На море в Гърция 2014

• 72 589
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
 Клио, нещо не си в тона на темата. Не се толерира тук твоя начин на общуване. Ако искаш да си приета добре, моля, опитай по друг начин.

# 646
Кого по дяволите интересува класацията на островите в САЩ?  newsm78

Europe:
1. Santorini – Greece
2. Cephalonia – Greece
3. Island of Capri – Italy
4. Naxos – Greece
5. Mainland, Orkney Islands – Scotland
6. Island of Gozo – Malta
7. Zakynthos – Greece
8. Jersey, Channel Islands – Britain
9. Isle of Skye – Scotland
10. Fuerteventura – Canary
Source: Trip Advisor
http://event-gr.blogspot.com/2013/04/trip-advisor-unveils-travelers-choice.html

Таис, не е първи, но няма значение, сигурна съм, че ще си изкарате страхотно.

Последна редакция: ср, 29 яну 2014, 08:01 от Vivi

# 647
  • София
Ех, Параход, номер 2 е моята любов  Heart Eyes

И няма да пиша тук колко пъти съм ходила, но ще напиша,че още не съм видяла всичко,което има да се види там!

# 648
  • София
Параход, номер едно е - сега видях, че е в trip advisor UK  Peace
Те даже на официалния сайт на острова са си сложили емблемата хорицата:

http://www.naxos.gr/en/naxos/introducing-naxos/naxos-at-a-glance/article/?aid=660

http://www.tripadvisor.co.uk/Travel_Guide-g189431-Naxos_Cyclades.html (Travellers choice winner 2013)

Просто говорим за различни класации  Hug

И наистина няма никакво значение, важното е всички да си изкараме супер  Sunglasses

# 649
И няма да пиша тук колко пъти съм ходила, но ще напиша,че още не съм видяла всичко,което има да се види там!
Оф, това и мен ме чопли и искам да се връщам Simple Smile Колажът беше много добър btw.

Таис,
в случая не си права, не че има голямо значение Simple Smile Това лого означава просто че е "on the list" - в десетката (естествено, че ще се рекламират, тва са гърци все пак!). Ето разцъкай всичките класации на co.uk. сайта и ще се убедиш. Те са същите, сайтът е глобален, локализирани са само езиците.

# 650
  • София
Оф, това и мен ме чопли и искам да се връщам Simple Smile Колажът беше много добър btw.

Благодаря, този беше набързо, защото наистина ми е мъчно затова,което се случва там.А пък се надявам,че ще направя още по-добър.

# 651
  • София
Аа, ясно, сега ми се изясни  Wink   bouquet

Топ три от всички победители (острови в Гърция).
 Но понеже на всички им слагат етикет winner, та човек се обърква.

Какво е положението всъщност сега на Кефалония..бях забравила за трагедията  Rolling Eyes
Всъщност сега прочетох - възстановяват щетите, има само ранени от падащи предмети..училищата ще останат затворени до петък. Слава Богу, че няма жертви.

Последна редакция: ср, 29 яну 2014, 00:52 от Tаис

# 652
Ми не е много добро... продължава да ги друса. Последно google alert за 4.5 по Рихтер.
M 4.5 Earthquake
7km NW of Lixourion, Greece
7 hours ago – U.S. Geological Survey

# 653
  • София
Е дано утихнат..и да няма повече разрушения. Много ми е жал за хората..лошото е, освен шока и всичко останало, че вероятно и туризмът тази година на острова малко или много ще пострада.

"Seismologists have expressed their optimism that the worst has passed.

"The positive thing is that we have had a series of smaller quakes indicating that the seismic activity is easing, with over twenty aftershocks over 4.5 on the Richter scale and hundreds below that. The depth is very small at approximately 10km," said University of Athens geology professor Efthimios Lekkas."

Дано  Praynig

Последна редакция: ср, 29 яну 2014, 01:02 от Tаис

# 654
  • София
Момичета, чета за плажа Plaka на Наксос.....
"this is a wonderful Beach, I have been coming here for 13 years now, but the beach is not the same all the way, different parts of it will suit different people. If you get off the bus where the Picture show, at the Paradiso taverna walk towards the right (in the direction of the Chora), her will be very nice sand as you enter the water and also some cliffs to lie on where you are surrounded by water on all sites. Those who do not like nudism should not come here do, it is not obligatory and people in the nude and people in swimming costumes mix happily, but if it is not your thing...etc. "

"Crystal clear waters and nudist beach is waiting you in Plaka. "

"Plaka is very popular among nudists however this does not mean that it is a nudist beach."

Коя е частта от плажа, в която няма нудисти? Знаете ли? Има ли такава, всъщност?  Rolling Eyes

# 655
  • София
Северната са нудистите  Wink

Плака е много, много дълъг..има място за всички  Peace Аз бях по едно време нудист, та съм много добре настроена към хората. Вкъщи чак чисто голи не се разкарваме, но се опитвам да свикна детето с красотата на голото тяло  Heart Eyes

M/у другото, много от известните хора по света са били нудисти..Хичкок, например, Бенджамин Франклин, Рузвелт, Хемингуей, Уитман.. И една от най-любимите ми актриси, Хелън Мирън, също е голям фен. Забелязала съм, че по света (изключвам арабските страни, разбира се) нудизмът се възприема като нещо напълно нормално и естествено. Тук на Балканите обаче сме доста по-консервативни..много повече се притесняваме сякаш.

Последна редакция: ср, 29 яну 2014, 01:41 от Tаис

# 656
Здравейте, може и да се повтарям, но не можах да открия никъде мнения за Alkion hotel в Криопиги, както и за плажа там и самото селище?

# 657
  • София
Аз нямам нищо против нудистите. Т.е. - щом така им харесва, ОК.  Peace Но на този етап, по ред причини, предпочитам да плажуваме на различни места. А и някои от тях или са си купували едни огледала, дето не им показват това, което аз виждам с очите си, или представите ни за красиво голо тяло драматично се разминават.  Grinning

# 658
  • София
Otkrivatel Съвсем скоро писах в тази тема за хотела, прочети на Стр. 21 пост 309 и стр. 23 пост 339.
Ако има нещо неясно питай.....

Снощи, докато си пиехме узото с дзадзики, телевизора в таверната работеше и ние заедно с останалите преживявахме и коментирахме случващото се на Кефалония.

А тук с голям хъс сте коментирали най-добрите острови. Класирането на гръцките острови е нещо, което се прави непрекъснато от който и да било. Ето вижте:
http://www.top10greekislands.com/2.htm
http://www.inyourpocket.com/greece/athens/Top-10-Greek-Islands_71201f
http://www.theguardian.com/travel/2008/mar/20/greek.islands.guide
http://www.touropia.com/best-greek-islands/
И още много такива.....
Всичките се различават и се променят непрекъснато.
По важно е ние да си направим, всеки за себе си или заедно, този избор.
Аз се опитвам от години да ги подредя и все не успявам. На следващата година посещавам нови и нови и класацията ми се променя.
Въпреки всичко ще посоча тези на който сме се чувствали най-добре, като имам предвид абсолютно всякакви критерии. Но няма да ги класирам, ще ги напиша произволно, защото всеки от тях може да бъде пръв или последен....
Naxos, Santorini, Sifnos, Skiathos, Mykonos, Kefalonia, Tilos, Zakynthos, Corfu и Hydra.
Спирам на десет, въпреки, че много пренебрегнах. Въобще не оценявам само плажове, а всичко, което ми е направило впечатление и е останало в съзнанието ми. Изброявам само част от посетени острови.
А класациите по-горе са на съвсем други критерии, в повечето случай търговски.....

# 659
  • София
Таис, прониза ми сърцето с изказването си за Корфу smile3516

Общи условия

Активация на акаунт