Име на Момченце

• 11 650
  • 191
  •   1
Отговори
# 75
Иначе бебока ще е като мен Водолейче, чедаже и същата дата имаме за термин  Laughing

О, ако се роди на термин и го кръстите Борис, ще се получи много интересно - датата на мама и името на тати. Simple Smile

# 76
Цитат на: Либелул.
О, ако се роди на термин и го кръстите Борис, ще се получи много интересно - датата на мама и името на тати. Simple Smile
[/quote

Ауу затова не се бях сетила, даже не ми е минавало пред ум. Направо ме запали! Да така ще е ако се роди на датата ми, на тати ще го кръстим. Благодаря ти Либелул. превъзходна идея. То на другия ден имаме и годишнина от сватбата, то ще стане много много скъп месец  Grinning.
Но ако все пак е на другадата трябва да имам и друг вариант. Гледам на 3 е Симеонов ден. Харесва ли ви това име, всъщност добавих го в анкетата.

# 77
опс нещо не ми се получи цитата извинявам се за което, малко се обърнаха нещата

# 78
Ох, едно от любимите ми е Симеон. Ако имах син щеше да е или Ясен, или Симеон. А в Англия имат много Симон-овци (Саймъновци) , така че да не се правят на ''бити мечки'', че не могат да казват името Grinning

# 79
  • Под Сините камъни
Гласувах за Камен страшно ми харесва това име  Hug

# 80
Либелул сега като ме отвори на тая тема да си кажа аз, то всъщност има и друга подробност, бебока е заченат в на баща си месеца, а пък ще се роди в моя и тук има нещо завързано смятам  Grinning

# 81
Либелул сега като ме отвори на тая тема да си кажа аз, то всъщност има и друга подробност, бебока е заченат в на баща си месеца, а пък ще се роди в моя и тук има нещо завързано смятам  Grinning

Станаха много съвпадения  Simple Smile Мисля, че името вече е избрано  Simple Smile

# 82
относно Симеон и аз това се сетих, че лесно ще минава тук, за галено единствено за Мони се сещам, а пък Камен е един от фаворитите на тати, малко ми е стряскащо не мога да си обясня защо и поради тази причина го отблъсквам,  а пък и на галено как ще му се казва?

# 83

Станаха много съвпадения  Simple Smile Мисля, че името вече е избрано  Simple Smile

Даа така като ви слушам(чета де) и се надъхвам, и си мисля "ми много ясно къде ми е бил ума до сега", но все една някаква нотка на съмнение ми се прокрадва

# 84
Накрая ще теглиш чоп и готово Wink

# 85
  • Под Сините камъни
В интерес на истината единствено за Камо се сещам за галено на Камен.А и да ти кажа аз на сина ми поне до 2-рата година не съм го наричала по име беше си слънчо,зайце,бебето на мама.Той и още така си вика аз съм бебето на мама нищо че е вече на 7г.

# 86
Първо да кажа не очаквах Камен да набира гласове, но ме опровергахте и все 3 имена си се отличават с повече гласове. Иначе Камо да става Ками е по като за момиче май.

# 87
И аз от предложените гласувах за Камен.

# 88
Йоан някой каза ли.Сетих се за момченце с име Габриел.Осиновен е на
5г. и не му смениха името.Но детето е толкова прекрасно че заобичах и името.

# 89
Да аз казах Йоан супер много ми допада обаче не и на някой други хора, а пък все си мисля, че и двамата трябва да сме ок с името. Не мога да разбера как така предложените от мен имена за него все нещо не са ок, то на човек до гуша да му дойде  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт