На море в Гърция 2014

• 72 592
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
Мисля, че Параход няма да се обиди темата да остане така както я е допълнил Tatti. Може би само трябва да се допълни с линк и към предишната тема.

И бих помолила sisi73-та да преразгледа тона и изказните си средства. Благодаря за което предварително.   bouquet

Мисля, че в края на предишната тема пообсъдихме за 1358 път темата за All In-а, HB, BB и студия в Гърция. Станислав може да прочете и там.

# 16
Мисля, че има недоразумение... Станислав въобще не е искал да измества Параход в правенето на темата. Вижте първия пост - той си е задал неговото питане... Но понеже старата тема стигна 53 страници, Татти е редактирал първия пост и е вмъкнал събраната до момента информация от старата тема.   bouquet

И да, без няколко от потребителките темата не е същата, но според мен издребнявания от рода на кой е направил нова тема са малко too much!
А пък истински знаещите и можещи да помогнат така или иначе ще си проличат!

# 17
Здравейте, искаме тази година да направим една малка почивка към Гърция. До сега не сме ходили там и си нямам ни най-малка представа кой остров на гледам. Държим на хубав плаж, и да не е лудница ( предполагам това зависи много и от периода в който ще се отиде ) Вечер като излезнем да има къде да се седне на хубаво заведение и някъде където да се разходим след това. Обичаме да се возим и да не се съобразяваме така че сме със собствен транспорт. Моля ориентирайте ме къде да гледам. Благодаря предварително.

# 18
  • София
Litochoro
ИРА Става въпрос за Dion Palace в Litochoro, нали.....
Един от хубавите и удобни за плажа хотели в района. Не мога да кажа много, бяхме в него само една нощ, както винаги на път. Това, което искам да предупредя, че в хотела имаше обширни и хубави стаи, но в същия момент видях и доста малки и неудобни. Персонала беше любезен и сякаш правейки ни услуга ни настаниха в по-хубава, обещавайки да се върнем отново. Но те не знаеха, че ние хотели не повтаряме.
Хотелът е малко откъснат от селото, мислиш си какво ли прави там. Неудобен за разходки и вечерни забавления. Но пък си има плаж, който не сме използвали. Това, което видяхме, имаше хубав пясък и кристална вода.
Мога да му сложа положителна оценка и се надявам да си изкарате прекрасно.

Скъпа innez накъдето и да погледнеш това ще видиш в Гърция. По точно ти трябва да ни ориентираш малко повече, какво точно ти трябва. И по принцип само за острови ли става въпрос,  далечни - близки, скъпи или не ???

Последна редакция: нд, 19 яну 2014, 17:19 от Bled

# 19
Здравейте, някой може ли да ми даде повече информация за този хотел http://www.booking.com/hotel/gr/sunrise-beach-ska-la-rachonaou.b … 3cd5d3faa3;dcid=1
благодаря предварително   Hug

# 20
  • София
Момичета и момчета, ще си позволя да цитирам идеята на Lioness от последните страници на предишната тема:

Уважаеми,
имам скромно предложение за лека промяна в стила на писане на постовете тук  Flutter

Давам пример:

Цитат
УРАНОПОЛИ, АТОН

Здравейте на всички, още не сме решили къде да почиваме. Ще ми кажете ли нещо за Уранополи?,

Край на примера

Защо е всичко това, ще се запитате вий.
Защото:
 - Гърция е голяма страна с мнооооого плажове, разположени на острови, полуострови, курорти и обикновени селца. Мазало ми е в момента темата, а съм сигурна, че не само на мен. Crazy. Горе долу като да клекна на гръцки плаж с обли камъчета и да събирам разпилени бонбонки Ментос . Grinning

- Всеки, решил се да търси стари мнения, ще бъде неимоверно улеснен.

- Като скролне човек една тема, спокойно може да изчете най-важните му неща.

Единствено се иска в началото на поста да има БОЛД-нато името на локацията.

Как е идеята?

Peace

# 21
  • София
Наистина, че без Параход темата няма да е същата, но има още доста имена които могат да се споменат по същия повод. За да не пропусна някого няма да ги споменавам, но всички които поне четем редовно си ги знаем, затова благодаря на всички които ни водят на топлото, чисто и красиво гръцко море!  bouquet

Допълвам се: мисля, че идеята на Lioness е много полезна.

# 22
  • София
И аз съм ''за'' идеята на Lioness  Peace

# 23
  • София
Вместо запис ще се възпротивя за болднати букви на селца,градчета,региони.В няколко от последните теми имаше страници спам от отделни потребители за мечти, въжделения, гадания и т.н. за местенца и острови, където те не са били и не виждам нищо полезно това да ми излиза с търсачка, тъй като инфото няма да е достоверно.

Колкото до AI отново, аз не съм убедена,че не е разпространен в Гърция.Напротив много е разпространен по островите им, по хубавите и стари курорти на Пелопонес.Не е разпространен в Северна Гърция, защото самите гърци не са намирали това място за подходящо за почивка.Те все още приемат Севера за евтино място за почивка, това съм го гледала по тяхните телевизии.Халкиди до преди българското, а впоследствие румънско, сръбско и македонско нашествие е било диво място за кампингуване на германци.Не случайно и къмпингите там са толкова много.

# 24
  • welcome to the Jungle
В няколко от последните теми имаше страници спам от отделни потребители за мечти, въжделения, гадания и т.н. за местенца и острови, където те не са били и не виждам нищо полезно това да ми излиза с търсачка, тъй като инфото няма да е достоверно.

veka, въжделенията и и гаданията на потребителите няма да бъдат пропуснати от търсачките  Grinning. Стига да са написали кодовата дума, която търсим. Този аргумент не касае болдването.

Обаче, всеки потребител ще се ориентира дали да чете за Лефкада и Закинтос, ако планира да проучва и почива на Катерини или Касандра. Примерно.

Останалото е цвят от форума - всеки е свободен да пише ли пише, пише ли пише  Mr. Green, а останалите да четат, разсъждават, анализират, стурнират и перефразират bowuu

# 25
  • София
В няколко от последните теми имаше страници спам от отделни потребители за мечти, въжделения, гадания и т.н. за местенца и острови, където те не са били и не виждам нищо полезно това да ми излиза с търсачка, тъй като инфото няма да е достоверно.

veka, въжделенията и и гаданията на потребителите няма да бъдат пропуснати от търсачките  Grinning. Стига да са написали кодовата дума, която търсим. Този аргумент не касае болдването.

Обаче, всеки потребител ще се ориентира дали да чете за Лефкада и Закинтос, ако планира да проучва и почива на Катерини или Касандра. Примерно.

Останалото е цвят от форума - всеки е свободен да пише ли пише, пише ли пише  Mr. Green, а останалите да четат, разсъждават, анализират, стурнират и перефразират bowuu

Не мисля да споря,аз отдавна съм решила да не пиша много тук,защото с годините разбрах,че в повечето случаи докато се опитваш да изписваш веждите на някого, ти избождат очите!
Но съм впечатлена,че да спамят, разсъждават, сторнират и перифразират се приема като част от същественото инфо!

# 26
Момичета, от Администратор е пусната новата тема т.к. старата беше стигнала 53-та страница. Вече е тръгнала, нека си я допишем, че иначе ще стане по-голяма каша. Това и без друго няма да отнеме много време, пък Параход тъкмо е готова със заглаваната на следващата  Wink

Аз съм "ЗА" болдване на местото, за което се пише по предложението на Lioness. Аз лично често го практикувам, защото така много по-лесно се чете избирателно и се търси, например няколко страници назад, ако нещо искаш да препрочетеш (което често ми се случва).

# 27
  • София
Момичета...Момчета... Да не се държим като в парламента, който иска да Болдва, който не иска здраве. Аз специално често съм писала по този начин, ще го правя и в бъдеще.
Параход е достатъчно компетентна по въпросите тук, за да ги изостави, много важно, че отпред в тази тема няма да пише нейното име. Да не би всички ние да пишем само в теми които сме създали.
Да продължим напред, всичко останало е излишно. Това е форум и повечето хора тук не ги интересува кой стои зад името на темата....важното е да разберат това, което им трябва.
Да не разпъваме човека на кръст/Stanislav/, още повече,че го е направил несъзнателно и сега не смее да се обади...  

Последна редакция: нд, 19 яну 2014, 19:34 от Bled

# 28
Вместо запис ще се възпротивя за болднати букви на селца,градчета,региони.В няколко от последните теми имаше страници спам от отделни потребители за мечти, въжделения, гадания и т.н. за местенца и острови, където те не са били и не виждам нищо полезно това да ми излиза с търсачка, тъй като инфото няма да е достоверно.

Колкото до AI отново, аз не съм убедена,че не е разпространен в Гърция.Напротив много е разпространен по островите им, по хубавите и стари курорти на Пелопонес.Не е разпространен в Северна Гърция, защото самите гърци не са намирали това място за подходящо за почивка.Те все още приемат Севера за евтино място за почивка, това съм го гледала по тяхните телевизии.Халкиди до преди българското, а впоследствие румънско, сръбско и македонско нашествие е било диво място за кампингуване на германци.Не случайно и къмпингите там са толкова много.

Veka вероятно има All In по островите, но не съм била там(а и питането беше за познатата нам северна Гърция) и се надявам скоро да разбера как е. Казах, че има подобна услуга, но тя като цени е може би и по-висока от най-луксозните турски хотели. По стечение на обстоятелствата се ровя за Пелопонес и мога да кажа, че и там както и на север масовото летуване е в малки хотели (тип семейни) и студия. Има и луксозни комплекси разбира се и те са повече отколкото на север. Но лично мен те не ме привличат особено. Малко номад си падам.

А за болдването и реорганизацията... и преди е имало разни предложения за разделяне на темата на 101, за друга система и т.н. Смятам, че темата трябва да е една защото се чете от всички(всеки знае къде да пита за Гърция), а ако се раздели никой няма да чете и пише в нито една. Примери колкото искате за отворени теми(които само пълнят форума), които вървят бавно, 70% от постовете са на автора им и най-накрая се заключват. Хич не разбирам с какво толкова ще улесни търсачката това действие(болдването), но хич и не смятам да се задълбавам... ако се сетя ще болдвам, ако не се сетя няма.

# 29
  • София
И аз в гръцката тема  Hug
Още не съм избрала къде ще бъдем! Иска ми се нещо с повече забавления, не толкова скъпо като Ормос панагиас /незнайно защо са високите цени по заведенията там  newsm78/. Много се изкушавам за хотел с хранене.
Загледала съм http://www.esperides-thassos.com/ ЕСПЕРИДЕС - ТАСОС, но никой не казва да е бил там и да е доволен....

Общи условия

Активация на акаунт