На море в Гърция 2014

• 72 955
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
Ооох аз пак нещо не съм разбрала, Oasis-a ни дават 50 Е за началото на юли, но маай клоня към Mediterraneo-to. Ти през букинга ли резервира - писах им, но още нямам отговор

# 346
Ооох аз пак нещо не съм разбрала, Oasis-a ни дават 50 Е за началото на юли, но маай клоня към Mediterraneo-to. Ти през букинга ли резервира - писах им, но още нямам отговор

Да. И на мен не ми отговориха и не ми издържаха нервите и букнах. Исках да приключа спланирането на тази почивка.

# 347
  • софия
Я да покажа на заинтересуваните и плажа Катизма на Лефкада  Grinning

# 348
  • София
Shhh, хубава снимка  Hug

Последна редакция: пт, 24 яну 2014, 22:58 от Vivi

# 349
Хайде, поздрав с едно зейбекико!

# 350
  • София
Не че не сте забелязали..... но да кажа, че изтрих всички постове, които не без основание бяха определени тук като "фарс".
Събрали сме се тук, за да питаме и пишем за Гърция.  Peace

# 351
  • София
Aууу, точно днес сутринта си помислих, че са се успокоили страстите в темата, да ама не. Не искам да се включвам изобщо в спора, не желая да вземам страна. Всяка от страните си има своите съображения, които аз разбирам и не искам да се меся.
Няколко пъти влизам да отговоря на desex и ми е неудобно, така ни в клин, ни в ръкав сред словоизлиянията, аз изведнъж да почна да пиша за Гърция  Simple Smile.
dechy, Vivi, безкрайно благодаря!  Hug Ох, голяма красота е  Heart Eyes
dechy, спомняш ли си горе-долу каква е цената на круизните корабчета от Скиатос до Скопелос?
desex, доколкото си спомням цената на круиза беше някъде около 20-25 Евро. Тръгва от старото пристанище на Скиатос таун и се казава "Мама Миа". Посещават се, освен църквата на скалата, и Скопелос таун и един от плажовете, на които е сниман филма. Води се един от най-хубавите плажове на Скопелос, но според мен не е нещо кой знае какво. Иначе круиза е много приятен.
Eто някои примерни круизи от Скиатос http://www.skiathostraveller.com/index.php/excursions/tour-by-boat

Последна редакция: пт, 24 яну 2014, 23:34 от dechy

# 352
  • София
След усилено ровене из Цикладите последните дни, вече имам резервация - на Наксос  Heart Eyes
Ферито е 300 евро, ужасТ, ма няма как.

Тези дни ще търся мил и небрежен начин да съобщя добрата новина на ММ  Joy
Стискайте палци да не се заинати.

Абе исках райско кътче с тюркоазени плажове, спокойно, красиво, цикладско..

http://www.booking.com/hotel/gr/maistrali-plaka.bg.html?sid=dff4 … 8b2f756984;dcid=2

А това е плажа пред хотела, кефф:
http://www.enaxos.com/mapitems/plaka-beach-2/

# 353
  • София
Таис, прекрасно, доколкото виждам хотела, вие сте точно до Plaka Beach. И Prokopios  ви е на близо, точно това, което ти търсиш. След Кастраки също има прекрасни плажове. Има и доста забележителности наоколо, ще си изкарате супер. Радвам се. Поздрави от Белград……

# 354
  • София
И аз да се запиша в темата  Hug От десетина години някъде, все си казвам "Хайде тази година в Гърция, а догодина някъде другаде по света" и като дойде другата година пак към гръцко започвам да гледам  Hug

Таис, супер място си избрала! Стискам палци мъжа бързо да приеме цената на ферито Hug

# 355
  • София
Благодаря, момичета  Simple Smile

Moharet, къде се изгуби, добре дошла пак  Hug

На мен всичко още ми е мътно, предстои ми много четене и планиране. Дано някой е ходил на Наксос, или на близък остров, и се включи със съвети.

Знам, че пътят с ферито е някъде около 5 часа, но трябва ли да се запазват билети предварително? Или може да се отиде направо на пристанището, но по-раничко  Thinking

# 356
Таис,
честито!
Никога досега не съм запазвала билетите за ферибот, но и на Цикладите сме били само "пеша"... а и вие сте юли месец, когато си има туристи натам. Ако решите да не правите резервация - аз бих взела от предния ден или поне няколко часа преди отплаването. За пътници винаги има достатъчно място, но за кола през сезона може и да е проблем, знам ли.

G.K.,
да, точно в Оазис бяхме. 50 за мезонета ли ти дадоха, или за апартамента за трима? (Ние бяхме за 40 в тройката, но от 31 август или 1 септември, не помня точно - беше празно и се разбрахме на място, в букинг пишат по-високи цени).
Друга къща в Антуса е Василис (съседната), много хубава, но те държат малко по-високи цени - можеш да видиш и в букинг, и в самостоятелния им сайт.
На Лихнос погледна ли какви предложения има? Там е съвсем до плаж Grinning Иначе с няколко къщи на Валтос си писах м.г. също, ако искаш ще ги потърся.

# 357
за Оазис-а ми първо писаха 50 за апартамента -55 за мезонета, но накрая ми пишеха че около 50 е ще се разберем
На Лихнос писах до Лихнос къмпинг и  Маре блу - не са ми отговорили, видях един хотел по-луксозен .... друго там не намерих
Ако може дай къщите до Валтос и там да пиша пък ще видим ...

# 358
  • София
Таис, благодаря за топлото посрещане  Hug Хвърлям ви по едно око, но не пиша, защото не се чувствам комфортно от разприте, които се случват.

Иначе и аз съм се влюбила в залива Лихнос и се оглеждам там за септември. Много ми харесват студиата на къмпинга, но 68 евро ми се виждат много за септември. Харесала съм и тази къща там, но не съм им писала още и не знам какви са цените. Най-много ми хареса, че дават само 2 апартамента и ще е много спокойно.

G.K, тези също са на Лихнос, но ми се виждат теснички. Може би апартаментите ще са по-добре, не знам.

# 359
  • София
Параход, благодаря  Hug
Аз запазих студио от първи юни, и без това все се каним да ''тестваме'' Гърция през този месец.
Надявам се, че няма да умрем от студ (нали е на юг), и че ще е по-спокойно откъм туристи..не искам тълпи от англичани и каквито там хорица ходят най-често по Цикладите.

Според теб, по това време ще има ли място за колата на ферито? Или да си вържа гащите и преди да тръгнем, да запазя билети..Признавам си, че досега никога не съм купувала онлайн билети за ферибот  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт