Име на Момченце

• 11 666
  • 191
  •   1
Отговори
# 90
ElenaD_R, би ли споделила кои са имената, предложени от таткото?

# 91
Ами то анкетата е почти изцяло от неговите имена аз съм добавила само Симеон понеже същия месец е Симеонов ден и ако си дойде с името ок, и Калоян понеже ми харесва

# 92
Лъчезар май е малко по -женствено.

# 93
Аз принципно харесвам Йоан, Андрей, Адриян, Калоян, Максим, Ивайло и такива някакви просто да не са тези съвсем традиционните Димитър, Георги, Иван и т.н.

# 94
Кристофър или Кристофер звучи ми странно, ама май има такова

# 95
  • София
Ако е септември детето на втори е Самуил...Сам/и ми е много сладко галено.
На 8-ми е Адриан...
Максим беше едно от имената, които до последно останаха и се чудехме за нашето дете, много го харесвам.

# 96
Максим е супер, всичко онова което търся. Малко по-различно звучене, напълно подходящо и за двете държави, хубаво умалително, има си имен ден. Какво повече, не разбирам само как и това му се намери кусур. Но няма значение ще избера някое по-традиционно за да зарадвам половинката си пък аз ще свикна нали ще си е моето детенце.

# 97
Сега видях, че и Симеон е добавено в анкетата, ако имаше начин щях да си променя вота и да гласувам за него.  Heart Eyes

# 98
А вие накрая какво име избрахте след като отхвърлихте Максим

# 99
На Симеон няма ли да казват Саймън или нещо подобно?

# 100
invierno а ти за кое друго име даде гласа си?

# 101
Ами няма да му казват точно Саймън но пак ще е малко по-завъртяно не точно Симеон. Но все пак няма да е като Ивайло

# 102
В анкетата гласувах за Борис - много ми харесва, но при положение, че по-късно се появи името на моя син (Симеон) нямаше как да не променя мнението си. Simple Smile

# 103
  • Сопот, Пловдив

Но ако все пак е на другадата трябва да имам и друг вариант. Гледам на 3 е Симеонов ден. Харесва ли ви това име, всъщност добавих го в анкетата.

Симеон го предпочитам във вариант Симон  Grinning . А това е всъщност и другото име на сина ми.  Mr. Green И английското Саймън ми е много любимо.

# 104
  • София
А вие накрая какво име избрахте след като отхвърлихте Максим

Ние ли? Филип, до болницата не бяхме избрали кое от двете, но остана Филип.
Максим все още ми харесва, но аз лично даже го предпочитам като Максимилиан. Щеше и да му отива защото е див  и палав като Макс и Мориц накуп.

Общи условия

Активация на акаунт