На море в Гърция 2014

• 72 905
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
  • София
sisi73 Как може да засегнеш някого с толкова хубаво мнение, напълно си права за плажовете които изброи.
Mediterranean Princess има ограничена собствена плажна площ, която не е засегната от това, което казваш. Плажната ивица между двете селища е толкова дълга и широка, че почти не може да се запълни, дори и двете селища да се изнесат. Да, хотела не е на самото море, но разстоянието е не повече от 200 метра и между двете няма абсолютно нищо, освен пътя.
Споменаваш и хотел Mediterranean Village от другата страна, познавам го много добре, но там не можеш да намериш изгодни цени, особено в сезона. Той е друга класа, макар, че си има своите кусури.
Има дори още един  Mediterranean Resort, който пък въобще не е на морето и е в суматохата.
Напълно съм съгласна с теб и знам къде е спокойствието в този район. Ние отдавна вече не ходим на почивка в този район, но много често нощуваме там. Да сърби и македонци са дежурните посетители там.
Но питането беше за този хотел и аз отговорих това, което съм видяла. Бих отговорила и за другите два, стига да има питане. Познавам хотелите, защото винаги нощуваме в различни хотели, независимо от сезона, не повтаряме.

nevidimoto dete Съжалявам, не познавам къмпинга от вътре, минавали сме само с лодка покрай него, изглеждаше добре, затова ти го показах.

# 76
Veka, Таня всъщност аз смятам, че подобни неща са толерирани и насърчавани от модераторите. По този повод съм си отнасяла бан. Само мога да гадая каква е причината за това толериране, но имам своите подозрения.

От почти година вече тук постоянно се размятат линкове на хотели и агенции с уж изгодни цени и оферти. А после някак случайно се оказват не точно тези цифри. Темата все пак не е само за местата за настаняване, а и за толкова други неща, които отдавна не се обсъждат и коментират. За съжаление. Вече в определени моменти дори не ми се пише. Може би защото не страдам от синдрома 'нарцис,.

Да не говорим, че в последно време се задават едни и същи въпроси без никой да си направи труда да порови малко с търсачката, да прочете първа страница, да погледне няколко страници назад.

# 77
  • софия
Аз само ще се запиша  Rolling Eyes
Както написах и преди, след миналогодишната Лефкада пак искам остров.
От Корфу набързо се отказах като прочетох едно мнение за разни гадини.
Имам следния въпрос, как е ценово Евия, сравнен с Лефкада? Не питам за настаняване, а по принцип.

# 78
  • София
shhhh.., Евия би трябвало да е по-евтина от Лефкада. Със сигурност е по-евтина от Сев. Гърция, това от опит го казвам. И е доста по-некомерсиална.

Аз съм си влюбена в този остров, но това вече го знаете  Wink

Ето мнение за Евия от 2012-та, можеш да питаш viper за повече подробности..

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=657648.300

# 79
Най-хубавите ни почивки в Гърция са благодарение на този форум - старите теми. За съжаление от известно време нищо полезно ...... Много жалко. Оферти на туроператори, All Inclusive  Laughing.....всеки си има приоритети, но споделените впечатления са най-ценни.Извинявам се ама въпрос "тази цена добра ли е" просто....ме убива. Ами всеки има различно разбиране за евтино и скъпо. И кой какво търси ...

# 80
  • София
shhhh... Зависи какво търсиш, отделни райони ценово си приличат. Навсякъде могат да се намерят прилични цени. Но, ако трябва да кажа лично мнение, Лефкада е по посещавана от чужди туристи и съответно може да се каже малко по-скъпа.
Евия в отделни части е доста занемарена, има доста фалирали хотели и ресторанти, съответно цените падат. Снимала съм доста неприятни гледки, но не ми се показват. Нощувахме  на острова на смешни цени в хубави хотели. И да не забравяме този остров си е в голяма част гръцка зона, от там и добрите цени.
Това е мое виждане от по-малко от една година.

# 81
  • София
От Корфу набързо се отказах като прочетох едно мнение за разни гадини.

Е, точно това не може да бъде причина. Зависи от годината, месеца и конкретното място. Никакви гадини не видях. Дори и комари нямаше. Само събраните на плажа раковини проходиха.  hahaha

Скрит текст:
Иначе доста се стреснах, защото се бях поизлегнала на плажа, а децата ги нареждаха на кърпата до мен. И в един момент като се поразшаваха ...  Mr. Green

Корфу е прекрасен остров. За съжаление е твърде туристически.

# 82
  • софия
Мерси ви  Hug
Четох аз, четох миналата година и мечтах... А пък ако е и по-евтинджос, екстра работа  Laughing
За Корфу беше шега, тъй лесно няма да се откажа. Май тази година ще е Евия, пък и на Корфу ще му дойде реда.

# 83
  • В светлината на слънцето
И мен нещо не ме влече писането в темата. Уютът се загуби...  А почивката в Гърция за мен преди всичко е уют Thinking

# 84

Не и тук няма да се съглася. Ако става въпрос за този къмпинг http://www.panoramio.com/photo/60788626 той е извън Неа Ираклица. Или по-скоро на края на селото. Плажа е супер. Изключително спокойно е, поне септември и юни. Бяхме на квартира в квартала над него. На мен лично много ми хареса кафето и плажа - зелено, поддържано. Не съм отсядала в самия къмпинг.

Този е май. Поне на снимките на сайта така изглежда. Много ми харесва. Или ще е там, или в къмпинг Комица, който по-рано някой ми препоръча. Сега отивам да чета за Неа Ираклица и Неа Рода, да видя кое място по ще ми допадне, че все някога ще трябва да излезем от къмпинга на цивилизация Simple Smile

peterky, благодаря за предложенията, но за къмпинг сме се засилили тази година, не искаме на хотел.

# 85
  • София
Mediterranean Princess
little angel Открих си снимките от хотела, можеш да ги видиш  ТУК

Ето и плажа, който коментирахме толкова  ТУК

Трудно ще се напълни.....

# 86
За мен е най-добре да има друга тема "Къде в Гърция на море за .... лева за ... дни".

Подкрепям напълно. И отделна тема за мечтатели и пътешественици.  Wink

Много се надявах pontes да разкаже и покаже Крит от нейна гледна точка (като знам какви хубави снимки прави) ама нито ще и се иска, нито ще се впише на зададения от настоящите писания фон. И на мен ми е неудобно да пиша, усещам,че не ми е тук мястото сякаш.

# 87
  • София
sea_flower  Не, не е толкова далече. Но, да отидеш и да се върнеш до Кефалония за един ден, въобще не си струва. Грешни пари за ферита. До Итака е по възможно да се направи една екскурзия, острова не е голям. Фериботите, както виждаш са редки, затова по-добре круизче.

# 88
  • софия
През септември доста хора си оставяха колите сутрин, качваха се на ферито и си правеха разходка до Фискардо, българи също. И ние много искахме да се разходим, но за петте дена, в които бяхме на Лефкада искахме да обиколим плажовете.
Понеже квартирата ни беше на пристанището, посрещахме и изпращахме ферито. С думите "ей го бе, идва си капитан Аристидис"  Grinning Това си стана нашия кораб  Grinning
Ето го и на лунна светлина  Grinning

Смятам, че Василики е чудесно място за настаняване и обиколка на острова. Разбира се, ако не ви е приоритет да излезете от стаята и да се пльоснете на плажа. Ние сме минали около 160-180км на острова в обиколка на плажовете и всеки един от тях ни беше извънредно приятен.

# 89
А някой знае ли нещо за къмпинг Парадисо в Неа Ираклица?

Бунгала насред селото.Не е на плажа.
По добре идете в хотел Вурнелис или вила Медитераниан , а има и още десетки на самия плаж.
Не и тук няма да се съглася. Ако става въпрос за този къмпинг http://www.panoramio.com/photo/60788626 той е извън Неа Ираклица. Или по-скоро на края на селото. Плажа е супер. Изключително спокойно е, поне септември и юни. Бяхме на квартира в квартала над него. На мен лично много ми хареса кафето и плажа - зелено, поддържано. Не съм отсядала в самия къмпинг.

Точно така е  Peace
В края на Ираклица,пътя за Пераму.На брега си е,не в селото.Озеленен, идеален.
http://www.paradisokavala.gr/

Скрит текст:
Аз като наскоро открила темата и не четяща редовно,може ли да ме светне някой, ако иска и на лични, за какво се възмущавате потребителките от последната страница  Rolling Eyes?Не се заяждам,просто ми стана интересно ,а пък и да имам едно на ум.

Общи условия

Активация на акаунт