Намаления 2013/2014 зима -2

• 107 853
  • 768
  •   1
Отговори
# 510
някой знае ли, дали в момента има някакви промоции в НМ, до скоро знам , че имаше някаква от типа плащаш 2 получаваш 3  newsm78

онзи ден бях

мисля, че имаше на малка част от колекцията BASICS

# 511
  • София
някой знае ли, дали в момента има някакви промоции в НМ, до скоро знам , че имаше някаква от типа плащаш 2 получаваш 3   newsm78

Продължава да я има, но не видях нищо интересно в целия магазин. Дори бих отишла по- далеч: пролетната им колекция е доста боклучава.
Третият артикул изцяло ли е безплатен или е с намаление? Ходих днес, ама забравих да погледна.

# 512
Здравейте Simple Smile
някой може ли да ми каже до кога важи тази промоция в H&M взимаш 3 на цената на 2?

# 513
Третият артикул изцяло ли е безплатен или е с намаление? Ходих днес, ама забравих да погледна.

Най-евтиният от 3те е безплатен, но важи само за определени неща от Бейсик.

# 514
  • Once there was a Hushpuppy...
Аз искам да ви попитам, дали знаете друга марка освен НМ, която да приема така използвани дрехи в замяна за намаление?
Не съм особено голям фен на НМ Peace

# 515
Здравейте.Аз много често пазарувам онлайн, най-вече за децата ми.Имам богат опит в интернет пазаруването.Наскоро попаднах на една реклама на онлайн магазин за бебешки и детски дрехи и си помислих, че са поредните, но не се оказа така.Грабнаха ме с невероятните оферти и промоции.Вече няколко пъти си поръчвам и доставката им е супер бърза.
Ето това е сайта http://www.idividishop.com/bg/ .Дано съм ви била полезна Laughing

# 516
  • София
Бейсик промоцията изтече, сега за покупка от 50 лева, дават ваучер за 10.

# 517
  • София
Здравейте.Аз много често пазарувам онлайн, най-вече за децата ми.Имам богат опит в интернет пазаруването.Наскоро попаднах на една реклама на онлайн магазин за бебешки и детски дрехи и си помислих, че са поредните, но не се оказа така.Грабнаха ме с невероятните оферти и промоции.Вече няколко пъти си поръчвам и доставката им е супер бърза.
Ето това е сайта http://www.idividishop.com/bg/ .Дано съм ви била полезна Laughing
Хубаво го рекламираш, ама как пазаруваш при толкова отчайващо беден асортимент?!  Rolling Eyes

# 518
Здравейте шопинг маниачки  Wink влизам за да пусна един линк с ваучер за -20% намаление в New Yorker утре. Аз смятам да се възползвам от офертата, имат хубави артикули и съм доволна от качеството и цените им.  Heart Eyes Желая ви хубав ден!  Hug
http://www.newyorker.de/vipday/?p=PrVrp7RV

# 519
Хубаво го рекламираш, ама как пазаруваш при толкова отчайващо беден асортимент?!  Rolling Eyes

Аз споделям мнение възоснова на личният си опит. Пазарувам дрешки за три годишно дете и имат доста неща. Незнам Вие за каква възраст сте търсили (не съм разглеждала всички), но мен тази възраст ме вълнува в момента и съм абсолютно доволна от тях!
И все пак всеки има различен вкус и критерии.
Уважавам вашето мнение !

# 520
  • София
Вече има Пролетни намаления. В Кенвело видях - 50%, в H&M при покупка над 50 лв - ваучер от 10 лв.В Калиопе също имаше пролетно намаление.

# 521
във фейсбук ми излезе съобщение за 30 % на някои неща в Бенетон

# 522
  • София
Аз купих вече от Витошка дънки за щерката на Бенетон с 30% намаление, но това беше още преди началото на април. На 30.03. като че ли беше? Wink

# 523
Orange-center има 50% намаление на ученически пособия Simple Smile. Дали правеха и по-голямо? Аз за 1 клас взех раницата от подобно намаление.

# 524
Orange-center има 50% намаление на ученически пособия Simple Smile. Дали правеха и по-голямо? Аз за 1 клас взех раницата от подобно намаление.
Само аз ли не виждам момчешки раници- намалени?  newsm78 Моля ако попаднете на раници за първолаци да свиркате силно. Предстои ни първи учебен ден и се чудя каква раница да купя  ooooh!
А в ХМ ползвах ваучера за -15 %, обаче върнах купеното и понеже е с ваучер парите ми ги възстановиха по карта...съответно не мога да комбинирам с др. отстъпки  Rolling Eyes Не че съм харесала нещо, ама...

Общи условия

Активация на акаунт