На море в Гърция 2014

• 72 678
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
Това не беше ли темата за " На море в Гърция"... за почти 15 страници, инфото за Гърция е значително оскъдна... на мен лично ми е интересна Гърция със снимки, хотели, места, заведения, плажове, медузи и т.н. повече, от колкото всичко останало ..което се обсъди последните дни..

# 196
  • София
geryaleksandrova Много съжалявам, че ни си се вместила CRONWELL. Няма да ти пиша излишни неща за Poseidon, отстъпва доста на предишния, особено в частта за децата. Ако трябва да му сложа оценка до 10, 6-7......Ако настояваш, ще ти дам повече информация като отмине бурята.
Момичета няма да мога веднага да отговоря на всички въпроси, с които ме засипахте в момента на лични. Но при всички случай ще го направя едно по едно.
Bled ,благодаря за коментара !

# 197
  • София
Волос

И на мен не ми прилича на тема за Гърция, но да продължим по същество. Не пиша за напредналите, те всичко си знаят. Пиша за всички, които питат и се интересуват.

Desex  Не се отчайвай, наистина тази линия на фериботите е доста скъпа. За по-малка сума се отива Гърция-Италия. Ако не сте за почивка, а само разходка извън сезона се намира цена под 200 евро 2+кола. Но при положение, че сте без колата, няма да е толкова скъпо, но пък трябва друг вариант за обиколка и…….

За другия въпрос ,какво може да посетите във Волос и околности
Праисторическото селище на Димина
Kitsos Makris  фолклор
Sesklo останки от стария Акропол
Парка Alonissos
Dimitrias древен град
В града има няколко музея, да не ги изброявам.
И не забравяйте от тук, по-точно Yolkos, Язон тръгва да търси златното руно. Много неща подсказват за това.
Има и още, ако не стигат.......

# 198
Морският парк Алонисос е също остров... и до него се стига със същия ферибот, с още малко евра отгоре на билета Grinning Но така е, когато се преписва от рекламни брошури и интернет.

Desex,
вие сте били в началото на Пелион, но (особено) щом ще бъдете без дете, препоръчвам да се задълбочите из полуострова - към източния бряг, към върха на западния/южния... Има страшно много вълшебни кътчета, с които Аликес и Кала Нера определено не могат да се мерят - и като плаж, и като пейзаж Simple Smile Макриница ви е дала донякъде идеята какво предлага като панорама планината (и като завои), но има още много.
Писали сме последните две години няколко пъти подробно за тези места, през юни и септември основно, но може да има и през останалите месеци по нещо.

За островите - при повече късмет и по-ранно купуване на билета, може да се уцели и малко по-ниска цена - от порядъка на 98-100 евро за кола и 2-ма души. Ако ще ходите за 2-3 дни, вариант е и пеша (но ще разгледате главно града) или наемане на рент-а-кар или ATV.
Още нещо ми хрумна. Ако се базирате на Пелион, там има няколко места, откъдето се предлагат еднодневни круизи до островите.

Последна редакция: ср, 22 яну 2014, 17:48 от Параход

# 199
  • София
Ако искате да делите темите - делете ги. Все едно. Нека всеки да чете и да пише където си иска. Със сигурност повечето хора ще го правят и в двете. Така или иначе - темата не нито на този, нито на онзи. Тя е на потребителите на този форум, само от тях зависи какъв вид ще добие.
Но докато темата е една, моля, не я скапвайте.
 Peace

# 200
темата не е нито на този, нито на онзи. Тя е на потребителите на този форум, само от тях зависи какъв вид ще добие.
 Peace
Именно.
Обаче ако един потребител или група такива решат да я скапят, нищо не може да ги спре.

# 201
  • София
geryaleksandrova Извинявай, последно за кой хотел и кое място ти трябва инфо ? Изтрих пощата....

Скрит текст:
Напредналите, много ви благодаря, че ми казахте кое е остров и кое не, при положение, че не помня вече колко пъти сме били там. Това е нещо което трябва да се види около Волос/не е около Атина/, защото другите два острова вече сме ги коментирали, ама вие от къде да знаете.
Като ферибота, те искат без кола, аз го знам, а вие...цената била без кола.

Maria Toninska- Angelova Ако сложим двата хотела на морския бряг ще е трудно да изберем в кой да отидем, това е разликата....Ти трябва да прецениш, дали трябва да ходите пеша или с кола.....Ако искаш ще ги коментираме пак....

Vivi Аз не искам да деля темата, който иска да дели. Ако трябва да се делят, трябва да са по региони, а не напреднали и изостанали, обидно е..... И никой не ми пречи тук.....

# 202
Благодаря, момичета! Златни сте!  Heart Eyes Започвам да подготвям маршрута, макар че ММ още е в процес на мислене дали да ходим или не Crazy.
Днес цял следобед се отдадох на четене на пътеписи и гледане на снимки в offroad-bulgaria форума  Heart Eyes

# 203
На море в Гърция - хотели, промоции, цени, АИ
Ориентирана към практичната страна на пътуването и конкретни въпроси на потребители

Гърция - маршрути, вдъхновения, преживявания
За идеи, планове, спомени, снимки и всичко останало

М?

Според мен втората тема ще изпадне. Тук повечето четящи и влизащи в темата ходят на почивка. Което значи ги вълнуват хотелите, плажовете и цените разбира се. Лично мнение.

# 204
Здравейте, имате ли отзиви от този къмпинг - Camping Rea .

Този къмпинг открих, че е наблизо и също може да ми свърши работа, ако става за настаняване 2-3 дни, колкото да се ориентирам за плажа и обстановката в района и конкретно студията във Врахос хаус.

Препоръчвам!!! Не е от най-луксозните но е добре уреден. Миналата година имаше и кръчма със супер цени. Има си плаж отделно от лагуната която се коментира по-горе. Плажа е един от най-добрите в района.  Малко странно  усещане е като стъпваш по дъното на лагуната, но се свиква. Къмпинга се посещава от много българи, повечето младежи и студенти. Карат канута из островчетата.

Последна редакция: ср, 22 яну 2014, 19:39 от sisi73

# 205
  • София
little angel Извинявай, че забавих толкова въпроса ти. За статистиката-били сме по тези места над 10 пъти, първото е трудно за плаж, по-добре наоколо. Другите две стават за спокойна почивка, но не и за развлечения. Можем да ги коментираме поотделно, ако желаеш....

Скрит текст:
Момичета, предупреждавам, че може да не си откриете отговорите, не по моя вина. Темата се пълни със спам и небивалици и те се губят.
Питайте отново !!!
[/b]

# 206
Ще се включа и аз.
Споради - тези които нямат деца биха могли да наемат моторче на островите. Няма смисъл да взимат и колата на ферибота.

# 207
  • в града на вечния купон
Клио1978, сайта го има на 1-ва страница на темата от 2 години.
Наистина е много полезен, за фериботни разписания аз лично ползвам основно него, понякога и за други неща.
точно за разписанието ферибота Игуменица-Лефкими нищо не ми показва.

# 208
Радост Николова - http://www.lefkimmilines.gr/

# 209
  • София
 offtopic
Bled , благодаря за снимките и информацията която ми предостави   bouquet

Аз ще продължа да разглеждам хотели и местенца, после ще споделя ако се спра категорично на нещо  Wink

Bled това е последния пост на little angel по темата. Аки си пишете на лични, значи в темата нарочно пишеш, за да дразниш някои от потребителите и умело манипулираш хората с натъртването на начинаещи и напреднали. Изобщо не се обсъжда такова разделение. За единствената "напреднала" по всякакви теми претенции имаш само ти.

little angel Извинявай, че забавих толкова въпроса ти. За статистиката-били сме по тези места над 10 пъти, първото е трудно за плаж, по-добре наоколо. Другите две стават за спокойна почивка, но не и за развлечения. Можем да ги коментираме поотделно, ако желаеш....

Скрит текст:
Момичета, предупреждавам, че може да не си откриете отговорите, не по моя вина. Темата се пълни със спам и небивалици и те се губят.
Питайте отново !!!
[/b]

Нещо не ми харесва тази тема, вечното доказване на "кой е по-по-най" ми идва в повече ... отказвам се да пиша и без това над 99% от нещата съм научила от собствен опит и на принципа проба-грешка. Като цяло много малко полезни неща съм научила от тук...

Последна редакция: чт, 23 яну 2014, 12:12 от bibi_2

Общи условия

Активация на акаунт