Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията относно контрацепцията след раждане?
Какво е мнението за използването на Одорхекс по време на бременност и кърмене?
Какво да правя, ако бебето ми хълца или отказва да суче?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията относно контрацепцията след раждане?
-
Какво е мнението за използването на Одорхекс по време на бременност и кърмене?
-
Какво да правя, ако бебето ми хълца или отказва да суче?
Когато бебето ви хълца, можете да се опитате да го накарате да суче от гърдата си или бутилка, ако не желае. Ако то продължава, оставете го да почива и леко го потупвайте или масажирайте гърба му. Наблюдавайте реакцията му и действайте според нуждите му. Ако бебето ви отказва да суче, опитайте различни техники за стимулиране на храненето, като например поставяне на бебето на гърда преди всяко хранене, цедене на кърма и допълнително изцеждане след кърмене. Важно е да се консултирате с педиатър или специалист по кърмене за подходящи съвети относно този проблем.
-
Какво да правя, ако бебето има жълтеница?
-
Какво мислите за Rotarix?

Та "нашите" винаги са хубави, а "неговите" - никога не са украсени.
утре съм на гинеколог и ще видим какво ще ми кажат....

рев голям иначе е пакана бабушкера.
Аз с това кървене много се дразня вече,щото ту спира и си мисля че няма,ту някакво блудкаво,ту ярка кръв и незнам вече какво е и кога и дали изобщо ще спре.

Много съм доволна от лекарката, беше много внимателна. И 1000 пъти предпочитам варианта да си платя да дойде вкъщи, отколкото да чакаме на километрична опашка в поликлиниката с болните и вирусите. Доста си поплака мъничето. Док каза, че хепатитната доста боли, но няма начин.
Направо като гъбка расте.
я вида, каза "о вие си имате бебешко акне, браво!", което не зная какво точно трябваше да означава.
Няма вдигане, дори сгъването ми е адски трудно. А ако трябва и колелата да махна, че да влязат в багажника ми призлява. Марион, не съм ти видяла поста!? На коя страница? Дали си ми отговорила как е Навингтъна и да не съм видяла??
, нещо не се доразбрахме, но не е важно.