На море в Гърция 2014

• 72 922
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
  • София
За съжаление трусовете продължават вече часове, в последните 2 часа има 7 нови труса.
http://quakes.globalincidentmap.com/
В далечната 1953 г. трусовете са продължили  2 месеца силно и цели 6 месеца по-слабо.
Част от мен е там и се моли да спрат по-бързо.
Едно от последните ни посетени места на Кефалония е точно това, Lixouri...
Градчето

Плажа

Напълно съм съгласна с красотата на Арголида, ще напишем за района още, има какво, но сега липсва настроение. Лошо време, земетресения, на всичкото отгоре тръгваме на път в малките часове, този път за Одрин...

# 451
  • София
pontes, благодаря, ще го имаме предвид   bouquet
Да не изпуснем ферито и на мен ми е най-голямото притеснение, та ще сме по-чевръсти.

Някой да знае дали на Наксос има от големите вериги магазини? Говоря за Масутис, Лидъл, нещо подобно. Да може да се плаща с кредитна карта, това ме интересува.

Моля се всичко лошо да свърши по-скоро на Кефалония.
И дано, дано изобщо няма жертви  Praynig

# 452
Ликсури ми е от любимите места  и двата пъти, когато съм била на острова сме отсядали там. Дано всичко се оправи възможно най-бързо

# 453
  • София
Tаис Да, има и то няколко супермаркета на Koutelieris.  Lidl не съм виждала ?
Има от тези типично гръцките магазини, които много ме кефят.....

# 454
  • софия
Момичета, коя от вас беше почивала и писала повече за Кефалония? Да знам къде да търся.
Ох, дано са добре хората там  Praynig

Аз снощи до три разглеждах Евия, но май пак ми се ходи на йонийски остров. Тази синя вода ме хипнотизира, направо съм като омагьосана  Crazy
Ако тази година стигнем до Гърция, там ще е май. Влюбих се в Асос.

# 455
  • София
Момичета, коя от вас беше почивала и писала повече за Кефалония? Да знам къде да търся.
Ох, дано са добре хората там  Praynig

Анабел - втората половина на септември.

# 456
А пък на мен от Mediterraneo Resort ми врътнаха номер:

Скрит текст:
I am writing to you regarding your booking in booking.com for the period
19/26-07-2014 for a suite in Mediterraneo Resort.
I am sorry to tell you there was a mistake with the bookings and all the
appartments where closed from other costumers before the time you closed
it on booking.com. I am really sorry for that but i will have to ask to
cancel this booking if possible,as you may know you will not be charged
anything for this cancellation(if you do it 2 weeks before your arrival)
and you will be free to choose any of the other available properties in
Parga for your vacations.

If you would like any help from us, you just have to contact us and we
will help you in every possible way.

I am honestly really sorry again for the inconvinience!

А аз пък им писах, че ще ги държа в напрежение до 11 юли до когато мога да откажа без такса резервацията. Хихихи.

И те пак:

Скрит текст:
Let me make it more clear for you so that you can understand why i am
aksing you to cancel your reservation!You will find free rooms in
booking.com always because they don't let us close them!So even if we
have clients for the room, the room will still be in booking.com!That's
how this company works..they don't let us close the rooms when we want
to and that's why we are going to stop our cooperation with them!
I am telling you to cancel your booking because we had many bookings in
the period of christmas time and new year's and yours was the last in
row!In the period of July our hotel is fully booked!I am trying in a
friendly way to explain you that now you have the chance to find
something nice for your holidays because there are many available rooms
in Parga!

As i explained you before, i am really sorry for the situation, i don't
have anything to lose or win from this deal!We would really love to
accomodate you but we don't have any available appartment!I hope you
will find my e-mail less strange!
Дали е вярно това, което мажат за букинг?

Така че отново съм в търсене. Даже вече се чудим дали да не сменим, както се оказа доста претъпканата Парга по това време, с нещо друго. Идеи? М? Периода 19-26.07(може и до 27, защото за тогава смятах да сме за една нощувка в Метеора).

# 457
  • София
Блед, благодаря за инфото   bouquet

Блис, много неприятно. За първи път чувам нещо подобно за букинг.ком-а. Това е сериозно обвинение, дали наистина е вярно  Thinking

Може да  отидете на някой Циклад, като нас  Wink
Или Скиатос/Скопелос..до Волос май са само 500 км.

Последна редакция: пн, 27 яну 2014, 01:39 от Tаис

# 458

Блис, много неприятно. За първи път чувам нещо подобно за букинг.ком-а. Това е сериозно обвинение, дали наистина е вярно  Thinking

Не знам. Възможно е. Но на мен по скоро ми мирише на друго. Резервацията ми не е с предварително плащане ( и това си има по-високата цена). Така съм решила. Но явно той е получил доста заявки на мейла (и аз писах, но не получих никакъв отговор), и то такива с предварително плащане на депозит. Дал е апартаментите и сега се опитва да ме накара аз да канселирам резервацията доброволно, за да не се обяснява и разправя той със сайта. Аз им пуснах(на букинг) неговия мейл и да се оправят. Естествено, че няма да ходим там, но няма и да му освободя резервацията. Да си носи последствията.

Сега се чудя къде да хванем. Нещо колкото повече чета, все повече не ме кефи, че в Парга по това време ще е гъчканяк. Как е на Кефалония - ако някой знае разбира се?

П.с. Малко ни е времето. 8 дни, които може би ММ ще може да удължи с още макс. 4.

# 459
  • София
Аз доколкото зная от приятели,които работят с букинг хотела предоставя определен процент от капацитета си на тях или определен брой стаи,апартаменти и т.н.В този ред на мисли се съмнявам,че букинг са продали повече отколкото са наличните.Ако държиш да си го изясниш можеш да пишеш на букинг и да им препратиш двата отговора,които са ти дали,за да видим те какво ще отговорят.

Аз вече какво ли не съм виждала сътворено в букинг - няма да се учудя от хотела да са прави, но не бих се учудила и да злоупотребяват.
Блис,писали сме почти едновременно.За да не платят комисионната 10-20% много хотелиери въртят всякакви номерца  bouquet

# 460
  • София
И аз бих пратила до букинг двата мейла. После ще видя какви са им коментарите. Ситуацията е фифти-фифти, не се знае (за момента) кой лъже. Накрая би трябвало да се изясни, гафът е голям..

Блис, като км Скиатос или Скопелос не са ли ти по-удобни от Кефалония  Peace

# 461
И аз бих пратила до букинг двата мейла. После ще видя какви са им коментарите. Ситуацията е фифти-фифти, не се знае (за момента) кой лъже. Накрая би трябвало да се изясни, гафът е голям..

Блис, като км Скиатос или Скопелос не са ли ти по-удобни от Кефалония  Peace

Цената на ферито ми беше драмата, но накрая може и това да преглътнем.

# 462
  • София
Ясно  Peace

Помня, че до Скиатос беше към 120 евро за двама възрастни и кола. Детенцето ти е още малко, и би трябвало да е безплатно. До Скопелос не съм гледала колко е, но вероятно ще е повече.

Блис, или пък Закинтос, особено ако мъжът ти успее да си вземе още 3-4 дни..тогава ще имате достатъчно време. Преди бях чела един пътепис за острова, а според него през 2012 билетите за трима възрастни плюс кола са 60 евро. Съвсем прилична цена, поне според мен  Simple Smile

http://varadinov.com/%D0%BF%D1%8A%D1%82%D1%83%D0%B2%D0%B0%D0%BD% … -zakynthos-zante/

Последна редакция: пн, 27 яну 2014, 02:25 от Tаис

# 463
  • софия
Таня, мерси! Не е като да не го е написала на предната страница, или като да не съм я чела  Laughing
Страшен заплес съм и помня две минути  ooooh!
Айде, пак стана три часа, Кефалония ще е  Mr. Green

# 464
Сали,
интересно предложение.Кое е мястото?
clio1978,
твоите думи "Какви красоти са по източния бряг на Арголида" ме заинтригуваха още повече. Разкажи повече при възможност.
Не се наемам. Хората са с различни очи и сетива, различно усещат нещата около себе си. Това място е за ценители на историята, всеки камък история, минали и заминали няколко велики култури. И много живописна природа. Пътят вие между морето и планината.Тур.справочници не са достатъчни, трябва задължително да се познава историята и гръцката митология. Щом посоката ти е Коринтиада, предполагам, че си отворена на тая тема.  И ще се справиш.

Общи условия

Активация на акаунт