На море в Гърция 2014

• 72 687
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Радост Тук има всички....

http://www.corfu-kerkyra.eu/html/english/timetable.htm

Скрит текст:
Без спам от мен повече, моля не се хабете.....

# 211
  • в града на вечния купон
мерси!само на гръцки е и не ми става ясно са за периода?

# 212
  • София
Радост, не ти ли излиза автоматично google translate?
Kато отворя линка, на мен ми излиза, най-горе  Peace

ПП Темата стана просто безобразна вече  Rolling Eyes

# 213
  • София
bibi_2 Пропускаш.....
Параход
Цитат
Ако искате, ще направим нова "Гърция за напреднали" и тази да остане "информативна за начинаещи"
Скрит текст:
Не е спам, цитат от темата.....

# 214
Клио1978, сайта го има на 1-ва страница на темата от 2 години.
Наистина е много полезен, за фериботни разписания аз лично ползвам основно него, понякога и за други неща.
точно за разписанието ферибота Игуменица-Лефкими нищо не ми показва.
Излиза, не знам как и къде си изписала маршрута.
http://www.gtp.gr/RoutesResults.asp?SchDay=0&SchMonth=0& … KE10LEYLEY,6012,8

# 215
 Аз се предавам. За мен темата не е онова хубаво място, което беше. На всеки въпрос отговаря задължително и Блед. Колкото и да я прескачам, не става. Не мога, не искам и няма да си говоря само с нея или да чета нейното отношение по всички въпроси. И тъй като е недемократично да отнемаш нечии права, и тъй като аз работя сериозна работа (като почти всички вас) и нямам време да седя на компа целодневно и да си го меря с някой (а и не искам), то се предавам. И разделянето на темите няма да помогне. Параход, много се лъжеш, че да си на всяка манджа мерудия бързо омръзва. Не във всички случаи. Не и когато това ти е работата.

Последна редакция: ср, 22 яну 2014, 20:01 от Anna bel

# 216
bibi_2 Пропускаш.....
Параход
Цитат
Ако искате, ще направим нова "Гърция за напреднали" и тази да остане "информативна за начинаещи"
Скрит текст:
Не е спам, цитат от темата.....

A ти пропускаш всичко написано след това. Но това не е нещо ново за теб. Четеш и извърташ както ти изнася.

Нали помниш диалога ни в една друга тема за един друг маршрут по повод Хърватия. Всички разбраха, че не го препоръчваш (маршрута през Албания), пък накрая излезе че го препоръчваш..... ама всички останали не сме те разбрали правилно.  Mr. Green ooooh! Колко сме глупави!

Смятам, че колкото и добронамерено, но директно да ти се каже нещо, ти пак няма да разбереш. Защото не искаш. Защото искаш да си център на внимание с цената на всичко. А може би и още нещо....

Аз се предавам. За мен темата не е онова хубаво място, което беше. На всеки въпрос отговаря задължително и Блед. Колкото и да я прескачам, не става. Не мога, не искам и няма да си говоря с нея или да чета нейното отношение по всички въпроси. И тъй като е недемократично да отнемаш нечии права, и тъй като аз работя сериозна работа (като почти всички вас) и нямам време да седя на компа целодневно и да си го меря с някой (а и не искам), то се предавам. И разделянето на темите няма да помогне. Параход, много се лъжеш, че да си на всяка манджа мерудия бързо омръзва. Не във всички случаи. Не и когато това ти е работата.

Подкрепям на 1000%.  Peace Peace Повече няма да пиша по тази тема. И няма да чета, ако нещата продължат в същия дух. Предлагам да се пусне анкета за оформянето на темата.

Последна редакция: ср, 22 яну 2014, 20:05 от Анонимен

# 217
  • София
Освен моторите на Скиатос могат да се ползват и открити джипове, също доста популярни за придвижване из острова.
Ние възнамерявахме да отидем един ден до Скопелос, но се оказа, че средата на септември има само един ферибот м/у островите с по-малко от 2 часа престой, което не ни устройваше.
Молба - направете тема "Гърция - Bled отговаря на вашите въпроси", че да спре това чудо от последните страници. Praynig

# 218
  • софия
Щеше да е смешно, ако не беше нелепо вече  Rolling Eyes

# 219
  • София
Poseidon Palace
geryaleksandrova Ясно, разбрах за кой хотел става въпрос. Няма да замести другия, но е от добрите.
Само две вечери сме нощували в него, извън активен сезон. Персонала беше малко, но читав.
Плажа ми се стори занемарен, от хотела през тревата се излиза направо на него. Имаше доста камъни, но и пясък.
Вечеряхме в него, наоколо нямаше къде. От храната не мога да се оплача, също и закуската. Обзавеждането е малко демоде. Хотела претендира да е луксозен, но сякаш доста му липсва.
Ако цената е добра, може да се резервира, хубавото е малко повече от лошото.
Имам снимки ако трябва да ги търся........

# 220
Аз се предавам. За мен темата не е онова хубаво място, което беше. На всеки въпрос отговаря задължително и Блед. Колкото и да я прескачам, не става. Не мога, не искам и няма да си говоря само с нея или да чета нейното отношение по всички въпроси. И тъй като е недемократично да отнемаш нечии права, и тъй като аз работя сериозна работа (като почти всички вас) и нямам време да седя на компа целодневно и да си го меря с някой (а и не искам), то се предавам. И разделянето на темите няма да помогне. Параход, много се лъжеш, че да си на всяка манджа мерудия бързо омръзва. Не във всички случаи. Не и когато това ти е работата.
Подкрепям напълно.Изгуби се чара и уюта на темата.И тъй като за мен удоволствие е не само почивката, но и мечтите, ровенето, организацията покрай нея, смятам, че темата се отдалечи много от  вдъхновението. Не ми се прелистват цели  страници от любимата иначе тема в търсене на полезно инфо, губене на време е. Безобразно е.

# 221
Момичета, спрете се вече ! Два пъти започвам да пиша някакви неща за Лефкада в отговор на питания и докато съм готова да публикувам, гледам изписани 1000000 мнения за глупости и въпросите за острова са се загубили, отговорите ми вече са безмислени и се отказвам.....Все си мислех, че няма да се опорочи тази хубава тема, но вече не съм убедена че е така, наистина!

shhhh...    Hug

# 222
  • Варна
Момичета,попадна ми добра оферта за този хотел Alexandra Beach Spa Resort  в Потос,въпроса ми е има ли къде да обикаляме и разглеждаме забележителности,благодаря Peace

# 223
Момичета,попадна ми добра оферта за този хотел Alexandra Beach Spa Resort  в Потос,въпроса ми е има ли къде да обикаляме и разглеждаме забележителности,благодаря Peace

Хотела си заслужава. Потос е приятно селце. Ако искаш питай в темата за Тасос - там ще те ориентират къде може да ходите. Аз мога и тук да ти напиша, но мисля в другата тема ще получиш повече идеи.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=748911.45

# 224
Момичета,попадна ми добра оферта за този хотел Alexandra Beach Spa Resort  в Потос,въпроса ми е има ли къде да обикаляме и разглеждаме забележителности,благодаря Peace
esstela, ние бяхме там миналата година и много ни хареса. Той се намира малко извън главната търговска улица на Потос, така че ние ходехме с колата. Отнема около 1 минута!
За ходене - ходи се по главното шосе, може да има и кратък път, но ние не го намерихме...  Simple Smile
А с кола може да обиколите целия остров. То на Тасос така или иначе всичко е на един хвърлей...
Ние на отиване минахме едната половина, а на връщане - по другата. На 10-15 минутки с кола може да стигнете околните плажове, градчета и селца... Теологос също си струва според мен!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт