Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - 8

• 33 347
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
  • Бургас
Ох, момичета направо сте ми в кръвната група!  Hug  Heart Eyes
Вие сте ми и най-голям стимул, че ако пропуша няма да мога да пиша вече тук, а ми е толкова хубаво.  Simple Smile

unholyconsort, успех!  Peace
Но си промени нагласата - гледай на това, като на нещо хубаво. Ако от сега се настройваш, че ще е трудно и ужасно наистина ще е така. Прочети и "Аз на пуша вече" на А.Кар, на мен много ми помогна да се самонавия.

# 361
Четох я аз преди няколко месеца, ама не ми подейства изобщо. Може би защото всичко, което пише вътре ми е пределно ясно, ама пак ми се пуши и това е  Thinking

# 362
... Вече ми се стяга сърцето като си мисля  Sad

Мисли за 1.03. като за ден, в който започва нещо хубаво - труден, но страхотен проект Simple Smile

Ох, момичета направо сте ми в кръвната група!  Hug  Heart Eyes
Вие сте ми и най-голям стимул, че ако пропуша няма да мога да пиша вече тук, а ми е толкова хубаво.  Simple Smile

Heart Eyes

# 363
Аз пък нямах търпение да свърши кутията с тютюн, след която си бях казала, че слагам край. И понеже се проточи 3-4 дни, докато свърши и чак нямах търпение....вечерта, когато пушех последната цигара се опитвах да осъзная, че ми е последна, ама нещо не се получи. После си влязох вътре,  и казах: Това беше....
Не че оттогава стотици пъти не съм се разколебавала...ама да видим, какво ще излезе  Simple Smile
Все пак била съм пушач, сега съм непушач...живота е пред мен, нищо фатално не е станало, човек винаги може да промени решението си  Simple Smile Важното е, че досега съм спестила на себе си 1 пълна торба с цигарени фасове.

# 364
zayo,  много добре казано!   bouquet

# 365
Момичета, черпя! Четири месеца без цигари и рожден ден, превъзходна комбинация!
Обаче не мога да си сложа картинка, иначе щях да ви почерпя с пица-обожавам и днес ще се отдам на пицоядене, никакви ограничения!

# 366

Дамскосърце, Честит Рожден Ден!
Пожелавам ти да си здрава и да имаш любов!
Всичко друго ще постигнеш!

Браво и за 4те месеца.
На мен днес ми стават три.  Heart Eyes

И по този повод черпя заедно с теб пица:

# 367
  • София, България
дамскосърце,   bouquet  Честит рожден ден! Да си жива и здрава и все напред да вървиш във всяко едно отношение!  Hug  newsm67

# 368
Днес ми е последен пушещ ден, надявам се...

# 369
дамскосърце, честит рожден ден!  bouquet   bigdance2

Днес ми е последен пушещ ден, надявам се...

Стискаме палци  Hug

# 370
Никой не ми вярва, че ще ги спра. Доста обезкуражаващо ми действат  #2gunfire
Добре, че си имам вас  Hug Hug Hug

# 371
  • Бургас
дамскосърце, честит рожден ден! Бъди жива, здрава и все така позитивна и силна жена!   bouquet  Hug
Алина, честит тримесечник и на теб!   bouquet Как се извървя бързо нали? Party

Никой не ми вярва, че ще ги спра. Доста обезкуражаващо ми действат  #2gunfire

Мен пък това ме амбицираше още повече!  Twisted Evil Пусти телешки инат, кажи ми че не мога и ми гледай сеира. Joy
Успех ти пожелавам, а ни ще ти удряме по едно виртуално рамо (шамар  Mr. Green) като се налага.

# 372
Само не с бой, моля ви се  Joy

# 373
  • София
Дамско сърце и от мен честит рожден ден, много щастие, любов и усмивки. И абсолютна липса на цигарен дим.
Мецанка` и при мен всички си мислеха, че нещо съм откачила, временно при това. Но ти само се стимулирай от недоверието на хората, пък като ти натежи - ние сме насреща. Аз какви кризи преживях с момичетата тук - емоционални де, отдадох ги на спирането на цигарите, че другата причина по-не ми изнасяше  Mr. Green, а темата много ми помогна. Така че пиши ни!  Hug
alina_si , днес съм на плодове, с тая пица направооооо  Laughing!

# 374
Мецанка, аз на никой не казах (даже в темата не посмях да се запиша Embarassed), освен на мъжа ми. Той (бивш пушач), съвсем добронамерено ми каза "Няма да можеш", защото ме познава много добре и беше наясно, че ги спирам заради няколко дъски (добре де, етажерка Mr. Green), а не за някакви убеждения за здраве и т.н.
Но това не ме отказа, особено когато се събудих първата сутрин и за първи път от толкова години истински поех въздух  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт