Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - 8

• 32 565
  • 739
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Браво момичета.
Засега аз не мога да се похваля. Всеки ден си казвам, последна кутия, но явно още не съм готова психически. Иглотерапевта, при който ходя при забатачени здравословни проблеми, като му казах да ми сложи игли, отговори-всичко е от главата. Знам, че е прав. Ама нямам грам воля.

# 16
...всичко е от главата...

Много е прав Simple Smile физическата зависимост се преодолява много лесно, даже не всеки я усеща, но после голямата борба е точно в главата...

# 17
  • София
Благодаря за темата zayo    bouquet

Много се радвам да видя толкова много желаещи да откажат цигарите  Grinning
Аз също ви  препоръчвам книгата на Алън Кар"Не пуша вече" Simple Smile

# 18
Благодаря, много съм щастлива, че съм и в новата тема. На новоприсъединилите се- успех!!! Малко смелост за сериозната крачка, после малко стискане на зъби и...мога смело да кажа, че ако се сещам веднъж седмично за цигара, то си е рядкост!  bouquet

# 19
  • София
Благодаря за милото посрещане, момичета!  Hug
На тези, които се притесняват, че е трудно само да кажа, че бях пушач 19 години, като напоследък бях стигнала до 2 кутии на ден и не вярвах, че някога ще спра да пуша. Началото на декември една вечер си казах, че това е последната ми цигара и това е, просто изведнъж ми дойде такава мисъл. Набързо изчетох "Не пуша вече" същата вечер и оттогава не съм палила. Наистина е от главата всичко, защото до момента не ми се пуши, просто нещо ми прищрака в мозъка Simple Smile
Само апетита трябва да си овладея. На моменти ми идва да си запаля, само и само за да ми притъпи глада, а не защото ми се пуши.
Връщам се да ви чета назад, защото аз имах странни реакции първите 3-4 дни  - първия ден се разревах, просто ей така без причина и мъжа ми се пулеше, втория и третия ден също си поревах. А четвъртия такъв студ ме тресеше, че само ходех и пусках климатици и радиатори навсякъде.  

# 20
благодаря за темата, по-късно се надявам да напиша историята си с щастлив бекрай...

# 21
Браво, момичета! Радвам се, че се увеличаваме!
На тези, които все още опитват със спирането искам да кажа: самия факт, че сте отворили тази тема и сте се записали в нея значи, че сте една крачка по-близо до осъзнаването на идеята за живот без цигари и самото отказване Wink Пожелавам ви успех!  Hug

# 22
  • Бургас
Цвети и аз ревах, като магаре направо. Laughing Сега ми е смешно, ама тогава... Mr. Green
При мен странността е, че си имам една кутия с цигари. Крия си я в къщи и не мога още да се разделя с нея, не искам да я давам на никого.  Rolling Eyes

# 23
благодаря за темата, по-късно се надявам да напиша историята си с щастлив бекрай...
Чакам с нетърпение, за да й сложа линка на 1 страница   Hug

# 24
При мен странността е, че си имам една кутия с цигари. Крия си я в къщи и не мога още да се разделя с нея, не искам да я давам на никого.  Rolling Eyes

И аз пазех моите малко над 2 месеца. Така че чувствах сигурна, че изборът е мой. Т.е. пуша, защото не искам, а не защото нямам. Всеки си прави различни асоциации, ако теб това те прави по-спокойна, значи това е твоят начин  Simple Smile

На тези, които все още опитват със спирането искам да кажа: самия факт, че сте отворили тази тема и сте се записали в нея значи, че сте една крачка по-близо до осъзнаването на идеята за живот без цигари и самото отказване Wink Пожелавам ви успех!  Hug

Peace

# 25
А аз съм срещала бивш пушач, който по цял ден се разхождаше с незапалена цигара - цялата смачкана от непрестанното подмятане. После я изхвърляше и искаше друга от някого, и така по същия начин.

# 26
  • Бургас
Как сте, банда. Спряхте ли цигарите? Да се запиша в новата тема. Макар, че ММ трябва да запиша. Той ту ги спира ту ги почва, поне е изгонен на терасата откакто аз ги спрях.

# 27
  • София
Вчера бяхме на рожден ден и реших да пия, че до сега ме беше страх, че да не подхвана и някоя цигара. Ама направо съм силно впечатлена от себе си-дори не ми се допуши, все едно никога до сега не съм пушила!

# 28
  • Пазарджик/Лондон
Да се запиша, макар да съм от несериозните Sad. Спирам ги за седмица- две, подувам се отвсякъде , пропушвам и така..... Много ми се иска да ги спра, ама как да се справя с подуването и качването на килограми, трудно ми се вижда да се боря на два фронта, цигарите и храната, то на един си е достатъчно трудно за слаби създания като мен Joy.

# 29
Едновременно е доста трудно. Аз боря пороците един по един. Първо цигарите, след месец започнах с тренировките и сега след като си намерих моя хранителен режим, успешно се справям и с колограмите  Peace

Общи условия

Активация на акаунт