоклатени лели се надцакват.  
Ок, хайде да чуем тогава мнението на доклатената  Laughing

# 192
onesecond ни споделя надеждата си да има бебе.

# 193
А през устата забременява ли се? newsm78
Зависи.  hahaha И през пъпа също.
Най - вече от басейн или тоалетна чиния...така съм чувала Laughing
и от тоалетна чиния ,ако седнеш преди другия да е станал  Crazy
Бляк! Sick За да е седнал мъжът ми на тоалетната чиния сигурно върши голямата работа и хич не би ми се искало точно в тоя момент да седна в него Mr. Green Joy

# 194
Вие се смеете,но аз зарязах едно гадже,защото свършваше директно върху килима.Беше много гадно,добре че ползвахме чужда квартира за срещите си. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт